Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bife Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Jordan Broj soba: 389

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2291recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2291)
Razvrstati po:
Joycelyn L. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Good stay

Location, cleanliness, security
8
Sulyono H. Grupe Indonesia, 25. srpnja 2015.
Nice location

Nice location, nice room
6,3
Vincent T. Parovi Indonesia, 20. srpnja 2015.
Just Ok

Located near MTR Station, easy to find restaurant and close to shopping malls.
7,7
Room and toilet is a bit old. Bed is not that comfortable.
David J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Good location, good hospitality

Location, value for money
8,3
Sulyono H. Grupe Indonesia, 17. srpnja 2015.
Nicehotel

Nicehotel,nicelocation
6
Sulyono H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Nicehotel

Nice hotel, nice location
6
Wilson C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. srpnja 2015.
Nice stay

The services of the staff, great location, cleanliness
9,3
We booked the executive room, it was the best part of our hk trip, short walk to Jordan MTR, services was great too giving my kid birthday cake and packed breakfast for us before we booked out at 4am
Chuan H. Parovi Malaysia, 12. srpnja 2015.
Arrange couple into two single bed room

Location,value and clean
4,7
Room very small, I check in at 1-2 pm, they arrange a single bed room for me even thought there is double bed available. Arrange couple into two single bed room , I ask for upgrade they ask me pay double. I won't visit to this hotel again.
Edwin C. Solo putnici Singapore, 9. srpnja 2015.
Always back here

Location, comfort, staff
9,3
I always come back here whenever I visit Hong Kong. I must say, it is totally value for money! The location is very convenient with just a 5 minutes walk away from the MTR (train station). The room is a little bit cramp but that's usually how the Hong Kong housing are anyway. The staff are great! They smile at you and they speak relatively good English! They used to have Wifi services only at the lobby and we could only log in for 10 minutes each time, but it seems they have upgraded it to unlimited access to all the rooms so I am very pleased with that service as well. I tried the breakfast at the restaurant since it came with the room, and I was pleased with the taste. I am Asian, and the restaurant did serve a relatively good combination of both Asian and Western dishes. Another plus point is the fact that the hotel is just directly opposite Temple Street (one of the night markets) which also has many restaurants to choose from! I really enjoyed my stay here and would recommend it to any other traveller to Hong Kong!
David A. Parovi Australia, 6. srpnja 2015.
Holiday

Value for money, cleanliness, Dining
9,3
Stay was excellant, would go back again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - BifeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02