Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks Charlotte Towers Apartments

128 Charlotte Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kuhinja Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Recepcija Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Predvorje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotela
Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitness
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 290

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 279recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (279)
Razvrstati po:
Brenda M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 21. lipnja 2015.
Macklins

1 - Location 2 - The large sized apartments 3 - Staff Friendlyness
10
We loved our stay. We will definitely be returning again real soon. Highly recommend to families
Abdul R. Poslovni putnici Singapore, 15. lipnja 2015.
Pleasant stay

Location, cleanliness, big rooms.
8
Pleasant stay. Food (Halal) and bars easily found walking distance around the hotel. Wifi is not so good though.
Anne R. Parovi New Zealand, 7. lipnja 2015.
Fantastic

Staff, proximity to sights and city.
10
Wonderful
Amber H. Solo putnici New Zealand, 24. svibnja 2015.
fun in the city

the things I liked about this hotel was its location. Still close to the city but not directly in the city. Also the staff are very friendly and the room was amazing.
9,3
Besa A. Parovi Australia, 24. svibnja 2015.
Very good

Kitchen bed staff
9,7
Great
Emmy L. Poslovni putnici Hong Kong, 17. svibnja 2015.
Good location

Location, Room Quality, Reasonable Price
6
Convenient location. Easy to find in the city centre
Phoebe C. Parovi Australia, 10. svibnja 2015.
Oaks Charlotte Towers

Location. Standards of room. View from room.
10
The hotel was amazing. Friendly and helpful staff, amazing view and its location is excellent. Overall a great value for money.
Katelyn F. Parovi Australia, 9. svibnja 2015.
reception we're extremely rude

good location, parking available
6,7
The reception staff we're extremely rude upon arrival and not helpful at all. My partner and I both woke with bites on us from sleeping in the bed - bed bugs.
Steve E. Parovi Australia, 3. svibnja 2015.
A great night in Bris Vegas

Excellent location, Modern self contained unit, Lovely & Clean
9,3
We would highly recommend the Oaks Charlotte Towers Apartments. Excellent location, smack bang in the middle of everything. Everything is in walking distance, the Queen St Mall, The Casino, The Botanic Gardens, King George Square, great riverfront restaurants & Fortitude Valley. Lovely modern apartments with plenty of room to move, kitchen, lounge , laundry & a balcony.
Emma S. Parovi Australia, 2. svibnja 2015.
Emma and Sonny

Customer Service and Staff. The Location . The layout of the rooms
8,3
Fabulous we had a lovely time the staff where amazing customer service lovely and the rooms where a pleasure

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks Charlotte Towers Apartments BrisbaneOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - RecepcijaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PogledOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Rekreacijski sadržajiOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04