ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60246 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvorana Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Dječji klub Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Spa centar Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen
Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Recepcija Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen
Područje Surabaya Centar Broj soba: 209
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1120recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1120)
Razvrstati po:
Wahyu A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. lipnja 2014.
good family hotel

good hotel for family fun and relaxing
8
Convenience and easy to access. Good place for family relaxing and fun
Omar W. Grupe Indonesia, 6. lipnja 2014.
Nice hotel.

Clean, quite and nice
6,7
Can good sleep there after did so many business activity
Prayitno P. Poslovni putnici Indonesia, 6. lipnja 2014.
Easy access, nice garden, natural surroundings

Wide, nice, and clean rooms, nice ground
8
Vera S. Poslovni putnici Indonesia, 6. lipnja 2014.
Good enough ... room is clean.

Big room, central and clean.
6
No complain ... for city hotel is okay.
Theo M. Poslovni putnici Indonesia, 4. lipnja 2014.
Good!

Nice gardens & swimming pools!
8
The hotel room was spacious, clean and tidy. There is not much choice of food for breakfast. My room is is just next to the train track and a mosque. If it is for short business trip, it is good enough.
Ron G. Poslovni putnici Singapore, 4. lipnja 2014.
nice hotel

friendly, helpful, clean
7,3
Moch Y. Grupe Indonesia, 3. lipnja 2014.
Nice stay but expensive enough compared to others

Swimming pool, clean
7
Yenni Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. lipnja 2014.
Good

comfort, Good, convenience
7,7
Ahmad S. Solo putnici Malaysia, 1. lipnja 2014.
Marvelous, fantastic

Clean, privacy, nice
7,7
Nice and comfortable
Aditya E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. svibnja 2014.
Enjoyable Hotel with Clean & Quite Surrounding

Quite Surrounding, Cozy Room, Great Swimming Pool
9,3
I was here with my wife & 3 months infant. We enjoyed the quite surrounding and the friendly staff. We enjoyed our next-to-pool room, and excited about it, since we can back and forth pool to room. The location is great since its on near the central of Surabaya. We're expecting to stayed in here again in the near future.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Plesna dvoranaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Dječji klubNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Spa centarNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RecepcijaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C04