ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60246 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 209
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1167recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1167)
Razvrstati po:
Seow H. Poslovni putnici Singapore, 11. rujna 2014.
Comfortable and cosy

Clean, spacious and comfortable
8,7
Very pleasant stay at the hotel. Breakfast improved since last visit but I think it can be even better. Room and shower were great!
Evy E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. rujna 2014.
renovated clean big room

food, room n pool
6,3
comfort, nice big renovated room already, 1 more thing is quite bothering so many mosquitos around
Ana T. Parovi Indonesia, 7. rujna 2014.
Disappointed.
5,7
Disappointed.
Yuwono S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 6. rujna 2014.
Valueable Price

Big room and clean, good location & good food
10
Valuable price for a good hotel location and friendly & helpful staffs. We have a very pleasant stay.
Shealita L. Parovi Indonesia, 31. kolovoza 2014.
Need improvement for the staff

The view, garden
6
It was okay.. Nothing special..
Duc S. Poslovni putnici Vietnam, 27. kolovoza 2014.
Nice swimming pool & Relaxation place

Food - Swimming pool - room rate
6,7
Its good to be back in future.
Arun P. Poslovni putnici India, 27. kolovoza 2014.
VERY GOOD STAY WITH NATURAL AMBIENCE

SERVICE,CLEANLINESS AND AMPLE SPACE OUTSIDE THE ROOM
8,3
ENJOYED 3 NIGHTS STAY BUT WE HAVE PROBLEM WITH THE MOSQUITOS AS IN THE EVENING HOURS WE HAVE TO SEAL THE ENTIRE ROOM CAREFULLY ELSE WE HAVE TO START FIGHTING MOSQUITOS.,,, OTHER THAN THAT PLEASENT STAY WITH NICE SPREAD FOR BREAKFAST
Warren A. Poslovni putnici Indonesia, 26. kolovoza 2014.
Comfort

Environment in the hotel
7
Quite pleasant
Nikolas C. Grupe Indonesia, 20. kolovoza 2014.
nice recommended hotel

good facilities, clean, great service
8
Very nice and recommended hotel. Good location too
Nigel C. Parovi New Zealand, 15. kolovoza 2014.
The Good and the Bad

Very helpful staff, free shuttle to shopping mall, nice food
6,7
The apartments provide a lot of space but ours was in need of renovation. The staff were very helpful, the grounds are pleasant and the free shuttle to the Grand City Mall very useful. Breakfast was shambolic with insufficient staff and space.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazenNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04