Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60246 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržaji Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Okružje Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Apartman Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen
Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji
Područje Surabaya Centar Broj soba: 209

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1483recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1483)
Razvrstati po:
Rizki P. Parovi Indonesia, 2. veljače 2016.
Great place to leisure

facilities, atmosphere, big room
10
was a good time and will be back for next trip
Prijavi ovu recenziju
Tiur I. Parovi Australia, 27. siječnja 2016.
Satisfying

Bed, interior and bathroom
10
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Ruth M. Poslovni putnici Indonesia, 23. siječnja 2016.
good

location, food, clean
6,3
Prijavi ovu recenziju
Yuni K. Solo putnici Indonesia, 17. siječnja 2016.
good

poll view, garden
9
i request the pool view but i got the garden view, but its ok even those room looked smaller. another was really fine
Prijavi ovu recenziju
Qin L. Poslovni putnici China, 9. siječnja 2016.
good

good for breakfast envirement and suitable,room is big
8,7
Prijavi ovu recenziju
Bambang S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. prosinca 2015.
need major improvement
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Eran P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. prosinca 2015.
Cozy place in Surabaya city

It is very close to the central of the city. It has a spacious room. I check in at night time yet it was high season , but even the security guy is so helpful. Nice garden, swimming pool and gym.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Teddy J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. prosinca 2015.
The Hotel Maintenance is too bad
4
So disappointed... I choose 2 bed room apartment It was in terrible condition First when you come into room you can smell that room is empty for long time Looks like 90's Hotel... too difficult for me to descripted the condition I request to move to single bed room hotel ... and its was ok On 2nd night the air cond was in trouble... Sweaty at 10pm in the middle of sleep ... The Breakfast slow refill with too little space and food was standard 3 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Ari W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 24. prosinca 2015.
value for money and family

environment, location and price
7,7
looks very nice but will better if they have more supporting staff in peak season
Prijavi ovu recenziju
Erwin E. Parovi Indonesia, 19. prosinca 2015.
Good Hotel Room With Disappointing Staff Services

Cleanliness, Cozy and Comfortable Room
4,7
Perhaps this is the first time and the last time I stay in Novotel group all over the world. Room is comfortable, cozy and pleasant. Staff services are the worst in my experience. Arguing with receptionist and parking staff about parking ticket and room boy that even wait for tips, very uncomfortable and not polite at all. Hope management will train their staff and treat guest as it should be. Thanx
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartmanNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartmanNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04