ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks Felix Apartments

26 Felix Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Felix Apartments Brisbane - Kuhinja Oaks Felix Apartments Brisbane - Bazen Oaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotela Oaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Felix Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Felix Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Felix Apartments Brisbane - Kupaonica Oaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska soba Oaks Felix Apartments Brisbane - Kuhinja Oaks Felix Apartments Brisbane - Sadržaji Oaks Felix Apartments Brisbane - Kuhinja Oaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotela
Oaks Felix Apartments Brisbane - Bazen Oaks Felix Apartments Brisbane - Kuhinja Oaks Felix Apartments Brisbane - Balkon/terasa Oaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska soba
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 143

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 138recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (138)
Razvrstati po:
Hannah A. Parovi Australia, 23. rujna 2014.
oaks

location.
6,7
very disappointed with the size of the rooms. the room was not very clean and looked like it hadnt been cleaned in a while
Marie G. Parovi Australia, 15. rujna 2014.
Happy with our stay

Location, Room views, accessibility
8
Happy with our stay but check in was delayed and we found the need to contact the reception to get access to the parking area a little tedious. However we understand the need for security.
Joanne M. Parovi Australia, 14. rujna 2014.
average

location, value, quiet
8
Ok
Simone V. Solo putnici Australia, 3. kolovoza 2014.
Great!

Room, location, staff
9
I really enjoyed the stay. Room/studio was perfect. The only negative was the humming sound coming from the top of the roof of the building next door. It sounded quieter around 11pm. I stayed on the 8th floor.
Lindsey H. Grupe Australia, 20. srpnja 2014.
Fantastic weekend with Friends in a great Hotel.

Excellent location, Great facilites, friendly and helpful staff
8,7
Excellent
Susan B. Parovi Australia, 10. srpnja 2014.
initial greeting was extremely friendly and polite

staff accommodation very very comfy bed
8
very happy with accommodation and staff were very good. We were very impressed to be offered to "freshen up" using the fifth floor bathroom as we had been up since 3am that morning and check-in was not until 2pm and we had appointments in city all day. would definitely come back!
Rachel F. Grupe Australia, 6. srpnja 2014.
Excellent CBD Hotel

Size of apartment, location and great for hen party
9,3
Excellent hotel. Apartments are sound proof. They are a great place to have a hen party before heading out to town.
Helen H. Solo putnici Australia, 6. srpnja 2014.
Enjoyable

Comfortable, convenient and friendly
7,7
No complaints
Steve R. Parovi New Zealand, 5. srpnja 2014.
Enjoyed the stay and would stay again.

location, staff, and price
8
Great stay.
Juneil S. Grupe Australia, 29. lipnja 2014.
awesome

hotel itself
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks Felix Apartments BrisbaneOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - SadržajiOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07