Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60246 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Apartman Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 209
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1368recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1368)
Razvrstati po:
Marc D. Obitelji sa malom djecom Belgium, 26. srpnja 2015.
Good hotel but slow service

Clean, has all amenities
7,7
Nice hotel but service for food, for drinks and when checking out is pretty slow
Prijavi ovu recenziju
Anis E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 6. srpnja 2015.
Nice hotel with a wonderfull swimming pool garden

very nice garden, big room, nice bathroom
9,3
peacefully
Prijavi ovu recenziju
Eva K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 4. srpnja 2015.
Resort in town

Ambience, cleanliness, spacious room
8
I was very satisfied with this hotel. The resort type pool and outdoor areas made me feel that I was not in a busy city like Surabaya. It offers spacious rooms, enough for my family of 4 (2 children of 9 and 8 years old). The breakfast is nice already, but it will be better with more variety of food.
Prijavi ovu recenziju
Tonny J. Poslovni putnici Indonesia, 4. srpnja 2015.
Nice Hotel

Good food, room, facility
6
Was a good place with good value
Prijavi ovu recenziju
Tonny J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 4. srpnja 2015.
Good Hotel

Location, Room, Food
6
Was very fun and cheerfull
Prijavi ovu recenziju
Herianto I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2015.
Nice hotel

Spacious room, complete room facilities
8,7
At first we booked the 1 bedroom apartment which turned out an old building, so we had to switch to the newer one. With baby also travelling, the crib was old style wooden crib which no safety. But in terms of blanket, towels, and amenities, they were free flow
Prijavi ovu recenziju
Pipit A. Poslovni putnici Indonesia, 24. lipnja 2015.
Everything was nice except the location.

Cleanliness, kind staff and comfortable room.
7,3
Everything was nice but the location isn't suitable for me. There are traffic around the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Siti N. Poslovni putnici Indonesia, 21. lipnja 2015.
Good view with park and tree

Very comford, clean and relaxing
7,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Andi I. Poslovni putnici Indonesia, 16. lipnja 2015.
A resort in the middle of the town.

Amazing breeze, you will always get a cool air under a hot sun of the city. Since it is near the zoo, you can hear the birds sing happily throughout the day
7,7
Nice and cozy
Prijavi ovu recenziju
Quintin J. Poslovni putnici Philippines, 14. lipnja 2015.
Very bad expirience in novotel surabaya

room is clean
5,3
I have a very bad expirience in novotel surabaya. Dont trust the staff they may be involved.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartmanNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01