Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kupaonica Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vrt Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 440

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 3282recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3282)
Razvrstati po:
Andina B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. veljače 2016.
My first trip to hongkong

Strategic location, good staff, best location for shopping
8,3
Prijavi ovu recenziju
Rachelle A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. siječnja 2016.
Best hotel

Convinience, accessible and cleanliness
10
I am very satisfied, we had a great experience, my family especially my children enjoyed our stay, location is accessible and very convinient especially for us with children and infant. Overall, my rating is very satisfied and i am sure we will return again to Novotel citygate on our next visit in HK.
Prijavi ovu recenziju
Odkhuu D. Obitelji sa malom djecom Mongolia, 29. siječnja 2016.
Hotel with good location

Big shopping Mall, close to MTR station, free shuttle bus to airport
9,3
Because we arrived in Hong Kong for short-time, we looked to stay near the airport. Since I know well the Novotel Hotel we stayed there. Hotel shuttle bus goes from the airport every 15 minutes, so no need to wait. This hotel is clean and with good location. From MTR Tung Chung Station you can reach every place in the city. On Lantau Island is also Disneyland, Big Buddha Statue. For shopping, we have access to the City Gate Outlet Mall with many famous brand shops. We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Prijavi ovu recenziju
Leung K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. siječnja 2016.
Supreme staff!

Staff, staff knowledge, staff passion
8
Hotel itself is pretty nice but thing beat the performance of the friendly staff! Their patient and knowledge put hotel in other level!
Prijavi ovu recenziju
Rickard H. Obitelji sa malom djecom Sweden, 13. siječnja 2016.
Internet

Location, Breakfast
7
It was good BUT, have to pay for Internet in the rooms is not what I expect of a 4 star hotel 2016. I have over 90 hotel nights a year in different part of the world and to not have unclouded internet in the fee is very unusual.
Prijavi ovu recenziju
Liu A. Obitelji sa malom djecom China, 13. siječnja 2016.
Good hotel

Value for money ,near Disney land near MTR
9,3
Great
Prijavi ovu recenziju
Nancy C. Parovi Canada, 11. siječnja 2016.
layover

free transfer prompt service location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Lee L. Parovi Hong Kong, 1. siječnja 2016.
not worth to be 4 star in Hong Kong

big toilet
4,3
Lighting in the room is not unstable, it switched off suddenly. 6/F is premium level , I really don't understand . Small room housekeeper suddenly came inside my room to clean when I was not check out , super strange and uncomfortable
Prijavi ovu recenziju
Liau K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. siječnja 2016.
Great hotel great service

Comfortable, clean and services was good. Convenient
9,7
Great choices of hotel in Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Thean S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. prosinca 2015.
Excellent Hotel with strategic location

City Gate, Shuttle to Airport and next to MTR
7
I have been staying in this hotel at least 5 times now but only problem until now I am having is this hotel does not provide free wifi in the room
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KupaonicaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VrtNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07