Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks Charlotte Towers Apartments

128 Charlotte Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kuhinja Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Recepcija Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Predvorje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotela
Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitness
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 290

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 315recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (315)
Razvrstati po:
Sheng L. Poslovni putnici Australia, 15. siječnja 2016.
No service for serviced apartment, dirty bathroom.

Location is good
5,7
Location is good, parking is easy, but no clean up service, bathroom dirty. Staff is OK,
Prijavi ovu recenziju
Alyssa F. Parovi Australia, 9. siječnja 2016.
very clean, great position comfy bed

cleanliness, position, bed
9,7
had a lovely stay thank you, only problem was i took my best friend to look for wedding dresses that day in brisbane and we decided to stay the night and go out for dinner, we were having a few quiet wines before we went and there was nothing to accommodate for music, not even a little bedside radio. so we had to resort to our iPhone speaker. otherwise, a nice stay.
Prijavi ovu recenziju
Russell W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 8. siječnja 2016.
Charlotte Towers - BNE 1601

Location, room style & price
6,7
It was fine, nothing special but clean & comfortable. Always like hotels with balconies. Good value vor money
Prijavi ovu recenziju
Sian S. Parovi Australia, 2. siječnja 2016.
Very good

Staff, clean and price
9
Fantastic thanks
Prijavi ovu recenziju
Konio M. Parovi Australia, 2. siječnja 2016.
NYE STAY

Cleanliness. Location. Rooms
8,7
Quite enjoyable and comfortable but the Lifts were frustrating..had to wait on one floor for half an hour. Otherwise perfect.
Prijavi ovu recenziju
Juhyun H. Parovi South Korea, 1. siječnja 2016.
Not bad

Good
7
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Ralph M. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. prosinca 2015.
Nearly but not quite

The staff were very friendly and accommodating. The view from the apartment was great. The hotel was really clean and nice.
7,3
We were charged $20 a night for a Potts cot. The room stunk of stale smoke. Half the doors in the apartment were locked preventing access to what we'd already paid for. Staff were very accommodating. Parking out the front was basically non existent. We didn't have a bad experience it was just that for a little bit extra on their part it could have been great.
Prijavi ovu recenziju
Neil F. Parovi Australia, 23. prosinca 2015.
Second great stay

Location, room size, value for money
8
This was our second stay at this property and it was a great choice second time around. The one bedroom apartment is spacious, well equipped and clean. The location is perfect for exploring the city and the staff were efficient, friendly and helpful. Cannot fault this hotel for the price.
Prijavi ovu recenziju
Linda G. Parovi Australia, 19. prosinca 2015.
Xmas shopping trip

Easy to get to shops, view of the river,staff
8,7
Great, close to everything without the noise, loved the option to have a late checkout
Prijavi ovu recenziju
Candice M. Parovi Australia, 13. prosinca 2015.
Elevators

1. Position
6,7
Elevators need revamping. Waited half an hour for the lift to get to our room on the 34th floor (this is not including checkin!) after shopping from ground level. Elevators very hot, limited aircon and very very very slow! Line up was excessive!.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks Charlotte Towers Apartments BrisbaneOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - RecepcijaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PogledOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Rekreacijski sadržajiOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07