ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks Charlotte Towers Apartments

128 Charlotte Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kuhinja Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Predvorje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Predvorje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Recepcija Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje
Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotela
Mjesto: Centar grada Brisbane Broj soba: 290

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 177recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (177)
Simon C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 17. travnja 2014.
Short by comfortable

The staff, the room and the location
8
Excellent
Tsung-Hsun K. Solo putnici Taiwan, 13. travnja 2014.
Location location location

Best location / cozy room / reasonable price
8
I'd like live here again, the only thing I don't like is housekeeping is so bad
Melanie C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. travnja 2014.
Very disappointed

Central location
4,3
I have previously stayed at this hotel more than 7 times and have never had an issue however this time it was terrible. The first two bedroom apartment we had booked was so dirty in the bathroom with mould I asked for a different room which the girl at the desk did with no fuss unfortunately the second apartment was just as bad but we were tired and had to go out for an engagement so I wasn't changing again. Will think twice about staying there again very disappointed
Angela W. Parovi Thailand, 6. travnja 2014.
Well designed, just needing TLC

Space, location, equipment provided
7,3
Nicely laid out apartment, but getting a bit dated. Some TLC needed (couch, dishwasher, toilet). Main problem: No instructions for any of the supplied electrics/electronics, some needing maintenance. Overall, happy with the accommodation: central location, clean, friendly service.
Peter R. Poslovni putnici Thailand, 4. travnja 2014.
very comfortable, efficient

comfort, proximity and price
8
fine thanks - up to the usual standard
Annette W. Parovi Australia, 22. ožujka 2014.
We choose not to stay there again

its location,
5
We weren't impressed with staff - no greeting or smile to make travellers feel welcome.
Josh R. Grupe Australia, 18. ožujka 2014.
solid experience

price, location, style
7
No problems whatsoever, everything went well, facilities were good. Value for money.
Li C. Parovi Malaysia, 12. ožujka 2014.
very comfortable

good location, clean, non smoking room
8,7
Graeme S. Parovi Australia, 11. ožujka 2014.
enjoyable,quiet,

helpful staff,clean room, good veiw
9,3
Ashley V. Solo putnici Australia, 11. ožujka 2014.
NOT prefer stay. Smelled damp. Cheaply furnished

location
4,3
This is a cheap accommodation at a high price. Check in was very slow The lifts are REALLY slow Rooms are cheaply furnished Internet is a joke. 30 minutes free then high charge. Internet speed is very slow Location was its only benefit. Good location

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks Charlotte Towers Apartments BrisbaneOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - RecepcijaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C03