Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Wellington Hotel

133-137 The Terrace, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Pub/salon Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Posao Centar Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Spa centar Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Ulaz Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela
Novotel Wellington Hotel Wellington - Predvorje Novotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitness Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke
Područje centralni Wellington Broj soba: 139

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 168recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (168)
Razvrstati po:
Stephen G. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 3. siječnja 2016.
Location, comfort

I loved the location right in the centre of town, the two big double beds ons the rooms were ideal for when traveling with a young child, the staff we very knowledgeable and friendly.
9,7
My stay at the Novotel was very good I have stayed here several times and will continue to do so. Everything is as you would expect it to be for a four star hotel. The breakfast is good and the rooms are nice. My only small complaint is that the parking is limited and not free however there is a public car park right next door which the Novotel have an arrangement with and it costs NZ$ 20 per day.
Prijavi ovu recenziju
Hideki K. Obitelji sa malom djecom Japan, 3. siječnja 2016.
Just Okay

Clean, Friendly staff, and location
9
Problem 1: Safe Box did not work on two rooms. Resolved straight away by friendly staff. Problem 2: Phone did not work between rooms and I did not ask to fix it anyway.
Prijavi ovu recenziju
Teng H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. prosinca 2015.
Comfortable

Locations is very good, close to Harbour sdn down town.
9
We were given Harbour view room, the view is fantastic. The staff are friendly, services are prompt!
Prijavi ovu recenziju
Joel M. Parovi Philippines, 18. prosinca 2015.
Accessible to town and many other tourist spots

location is best
9
it was good
Prijavi ovu recenziju
Madeline B. Parovi Australia, 28. listopada 2015.
Enjoyed it

The rooms were very clean and comfortable.
9
Prijavi ovu recenziju
Jessica C. Parovi Australia, 25. listopada 2015.
So close to perfect

Cleanliness, buffet breakfast, awesome bed
9,3
It was as you would expect from a Novotel anywhere in the world. Clean, modern, amazing bed. The only things that kept it from being perfect were the bathroom layout (toilet behind the bathroom door??) and the fact there was no free WiFi. Most major hotels these days have a small amount of WiFi included- come on, Novotel, get with the times!
Prijavi ovu recenziju
Keri C. Parovi Australia, 12. rujna 2015.
Great Hotel

Fantastic location very helpful staff lovely clean room
10
Eccellent
Prijavi ovu recenziju
Tassa B. Solo putnici Australia, 6. rujna 2015.
short but sweet

Cleanliness. comfort. location
8,3
I only stayed for one night but enjoyed my stay. A very clean room with an extremely comfortable bed and good view, very conveniently located. The included breakfast was great too. I would definately stay here again!
Prijavi ovu recenziju
Tracy D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 5. rujna 2015.
fab

Great beds. Great sleep. Access to Lambton Key
2,7
Great. Obliging staff. Thanks for allowing parking slightly loner than checkout. :-)
Prijavi ovu recenziju
Sam S. Parovi New Zealand, 31. kolovoza 2015.
Nice hotel in center of town

Room service breakfast was good, big comfy bed
8,7
Everything is what you would expect from a Novotel. Wifi is FREE but very slow.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Pub/salonNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - Posao CentarNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - Spa centarNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - UlazNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - PredvorjeNovotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitnessNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08