Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novotel Wellington Hotel

133-137 The Terrace, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novotel Wellington Hotel Wellington - Ulaz Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Posao Centar Novotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitness Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Kupaonica Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Spa centar Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Ulaz
Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Recepcija Novotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Predvorje Novotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotela Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Novotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitness Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran Novotel Wellington Hotel Wellington - Restoran
Područje centralni Wellington Broj soba: 139

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 155recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (155)
Razvrstati po:
Budyman T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Central

Location, Clean, Shopping
8
Location in central area, just go to lift behind the restaurant, press botton and shopping mall with you
Prijavi ovu recenziju
Helen D. Poslovni putnici New Zealand, 8. srpnja 2015.
Novatel

Food- breakfast, location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Moonsamy N. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 4. srpnja 2015.
Great stay

everything
9,3
nil
Prijavi ovu recenziju
Andrew N. Parovi New Zealand, 29. lipnja 2015.
Good but not fantastic

Food, Cleanliness and Location
8,7
It was good but for me that I work in a hotel, I was disappointed that there was no shower cup,and no bathrobe.
Prijavi ovu recenziju
Yvonne O. Parovi New Zealand, 20. lipnja 2015.
Room was very clean and tidy

Cleanliness, breakfast was nice
8
All good, the only thing I would comment was the pillows weren't the best , we asked for the upgrade with a room with a view, not sure it was that greater view for a $30.00 a night increase.
Prijavi ovu recenziju
Kate A. Solo putnici New Zealand, 2. lipnja 2015.
Great stay

Bed , bath , staff
8,7
Great stay - nice stay
Prijavi ovu recenziju
Tony P. Parovi New Zealand, 31. svibnja 2015.
Great spot to relax and see around

Quietest room I've ever had in a hotel and very comfy bed & smart decor
7,7
Prijavi ovu recenziju
Rebecca B. Parovi Ireland, 25. svibnja 2015.
extremely happy with our stay at Novotel Wellingto

Service (a surprise was organised for my boyfriend).. Extremely comfortable room and the selection of food for the included breakfast was unbelievable
10
Myself and my boyfriend went to Wellington as a weekend trip for his birthday. From the moment we entered the hotel we received nothing but the best service from all of the staff members we dealt with. A surprise of trio desserts was organised as a gift to my boyfriend which was such a nice touch. The room we stayed in was really really comfortable and clean we enjoyed how homely it felt. The hotel itself is in a great location to shops,attractions,and the sea. We were so pleased to have such a great big choice of breakfast so there was no fear of leaving hungry. We would definitely recommend the Novotel as the place to stay as its great value for money,very comfortable and homely .we will surely be going back again. Thanks again for all the great service Rebecca & Sean the Irish couple that stayed 23rd-25th may 😊👍
Prijavi ovu recenziju
Audrey L. Parovi New Zealand, 30. travnja 2015.
Fabulous Accommodation

Comfortable room, great location and friendly staff.
8
My stay at the Novotel Wellington Hotel was lovely except the hotel offers 20 minutes free Wifi at the lobby but the computer was so slow. I didn't manage to use my 20 minutes after all. Another wise all good. Thanks
Prijavi ovu recenziju
Richard D. Parovi New Zealand, 23. travnja 2015.
Excellent Choice

Staff, Location and Room
9,3
We thoroughly enjoyed our stay at the Novotel Wellington. The staff were very friendly and highly efficient. We were very pleased with our room and its facilities. We didn't actually use the restaurant so can't comment on food. The bar and restaurant area is probably due for a renovation but I would have no hesitation in recommending this hotel to family and friends.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novotel Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - UlazNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Posao CentarNovotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitnessNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - KupaonicaNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - Spa centarNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastankeNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - UlazNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - RecepcijaNovotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - PredvorjeNovotel Wellington Hotel Wellington - Interijer hotelaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaNovotel Wellington Hotel Wellington - Dvorana za fitnessNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - RestoranNovotel Wellington Hotel Wellington - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06