ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks Charlotte Towers Apartments

128 Charlotte Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kuhinja Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Recepcija Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Predvorje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotela
Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Okružje Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Bazen Oaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitness
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 290

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 245recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (245)
Razvrstati po:
Finocchi O. Obitelji sa malom djecom Italy, 18. veljače 2015.
Brisbane holidays

Location, room view, clean
8,3
Very good and pleasant stay
David E. Parovi Australia, 15. veljače 2015.
Good Locarion

Location, Rooms, Clean
7,7
Ivan I. Parovi Australia, 11. veljače 2015.
Stay

closeness to brisbane cbd, comfort, pleasant staff
8
Very pleasant
Charles W. Solo putnici Australia, 9. veljače 2015.
Heart of the CBD

Location, swimming pool, balcony
9
Literally a few minutes walk from Queen St or Riverside, these apartments are in the heart of the CBD. Easy to get around from and there are plenty of good restaurants and cafes locally. We didn't dine in the hotel itself, but the Thai restaurant next door is excellent. Our apartment had an enclosed balcony, perfect for enjoying breakfast with a great city view. The apartment itself was certainly roomy and had everything you could need, including a DVD/ CD/iPod player. The lap pool is divine and there is a gym equipped with good quality machinery. (No free-weights for obvious reasons!). Close to train stations, good value for money, would stay again.
Matthew F. Parovi Australia, 1. veljače 2015.
Close to bars

good location for an over night in Bris. close to bars etc.
7,7
As said above. Good location for a night out.
Karen A. Solo putnici Australia, 26. siječnja 2015.
Excellent Apartment

Location, view, room size
7,7
I booked a one bedroom apartment over the Australia day long weekend for myself and my sister. We arrived at the hotel early and were advised that the room was not ready but we could leave our small bags at the hotel until the room was ready. We stayed on the 40th floor and our room was great, the kitchen had basic cooking utensils, a full size fridge and dishwasher. I was surprised by the room size and seperate laundry room. Overall an excellent place to stay close to Queen st mall the botanical gardens & southbank. I would book this hotel again.
Linda G. Parovi Australia, 23. prosinca 2014.
Pre Xmas break

Comfy, easy to get to mall to shop and eat
9,3
Great
Ahmad J. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. prosinca 2014.
Satisfactory

location, service and room condition
8,3
Satisfatory
Thomas S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. prosinca 2014.
Good Location

-Location ,
6,3
Baiya E. Parovi Papua New Guinea, 16. prosinca 2014.
very good.

gym, pool and close
8,3
Comfortable with friendly staff and very close to everything.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks Charlotte Towers Apartments BrisbaneOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - RecepcijaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - OkružjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PredvorjeOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - PogledOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - BazenOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Rekreacijski sadržajiOaks Charlotte Towers Apartments Brisbane - Pogled


AS-AGWEB-3C04