Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bife Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Jordan Broj soba: 389

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2300recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2300)
Razvrstati po:
Joycelyn L. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Good stay

Location, cleanliness, security
8
Prijavi ovu recenziju
Sulyono H. Grupe Indonesia, 25. srpnja 2015.
Nice location

Nice location, nice room
6,3
Prijavi ovu recenziju
Liew O. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
good hotel

staff are friendly, helpful, and the room are quite big and clean.
8
great.
Prijavi ovu recenziju
Vincent T. Parovi Indonesia, 20. srpnja 2015.
Just Ok

Located near MTR Station, easy to find restaurant and close to shopping malls.
7,7
Room and toilet is a bit old. Bed is not that comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Sulyono H. Grupe Indonesia, 17. srpnja 2015.
Nicehotel

Nicehotel,nicelocation
6
Prijavi ovu recenziju
Sulyono H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Nicehotel

Nice hotel, nice location
6
Prijavi ovu recenziju
David J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Good location, good hospitality

Location, value for money
8,3
Prijavi ovu recenziju
Angsuda K. Parovi Thailand, 16. srpnja 2015.
Comfortable

Staff service, Location and Comfortable
9,7
Happy
Prijavi ovu recenziju
Wilson C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. srpnja 2015.
Nice stay

The services of the staff, great location, cleanliness
9,3
We booked the executive room, it was the best part of our hk trip, short walk to Jordan MTR, services was great too giving my kid birthday cake and packed breakfast for us before we booked out at 4am
Prijavi ovu recenziju
Chuan H. Parovi Malaysia, 12. srpnja 2015.
Arrange couple into two single bed room

Location,value and clean
4,7
Room very small, I check in at 1-2 pm, they arrange a single bed room for me even thought there is double bed available. Arrange couple into two single bed room , I ask for upgrade they ask me pay double. I won't visit to this hotel again.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Soba za sastankeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - BifeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05