ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berlin, Njemačka 10783 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Ulaz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Sadržaji Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcija Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Interijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcija
Područje Schöneberg Broj soba: 230
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 138recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (138)
Razvrstati po:
Lichi C. Poslovni putnici Taiwan, 22. siječnja 2015.
Very goof

Easy, comfortable, convince
8,7
Ron K. Solo putnici Israel, 10. siječnja 2015.
okay hotel

wifi location and resaption
5
Simon B. Grupe United Kingdom, 2. siječnja 2015.
Would recommend

Bed, room, staff
9
Dale R. Solo putnici Australia, 24. prosinca 2014.
Below average

closeness to train
6,7
lousy. Room had damp smell to it. For three nights it was the same. Bathroom was tiny. Front seat staff were incredibly rude, made it seem like I was putting them out for checking in. Did not try their restaurant, so rated it 5 star out of fairness.
Asano T. Solo putnici Japan, 1. prosinca 2014.
Convenient Location

location, reasonable price, facillities near-by
7,3
Tam N. Poslovni putnici Vietnam, 10. rujna 2014.
good business hotel

Good location, good internet connection, good staff
6,7
Pleasant stay although room condition is a bit lower than standard
Tam N. Poslovni putnici Vietnam, 9. rujna 2014.
Good location, room condition not so good

Good location, good service, good internet connection
6,3
Good for business trip
David K. Solo putnici United Kingdom, 31. srpnja 2014.
Basic though adequate... but noisy

Room size, location, clean
6,3
Ear-splitting noise from renovation works started before 8am on the two days I stayed. This work clearly will last for some considerable time so other travellers, unless you are early risers, beware.
Somboon H. Solo putnici Thailand, 22. lipnja 2014.
Large room and reasonably priced

Location, price and room size
7,7
Room was larger than I thought and quite comfortable. Location is great. The hotel has met my expectations. The only complaint is that there is no water boiler and tea bags in the room.
Pieter T. Solo putnici South Africa, 12. lipnja 2014.
Central location

Price, location and size of room
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerlinNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - UlazNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - SadržajiNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcijaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Interijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcija


AS-AGWEB-3B07