ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Century Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Ulaz Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Restoran Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije
Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 511

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 773recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (773)
Razvrstati po:
Dave L. Grupe New Zealand, 8. travnja 2015.
Convinent, good value but...

Good value
8,7
Ong E. Solo putnici Philippines, 8. travnja 2015.
Attentive staff

Location, attentive staff, comfortable room
9
I had a health emergency case during my stay and I would like to thank the staff for acting promptly to help me throughout.
Karin G. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 7. travnja 2015.
Good standard

The veds was good, nice view in our room. Breakfast had everything.
9,3
Excellent
Elka B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. travnja 2015.
4 nights stay

1. hotel staff can speak english well and are very helpful
8
Bertrand C. Obitelji sa malom djecom France, 6. travnja 2015.
WE in Hong Kong

Very good location. Friendly staff. Good value for money.
7,7
Tasanee S. Poslovni putnici Thailand, 23. ožujka 2015.
Value for Money

Location
8
The hotel is located in a good location. It is easy to take subway to go anywhere. The staff is so nice and clean. I like it.
Koestoro J. Grupe Indonesia, 12. ožujka 2015.
typical hotel in HK

location, location, location
7
Witold W. Poslovni putnici Australia, 7. ožujka 2015.
Enjoyable stay

Good English comprehension by staff
9
I was impressed by the increased level of English comprehension by staff: front office, concierge, restaurant waiters and housekeeping. For convenience, I have been staying in this hotel every year for the last 10yrs or so & I noticed a marked reduction in levels of English comprehension as more mainland (lower salary) staff were employed throughout the hotel. Obviously, the management must have acted on complaints and this has now been reversed. My particular thanks to Le Cafe staff: Ludovic, Sunny & Giga (no request was too hard).
Avidianto S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. veljače 2015.
ok

n/a
4,7
Chin F. Solo putnici Taiwan, 22. veljače 2015.
unworthy to pay such a high room rate

none
7
1. noisy air conditioner 2. uncomfortable pillow 3. small room 4. high price

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Century Hong Kong Hong KongNovotel Century Hong Kong Hong Kong - UlazNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - RestoranNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - KupaonicaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržajiNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Pub/salon


AS-AGWEB-3A04