ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Posao Centar Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Jordan Broj soba: 389

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1999recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1999)
Razvrstati po:
Karnati V. Obitelji sa malom djecom India, 27. listopada 2014.
Really Five Star facilities and Room

Location/Service/Room Size
9,3
Awesome. My son liked the stay. Very near to Night market and MTR station
Darren Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. listopada 2014.
Good locaton. No free internet

loation, room size
6,3
despite being a Priority member why the hotel could not offer me free internet in the room as i had booked via Agoda instead of the hotel directly.
Lin S. Poslovni putnici Malaysia, 25. listopada 2014.
overall satisfaction good

room comfortable, staff friendly
9,7
Overall very good
Sheue L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. listopada 2014.
Great stay and location is centralized

Location is a short distance to mtr, friendly staff,
7,7
We enjoyed our stay at Novotel for 5 days. My boy play at the kid's corner while I was checking into the hotel on day 1. There are nice eatery place around the hotel and we do takeaway and eat in the room at times. Housekeeping is prompt. The only improvement for the room is that the sliding door to toilet can be installed with locking mechanism as we have to keep a lookout for the little one from opening while we are in the toilet or showering. Furthermore, the sliding door is interconnected to the storage area where iron board is. Whenever we slide close to go to the toilet, the light at storage area will be light up.
Hock S. Poslovni putnici Singapore, 22. listopada 2014.
Clean room and fantastic location

Food and shopping abundant. Very near to airport bus too.
9
Good location with many food places. Near to night market and airport bus.
Tan X. Poslovni putnici Singapore, 21. listopada 2014.
Highly recommended

staff friendliness
8,3
Through website
Wilson T. Poslovni putnici Singapore, 19. listopada 2014.
good

food bed services
6,7
generally ok
Yeo P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. listopada 2014.
Families with a young kid.

The location , cleanliness and its super convenient.
7,7
Andy C. Poslovni putnici Singapore, 17. listopada 2014.
Excellent location (close to MTR)

LOcation, good food, newly renovated
8
I like this hotel for the excellent location (near to Jordan MTR) and also the good food (Tsui Wah) opposite the hotel (5 min walk)
Tan K. Solo putnici Singapore, 11. listopada 2014.
Great Location

Location
8,7
Great as the hotel location was surrounded we shopping mall and food stall.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong KongNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Luksuzni salonNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Posao CentarNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03