Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centar Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 440

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2965recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2965)
Razvrstati po:
Yoke S. Parovi Singapore, 27. svibnja 2015.
Will Return

Location, Clean and Convenient
9
The staff are very friendly and efficient. The role is clean and comfortable. I will certainly return for my future vacation.
Soon S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. svibnja 2015.
Great hotel near to Airport and Ngong Ping 360

Clean, comfortable and great location
9,3
3 of us book just 1 night at this hotel but thought we should book more nights after the stay. We left from Yau Ma Tei and check in to hotel around 11am, staff was very polite and let us check-in early. We were told we could get higher floor if we check-in late but since they got a room at 6th floor then we just took it. The view was tremendous, overlooking the Ngong Ping cable car, Tung Chung MTR, airport and the sea. The room was very spaceous as compare to Kowloon's hotel, there was a working desk, mini bar, iron & board, safe, and everything else. They even make a small bench along the window edges for you to sit and enjoy the view. My son loved sitting there and admire the view. We travel to Disneyland after check in on the MTR which took us around 20mins. No breakfast for us so no comment on their restaurant. It was raining heavily next morning and we wanted to take the cable car but service was delay due to lighting. So we go shopping at the Citygate outlet. Before that, we asked for late check out and they offered us till 2pm. Anyway we check out at 12pm since the cable care resumed after the rain stops. We placed our luggages at the lobby. We returned at 5pm since our flight was at 6.45pm. The hotel also provide free shuttle bus to the airport every 15mins. The trip to airport just took less than 10mins. A very value for money stay.
Gladys T. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. svibnja 2015.
Fair

Near outlet, near airport, room view is good
7,3
Jonathan R. Parovi United States of America, 19. svibnja 2015.
Taiwan and Hong Kong trip

Politeness of staff, cleanliness and promptness of service
9
Tip W. Parovi United Kingdom, 17. svibnja 2015.
Great choice for city break

Location, sea view, comfy bed
8
We are so grateful for being upgraded to premier room with sea view and free wifi. The view is stunning and bed is really comfy. Though the room is quite small for a couple. I like the breakfast a lot esp the egg selections. My only complaint is the food quality at the hotel restaurant (not the Buffett one). It's definitely overpriced . It was a disappointing dinner and we strongly believed the chief had mixed up beef and lamb.. Overall it's a great place for city break just don't visit the restaurant or don't order beef / lamb :)
Agung S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. svibnja 2015.
Pleasant stay at the Hotel

Location, Cleanliness, Facility
8
The Hotel is very modern and is located next to the Citygate outlets mall where you could buy branded products with a very low price. The hotel is good however the staff is not performing very well.
Ramon R. Parovi Singapore, 11. svibnja 2015.
Novotel Premium Delights

Citigate Mall, Public transport, Near Airport
9
Excellent
Virongrong T. Parovi Thailand, 11. svibnja 2015.
Good Location, Near shopping Mall

Good Location that near shopping mall, Excellence Service and Free shuttle bus
9,3
Carina V. Grupe Philippines, 9. svibnja 2015.
great hotel

convenient and accessible to tourist spot / clean room / nice swimming pool
9,3
good stay. very near to hong kong disneyland, ngong ping, citygate outlet store and airport. with free airport shuttle. recommended hotel.
Celina S. Parovi Portugal, 9. svibnja 2015.
Great hotel!

Decorations, cleanliness, location
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa centarNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3A08