Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berlin, Njemačka 10783 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Ulaz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Sadržaji Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcija Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Interijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Predvorje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcija Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotela Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće
Područje Schöneberg Broj soba: 230
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 162recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (162)
Razvrstati po:
Uriel E. Grupe United States of America, 1. kolovoza 2015.
Good location

Location
6,7
Bed sucks, shower design sucks, bath room too small.
Prijavi ovu recenziju
Dieter P. Solo putnici Germany, 22. lipnja 2015.
Eine Nacht in Berlin

Location
6,3
Bed is to soft, only one pillow, bathroom to small. Check in at 2 pm only, Even there have been plenty of Rooms already available at 11.30am.
Prijavi ovu recenziju
Timothy W. Solo putnici United States of America, 22. svibnja 2015.
Cheap room. Loud and a little smelly.

Price. Price. Price.
6
Not much sleep, walls are very thin and neighbors were partying all night. The morning was loud with outside noise. Bed was comfy, room, bath and shower were all clean. TV was small and no English channels. Wifi worked good. Typical cheap hotel. Hallway was smelly but room was ok.
Prijavi ovu recenziju
Jerome S. Grupe Lebanon, 6. travnja 2015.
Great, not so fancy hotel

Room and bathroom were very clean. The staff was very friendly. And the hotel is very close to Bülowstr. U2 station and other bus stations, so it is very easy to move around Berlin.
9,3
My stay was very smooth and comfortable in general. I recommend anyone to stay at this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Magnolia C. Obitelji sa odraslom djecom Brazil, 18. ožujka 2015.
Good place

Cleaning , staff courtesy and localization
9
Everything was ok. I chosed the Centrum in the last minute to rest before going to an 11 hour flight. I definitely would recommend this hotel. Good choice for a very affordable price.
Prijavi ovu recenziju
Lichi C. Poslovni putnici Taiwan, 22. siječnja 2015.
Very goof

Easy, comfortable, convince
8,7
Prijavi ovu recenziju
Ron K. Solo putnici Israel, 10. siječnja 2015.
okay hotel

wifi location and resaption
5
Prijavi ovu recenziju
Simon B. Grupe United Kingdom, 2. siječnja 2015.
Would recommend

Bed, room, staff
9
Prijavi ovu recenziju
Dale R. Solo putnici Australia, 24. prosinca 2014.
Below average

closeness to train
6,7
lousy. Room had damp smell to it. For three nights it was the same. Bathroom was tiny. Front seat staff were incredibly rude, made it seem like I was putting them out for checking in. Did not try their restaurant, so rated it 5 star out of fairness.
Prijavi ovu recenziju
Asano T. Solo putnici Japan, 1. prosinca 2014.
Convenient Location

location, reasonable price, facillities near-by
7,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerlinNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - UlazNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - SadržajiNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcijaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Interijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - PredvorjeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcijaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i pićeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Eksterijer hotelaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07