ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60246 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 209
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1152recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1152)
Razvrstati po:
Duc S. Poslovni putnici Vietnam, 27. kolovoza 2014.
Nice swimming pool & Relaxation place

Food - Swimming pool - room rate
6,7
Its good to be back in future.
Arun P. Poslovni putnici India, 27. kolovoza 2014.
VERY GOOD STAY WITH NATURAL AMBIENCE

SERVICE,CLEANLINESS AND AMPLE SPACE OUTSIDE THE ROOM
8,3
ENJOYED 3 NIGHTS STAY BUT WE HAVE PROBLEM WITH THE MOSQUITOS AS IN THE EVENING HOURS WE HAVE TO SEAL THE ENTIRE ROOM CAREFULLY ELSE WE HAVE TO START FIGHTING MOSQUITOS.,,, OTHER THAN THAT PLEASENT STAY WITH NICE SPREAD FOR BREAKFAST
Warren A. Poslovni putnici Indonesia, 26. kolovoza 2014.
Comfort

Environment in the hotel
7
Quite pleasant
Nikolas C. Grupe Indonesia, 20. kolovoza 2014.
nice recommended hotel

good facilities, clean, great service
8
Very nice and recommended hotel. Good location too
Nikolas C. Grupe Indonesia, 20. kolovoza 2014.
recommended hotel

location, facilities, good service
8
We would stay here again
Nigel C. Parovi New Zealand, 15. kolovoza 2014.
The Good and the Bad

Very helpful staff, free shuttle to shopping mall, nice food
6,7
The apartments provide a lot of space but ours was in need of renovation. The staff were very helpful, the grounds are pleasant and the free shuttle to the Grand City Mall very useful. Breakfast was shambolic with insufficient staff and space.
Reza N. Poslovni putnici Indonesia, 12. kolovoza 2014.
value for money

big room, comfort bed, nice pool
7
stay in 1 bedroom apartment, room was very big but furniture looks very tired. Overall price paid is suitable for the room. Will come again
Dicky P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2014.
Nice Hotel, Beautiful garden view

Clean Room, Nice Garden View
7,7
It was nice hotel with friendly staffs. First, I was given room with garden view on the first floor. But when I asked whether it is possible to get room with pool view, they said it is ok with the same price :-). So, it was good service for us.
Budiman N. Solo putnici Indonesia, 14. srpnja 2014.
close to taman bungkul and zoo

good breakfast, fast room service and easy to get taxi
4,7
pleasure, nice design, and large king bed but not comfort, because twin bed make be one king bed.
Dominic F. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 22. lipnja 2014.
Short stay

big room, location, price
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07