ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Century Hotel Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Bazen
Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcije Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Novotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini
Područje Wanchai Broj soba: 511

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 698recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (698)
Razvrstati po:
Bhaskar T. Solo putnici India, 7. listopada 2014.
Good stay, value for money.

Value for money, confortable, good location
6,3
Nice peaceful stay with good connectivity near the hotel.
Paresh A. Poslovni putnici Australia, 6. listopada 2014.
clean, spacious and comfortable

breakfast, rooms size and service
9
great concierge, excellent rooms for the price and a solid breakfast... location is good as the wanchai district isnt too far if you want to enjoy the night life
Daniel T. Grupe United Kingdom, 5. listopada 2014.
No free wifi in rooms is a disgrace

No free wifi in rooms will stop self & friends staying with Novotel again!
5,7
Just average
Kwok K. Parovi China, 4. listopada 2014.
normal
7
na
Thuy D. Poslovni putnici Vietnam, 29. rujna 2014.
good hotel

location, food, staff
8
good
Sha S. Parovi China, 25. rujna 2014.
good for the price I pay, close to subway

big room at reasonable price, breakfast is good, free shuttle bus to central every 20 mi
8,7
Wanchai subway exit A1, turn right 2 blocks on your left, not much to shop but major shopping center in 1 stop. I like the room size, rate is not over-priced.
Debra H. Poslovni putnici United States of America, 21. rujna 2014.
Hong Kong Traveler

Location, Room and cleaniness
7,7
Good stay just would like to have all the showers with doors. Sometimes I get lucky and get one this time I did not. Your people are all very friendly-thanks
Alicia D. Poslovni putnici United States of America, 15. rujna 2014.
Good stay

bed, staff, location
7,3
Wai K. Poslovni putnici Malaysia, 5. rujna 2014.
wanchai hotel

location
7,7
Staff there r reasonable helpful
Shia E. Poslovni putnici Malaysia, 3. rujna 2014.
A Pleasant Stay at Novotel Century Hotel Hong Kong

Friendly and Very Nice Staff, Delicious Room Services, Free Wifi
7,7
This was my first time in Hong Kong and my boss recommended Novotel Century Hotel as the location is really an added point. I reached at the hotel around 12pm and I am able to get to the room immediately I have done the hotel check-in. It was quite surprised me. The room is tidy, clean and very nice. The staff are friendly and helpful. It is only about 10 minutes walk to the central of Causeway Bay for shopping. It is about 20 minutes walk to Victoria Harbour and Hong kong Convention Centre. I will stay with Novotel Century Hotel Hong Kong if I am visiting Hong Kong again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Century Hotel Hong Kong Hong KongNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - BazenNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Obližnje atrakcijeNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaNovotel Century Hotel Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini


AS-AGWEB-3A05