Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks Charlotte Towers Apartments

128 Charlotte Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 326recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (326)
Razvrstati po:
Adam C. Parovi Australia, 28. svibnja 2016.
Great hotel.
6,3
Good hotel. Great location.
Yuen L. Poslovni putnici Australia, 4. svibnja 2016.
Location
6,7
Location was really good. Room setting was great. Enjoyed my stay.
Marie H. Parovi Australia, 24. travnja 2016.
M of Brisbane
3,3
The room we had was dirty - it seemed like it hadn't been cleaned properly for a while, the bathrooms were disgusting and the kitchen floor was filthy. There was rubbish even left in the room from the previous people and dirty cloths left in a bucket in the laundry, and the entire floor stank (from the rubbish chute). The staff on the telephone were great, but the lady when we checked in wasn't particularly helpful. The room was dingy and in need of redecorating and just really run down. We won't be back to stay.
Abdul R. Poslovni putnici Singapore, 26. ožujka 2016.
Nice!
6
Friendly staff. Great location, very near to park, central and many eating places nearby. Top floors have great views.
Merrissa J. Parovi Australia, 14. veljače 2016.
Beautiful place to rest your head..

Space, Staff, Cleanliness
9,7
I had cancelled my booking at another hotel due to the small and poor standards. This hotel rated themselves as a 4 star. I very much disagree. I had rebooked to stay in this hotel and it was amazing for the price we got it at. I like the Oaks chain and think i will continue to stay with them
Adrian G. Grupe Australia, 31. siječnja 2016.
Lovely stay
6,3
Staff members were friendly and helpful. Rooms were tidy and full of basics including toaster, dishwashing powder etc! Would stay again
Sheng L. Poslovni putnici Australia, 15. siječnja 2016.
No service for serviced apartment, dirty bathroom.

Location is good
5,7
Location is good, parking is easy, but no clean up service, bathroom dirty. Staff is OK,
Alyssa F. Parovi Australia, 9. siječnja 2016.
very clean, great position comfy bed

cleanliness, position, bed
9,7
had a lovely stay thank you, only problem was i took my best friend to look for wedding dresses that day in brisbane and we decided to stay the night and go out for dinner, we were having a few quiet wines before we went and there was nothing to accommodate for music, not even a little bedside radio. so we had to resort to our iPhone speaker. otherwise, a nice stay.
Russell W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 8. siječnja 2016.
Charlotte Towers - BNE 1601

Location, room style & price
6,7
It was fine, nothing special but clean & comfortable. Always like hotels with balconies. Good value vor money
Sian S. Parovi Australia, 2. siječnja 2016.
Very good

Staff, clean and price
9
Fantastic thanks
1 od 1 recenzija
Oaks Charlotte Towers Apartments BrisbaneOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - RecepcijaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PogledOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Rekreacijski sadržajiOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06