Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks On Collins Hotel

480 Collins Street, Melbourne CBD, Melbourne, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks On Collins Hotel Melbourne - Eksterijer hotela Oaks On Collins Hotel Melbourne - Recepcija Oaks On Collins Hotel Melbourne - Bazen Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Dvorana za fitness Oaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasa Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran
Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Bazen Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasa Oaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasa Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Kupaonica Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba
Područje Melbourne CBD Broj soba: 271

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 312recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (312)
Razvrstati po:
Zhou C. Grupe Australia, 27. srpnja 2015.
was terrible hotel.. will never visit this hotel

balcony
2
Worst experience
Prijavi ovu recenziju
Tan A. Solo putnici Malaysia, 19. srpnja 2015.
Not so impressive

location, location,Location
5,7
The location is central however the staff on level one dining have an attitude that leaves much to be desired. Not only was the lady rude, but treated me like second class. She is not even local
Prijavi ovu recenziju
Adrian S. Poslovni putnici Thailand, 16. srpnja 2015.
More an apartment than a hotel

Clean, Central Location,
5,7
Pretty basic place and very expensive for the standard. Very, very basic shower-room, ugly layout, poor facilities. Staff were friendly but underwhelming. There is nothing 'great' about this place, and nothing terrible either. For $300+ per night ... its just very poor value for money
Prijavi ovu recenziju
Evelyn S. Grupe New Zealand, 8. srpnja 2015.
Great Staff, Great Location

Staff, Location and Comfortable Rooms
9
We stayed at the Oaks on Collins Hotel for 1 night to celebrate my birthday, unfortunately there was some mixup with the room I had booked for 3 adults, however the lovely young lady at reception was able to accommodate us by providing us with the other studio room next door as there was no cosmo 2 bedroom apartments available which I had originally booked. My night in the city with my family was made even more special by the staff at this hotel and I cannot recommend it highly enough. The studio rooms are ideally for 2 people so we all had a very comfortable stay. Thank You again.
Prijavi ovu recenziju
Donna V. Parovi Australia, 29. lipnja 2015.
Awesome stay, perfect appartment for a w.e in city

Balcony, soft bed, close to everything
9,3
Prijavi ovu recenziju
Kenneth T. Poslovni putnici Singapore, 11. lipnja 2015.
Good

Cooking facilities, near woolly, clean
6,7
Great cooking facilities and helped to save on meals. Clean. Happy with stay...
Prijavi ovu recenziju
Jill W. Parovi Australia, 31. svibnja 2015.
Central Location

Location Central Reception Staff Comfortable bed
7,3
This location was ideal for our stay, virtually opposite Vue de Monde restaurant where we dining. The air conditioning defied us and the room was too warm. The ensuite although small worked well. Thought the kitchen facilities overkill.A negative was the car parking. Difficult to negotiate our way around and confused by lack of available spaces - necessary to remove a bollard to be able to park
Prijavi ovu recenziju
Chun Y. Poslovni putnici Hong Kong, 17. svibnja 2015.
Average hotel

location, transport, room size
7,3
Prijavi ovu recenziju
Chun Y. Poslovni putnici Hong Kong, 16. svibnja 2015.
Average Hotel

location, transport, room size
8
Prijavi ovu recenziju
Chun Y. Poslovni putnici Hong Kong, 16. svibnja 2015.
average hotel

location, transport, room size
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks On Collins Hotel MelbourneOaks On Collins Hotel Melbourne - Eksterijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - RecepcijaOaks On Collins Hotel Melbourne - BazenOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Dvorana za fitnessOaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - BazenOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasaOaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03