ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berlin, Njemačka 10783 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Ulaz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Sadržaji Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcija Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Interijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcija
Područje Schöneberg Broj soba: 230
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 127recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (127)
Razvrstati po:
Tam N. Poslovni putnici Vietnam, 10. rujna 2014.
good business hotel

Good location, good internet connection, good staff
6,7
Pleasant stay although room condition is a bit lower than standard
Tam N. Poslovni putnici Vietnam, 9. rujna 2014.
Good location, room condition not so good

Good location, good service, good internet connection
6,3
Good for business trip
David K. Solo putnici United Kingdom, 31. srpnja 2014.
Basic though adequate... but noisy

Room size, location, clean
6,3
Ear-splitting noise from renovation works started before 8am on the two days I stayed. This work clearly will last for some considerable time so other travellers, unless you are early risers, beware.
Somboon H. Solo putnici Thailand, 22. lipnja 2014.
Large room and reasonably priced

Location, price and room size
7,7
Room was larger than I thought and quite comfortable. Location is great. The hotel has met my expectations. The only complaint is that there is no water boiler and tea bags in the room.
Pieter T. Solo putnici South Africa, 12. lipnja 2014.
Central location

Price, location and size of room
7,7
Ivo J. Solo putnici Czech Republic, 22. travnja 2014.
Great value for great location

price, location, parking
8,7
OK
Russell H. Solo putnici Australia, 15. ožujka 2014.
Basic

Close to train, large room, friendly staff.
6,3
Ok, but breakfast at 8 euro extra was basic.,lacking hot sausages or bacon and fruit..the noise from the corridor could be an issue at busy times,...the toiletries in the small bathroom did not exist, just toilet paper and liquid soap."......but was close to train station with no lift.
Hans -. Solo putnici Germany, 6. ožujka 2014.
Good location but questionable night activities

Location, Breakfast, Service
8
The stay itself was quite ok as in that location it was easy to find transportation. However, starting from afternoon there was quite a number of ladies looking for business in that street which for a single female traveller is a bit odd when coming back to the hotel.
Gang Y. Solo putnici Singapore, 12. siječnja 2014.
A decent and budget hotel in the city centre

Cleanness, Comfortable, and Cheap
8
The internet was a bit slow. Transportation is easy. Take the M85 can directly go from Berlin hbf to the hotel. Taxi is around 10 Euro instead. Overall it is clean and comfortable with cheap price.
Alexander J. Solo putnici United Kingdom, 9. siječnja 2014.
Great Value

Cheap, Location, Clean
8
The Aldea Novum is well appointed near to Bulowstr U-Bahn on the U2- only 15 mins to Alexanderplatz or 5 mins to Potsdamer Platz- also a good bus service. Reception staff were fine, not outgoing but did the job. Room was clean and spacious. No luxuries, and a little run down, but for £19 a night in central Berlin, what can you expect!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerlinNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - UlazNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - SadržajiNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcijaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Interijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcija


AS-AGWEB-3C02