Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks Felix Apartments

26 Felix Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 180recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (180)
Razvrstati po:
Matthew M. Poslovni putnici Australia, 8. svibnja 2016.
Better than expected
6,7
I booked a One bedroom apartment and showed up to a 2 Bedroom apartment. Great views of the river, plenty of space. I'd definitely stay here again!
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline K. Solo putnici Australia, 17. travnja 2016.
Great place in Brisbane
6
I stayed with a family member for 4 nights. Staff were excellent welcoming and always polite with a ready smile. Great location. Close to the Botanical gardens, city centre and the sweet little free city hopper ferry. Room was clean. Kitchen well supplied with all the necessary items. 4 hour visitor parking was an appreciated bonus. All in all .... I would return and easily recommend.
Prijavi ovu recenziju
Katrina J. Parovi Australia, 17. travnja 2016.
Oaks Felix 2 bedroom apartment with story bridge v
6,3
Loved our stay here the view was spectacular and everything I had hoped for. Only a few little hiccups. Didn't get the room we had requested for the first night and had to be moved the following day (a little annoying as we were only staying for 2 nights) other then that everything was pretty great. Had my birthday here and would do it again in a heartbeat.
Prijavi ovu recenziju
Sangsoon P. Grupe South Korea, 7. travnja 2016.
good location, clean and tidy room, kindness staff
6,7
It's my second time to stay here and I satisfied everything during I'm staying here.
Prijavi ovu recenziju
Ema A. Obitelji sa odraslom djecom Japan, 31. ožujka 2016.
Graduation trip
6
Great apartment and clean and near by shopping center
Prijavi ovu recenziju
D M. Obitelji sa malom djecom Thailand, 13. ožujka 2016.
Expected so much more

Laocation, Room size, View
7
We wouldn't stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Michael B. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. veljače 2016.
Oaks Felix
6,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Hayley B. Parovi Australia, 1. veljače 2016.
City overnight

Balcony - fresh air, spacious room, clean.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Johan K. Poslovni putnici Thailand, 29. siječnja 2016.
Good Stay

Clean, Central, Value
8,7
Had a good stay in the hotel. Offers everything you need and is a great spot for a short business stay. Thanks
Prijavi ovu recenziju
Sangsoon P. Poslovni putnici South Korea, 28. siječnja 2016.
Good valuation hotel

Location, comfortable room, nice view
7,7
I satisfied everything during i'm staying here.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Oaks Felix Apartments BrisbaneOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - PogledOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Felix Apartments Brisbane - RecepcijaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - KupaonicaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - BazenOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Balkon/terasaOaks Felix Apartments Brisbane - Eksterijer hotelaOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - OkružjeOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - KuhinjaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Gostinjska sobaOaks Felix Apartments Brisbane - Dvorana za fitnessOaks Felix Apartments Brisbane - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02