Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks Felix Apartments

26 Felix Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 171recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (171)
Razvrstati po:
Hayley B. Parovi Australia, 1. veljače 2016.
City overnight

Balcony - fresh air, spacious room, clean.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Johan K. Poslovni putnici Thailand, 29. siječnja 2016.
Good Stay

Clean, Central, Value
8,7
Had a good stay in the hotel. Offers everything you need and is a great spot for a short business stay. Thanks
Prijavi ovu recenziju
Sangsoon P. Poslovni putnici South Korea, 28. siječnja 2016.
Good valuation hotel

Location, comfortable room, nice view
7,7
I satisfied everything during i'm staying here.
Prijavi ovu recenziju
Lisa O. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 27. siječnja 2016.
Great Location, No Aircon in Bedrooms let down

Location, View
6,7
Our stay was enjoyable however i found that the no air conditioning in the bedrooms quite surprising for a 4 star rated accommodation. Don't believe it was value for money considering the next placed i visited for an extra $30 per night was large and fully air conditioned.
Prijavi ovu recenziju
Mark G. Parovi Australia, 10. siječnja 2016.
Great central location and excellent facilities

location, size of room, facilities
8,3
Prijavi ovu recenziju
Drew R. Grupe Australia, 2. siječnja 2016.
Nice, awesome location!

Large room, view of the story bridge, great service.
9,3
Great place, would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Vicki H. Grupe Australia, 31. prosinca 2015.
Great view

the view of the Story bridge and the river, the location with many bars and restaurants very close by and lovely staff - thank you ladies.
9
Very comfortable and roomy - we had a 2 bedroom apartment with a huge balcony. Nice pool and spa area, a few more sunbeds would be good and if the parking arrangements could be sorted - this would be perfect.
Prijavi ovu recenziju
Hannah L. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 14. studenog 2015.
Very central and close to wharf

Proximity to eagle street pier, beautiful clean surroundings, amazing view.
8
Prijavi ovu recenziju
Rob R. Parovi New Zealand, 8. studenog 2015.
weekend stay

location, price & comfort
7,7
very pleasant and suited our needs
Prijavi ovu recenziju
Shane M. Parovi Australia, 8. studenog 2015.
shaneos

location location location
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Oaks Felix Apartments BrisbaneOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - PogledOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Felix Apartments Brisbane - RecepcijaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Felix Apartments Brisbane - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05