Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60246 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 209
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1316recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1316)
Razvrstati po:
Abdulaziz S. Solo putnici Saudi Arabia, 23. travnja 2015.
Miss give my request as hi floor room but they don

Nice staff location
5,7
Was good but I have to change room and pay for apartments because they give me under reception rooms while I requested hi floor room
Muhammad R. Grupe Singapore, 14. travnja 2015.
Good value for money

Staff, comfort, facilities
7
Lucky H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 11. travnja 2015.
Great Hotel

Value for money, good service, clean hotel
6
Lucky H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 11. travnja 2015.
Great location

Good location, value for money, good service
6
Finariawan S. Parovi Indonesia, 11. travnja 2015.
Nice Trips

nice location, vast room apartment, beautiful swimming pool
7
Maximum comfoy. . I participate in Jawa Pos Audax 2015, Novotel precise location to support the activities. . Thank you. .
Kenneth F. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. travnja 2015.
ok

staff
6,7
Fine
Yani S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. travnja 2015.
Towels can change to a new one

Location of pool it's convinient
6,7
It was great and nice
Rini S. Poslovni putnici Indonesia, 19. ožujka 2015.
Good hotel

Clean, good location and nice hotel
8
Perfect
Jared B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. ožujka 2015.
Great stay at Novotelt

great atmosphere, great staff, good valuei
9,7
wonderful and relaxing
Faradila L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. ožujka 2015.
Great for weekender

clean and renovated room
7,3
typical novotel resort, great for kids on weekend with horese rifing and other kids club activities. Breakfast is good. The reception staff is slow, takes about 20 minutes to check in and check out, so its quite a long queue during weekend

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08