ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Wellington Hotel

133-137 The Terrace, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Wellington Hotel Wellington - Ulaz Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Predvorje Novotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitness Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran
Novotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Novotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke
Područje centralni Wellington Broj soba: 139

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 143recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (143)
Razvrstati po:
Ian A. Parovi New Zealand, 19. travnja 2015.
Great stay

(1) Well designed fittings for all kinds of electronic/electrical connections. (2) Bed was super-comfortable. (3) Tea, coffee etc was fair trade certified. Good on you, Novotel!
9
Steve J. Parovi Australia, 17. travnja 2015.
Novotel Wellington

Location, friendly staff, clean
7
Good location though rooms and facilities themselves are quite ordinary for a so called 4 star hotel.
Jane M. Parovi New Zealand, 4. travnja 2015.
Handy to everything

Easy to get to and from airport and head north after staying. The breakfast was really nice and up to novatel standards and it was quiet
10
Great
Florence F. Parovi United States of America, 3. travnja 2015.
repeat customer

clean, comfortable, nice view
6,7
Very good
Stan B. Parovi New Zealand, 2. travnja 2015.
Relaxing

Efficient staff, friendly staff, Cleanliness
10
Very enjoyable even if it was only for one night
Jenny H. Parovi New Zealand, 15. ožujka 2015.
lovely experience

This hotel was clean, modern, comfortable and in a perfect location. Thank you very much.
10
Fabulous stay. Will definitely be back and would recommend to others.
Peter M. Solo putnici Australia, 23. veljače 2015.
My Stay

staff
9,3
Fanatastic
Robin T. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 22. veljače 2015.
dropping my daughter to Victoria

nice sheets and comfortable bed
9,7
All good and very central
Trevor L. Parovi New Zealand, 15. veljače 2015.
A Novotel Weekend

The food was great, meticulous attention to detail, staff ever-helpful
8
Very enjoyable and relaxing
Rebekah C. Parovi New Zealand, 8. veljače 2015.
sleepless and hungry in wellington

the staff where very nice we cant think of another two
5,7
On arrival to the hotel we met the front staff who where very helpfull and informative.we got to our room and it was very small and the promised harbour views was just a view of a building,we tried to sleep the first night and the bed was so uncomfortable we only got a few hours sleep each night we stayed and upon waking up we had a lot of pain in our backs it was like there had been 5 sumo wrestlers sleeping in the bed everyday for a year before we got to sleep in it. The mattress was very lumpy it was not up to standard especially for the price we paid for the room ($750.00) for 3 nights.we did try breakfast once all the hot food was cold soggy and tasteless except for the saugages tasted like they where gone off plus the coffee tasted like dirty dish water and the bread for the toast was hard.we will not be staying here again and wouldnt even recommend to someone we didn't like.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Wellington Hotel WellingtonNovotel Wellington Hotel Wellington - UlazNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - PredvorjeNovotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitnessNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeNovotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A08