ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Wellington Hotel

133-137 The Terrace, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Wellington Hotel Wellington - Ulaz Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Predvorje Novotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitness Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran
Novotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Novotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke
Područje centralni Wellington Broj soba: 139

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 131recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (131)
Razvrstati po:
Krystal G. Parovi Australia, 18. siječnja 2015.
Great access to Lambton Quay and attractions

location to Lambton Quay, comfort and modern
8,3
We had a great stay at the Novotel Wellington. It had direct access down to Lambton Quay and was in walking distance to all the shopping and nearby sites. The rooms were clean and very comfortable and although WiFi is not free in the rooms, you can access the internet in the lobby for free. Overall staff were nice and it was comfortable.
Tanya C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 8. siječnja 2015.
Great location, comfortable beds- expensive wifi

Location, comfortable beds
9,7
Sarah M. Parovi New Zealand, 7. siječnja 2015.
Great deal

Valet parking, room quality, value for money
9,7
Excellent. Nothing was a hassle for the staff.
Adrian N. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 3. siječnja 2015.
A small modern hotel close to ferry terminal

Small. Modern-ish. Close to ferry terminal.
6
Was ok, nothing exceptional. We didnt arrive until around 6pm to catch the 930am ferry the following morning so didnt really need much. Didnt feel like any service was provided though. Hotel should be a 3 star. Its a nice, small, modern looking hotel but not sure whats underneath it. I got kind of itchy on my legs during the night, I hope it wasnt because of any bugs in the bed. Breakfast wasnt too good. Thought wifi was free but apparently had to pay $10 for the day. But overall hotel was ok as a transit hotel. It served its purpose. Rate maybe should be a little lower.
Alice P. Parovi Ireland, 2. siječnja 2015.
New Year's in Wellington

Breakfast choice was very good and quality was good too
5,3
We had a lovely time in Wellington itself, hotel was in an OK location. You can access it from a shopping centre which I felt was strange as anyone can just get into it. It is locked after hours and you need your card to gain access but I wouldn't be comfortable going in on my own. Also found the staff were very helpful and courteous apart from the one lady that checked us in.
Karine C. Parovi Singapore, 1. siječnja 2015.
Clean and modern room.
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Merey T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. prosinca 2014.
Superb location but that s all

Location was great in that there s direct access to the main shopping area of Lambton Quay. Else the bedrooms are small with soft beds n thin pillows. Gym is small, so is toilet cum shower facility
7
Since we were out most of the time, we were ok with the size of the rooms n shower facilities. Location is ideal. Choices for breakfast are so so.
Philip W. Grupe United Kingdom, 24. prosinca 2014.
Great city centre location

location, views and rooms
7,7
decent City centre hotel with good rooms, breakfast and location
Cherie L. Poslovni putnici New Zealand, 20. prosinca 2014.
great

location, price, cleaniless
8,7
Great, suitable andconvenient
Alissa J. Parovi New Zealand, 14. prosinca 2014.
Great breakfast!

Breakfast, staff, bed
8,7
We had a lovely stay. Especially the breakfast! Great choice and lovely staff. More available electrical sockets and free wifi would make this hotel top notch

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Wellington Hotel WellingtonNovotel Wellington Hotel Wellington - UlazNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - PredvorjeNovotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitnessNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeNovotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B02