Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60246

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1523recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1523)
Razvrstati po:
Andrew W. Poslovni putnici Indonesia, 27. travnja 2016.
good location
5
Location at city centre. Hotel is good but price is quite expensive.
Prijavi ovu recenziju
Andrew W. Poslovni putnici Indonesia, 27. travnja 2016.
good location
5
Hotel is located at city centre, greay view from my room. Room also spacious.
Prijavi ovu recenziju
Pichayada P. Poslovni putnici Thailand, 16. travnja 2016.
Broken curtain, average shower, 20K for a laundry
4
Same as title
Prijavi ovu recenziju
Matthias A. Obitelji sa odraslom djecom Germany, 7. travnja 2016.
Very bad experience
1,3
Beside this hotel runs the train. Every 5 minutes a slow train passes the hotel, sounding a very laud warning horn accompanied by the bells which are turned on when the gates at the road are closing. That is very annoying. The staff is not very friendly and not helpful at all. Location is off the centre. You need Taxi to go to the shopping malls and restaurants. Not very clean and dark. We had a family room. The size was sufficient.
Prijavi ovu recenziju
Alan D. Solo putnici Malaysia, 4. travnja 2016.
More than I expected for that price
5,7
Stayed for one night at the King Apartment and for the amount I paid it was excellent value for money. It had a kitchenette, a living/dining room and a separate bedroom. Breakfasts was good and staff very helpful always asking is they could assist. The garden and pool is very well kept and beautiful. The negative would be that the room is in need of an update. Some of the light bulbs in the bed room and bathroom needed to be changed and the towels were a bit tatty. I would suggest taking the normal rooms as the apartment block is rather far away from the reception for check in and check out but it however has it's own lobby that you could use at other times. There is also a railway track that runs just outside the apartment block so that can be annoying to some but was fun for me as I am a trainspotter.
Prijavi ovu recenziju
Kevin T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. ožujka 2016.
Feel satisfied
6,7
Good location, value of money
Prijavi ovu recenziju
Bagus P. Poslovni putnici Indonesia, 24. ožujka 2016.
Good Hotel
5,3
Good hotel, clean and nice view
Prijavi ovu recenziju
Salim K. Parovi United States of America, 24. ožujka 2016.
Very good property
5,3
The property is centrally located, clean and value for money, breakfast was good, nice pool
Prijavi ovu recenziju
Ronald V. Parovi Netherlands, 17. ožujka 2016.
Good en very clean hotel
5,3
Nice incheckbalie and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Khairul Z. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. ožujka 2016.
A hotel with a resort feel to it
5
The hotel is divided between hotel rooms and the apartment room/suites.. those staying in suits will have a hard time to get there if u have huge luggages with you. You have to go thru stairs and a walk a distance as its futher away from the lobby itself. My stay this time round was at the apartment. The train tracks are just beside the property. You will get constant disturbance as it rails pass the rooms with its loud horns. The furnish looks old and unserviced. However the staffs are helpful and the facilities are on par. I would recommend the hotel rooms but not the suites.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartmanNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiNovotel Surabaya Hotel Surabaya - VrtNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01