ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks On Collins Hotel

480 Collins Street, Melbourne CBD, Melbourne, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Kupaonica Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotela Oaks On Collins Hotel Melbourne - Predvorje Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Kupaonica Oaks On Collins Hotel Melbourne - Kupaonica Oaks On Collins Hotel Melbourne - Recepcija Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotela Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i piće Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba
Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i piće Oaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i piće Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Bazen Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotela Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i piće
Područje Melbourne CBD Broj soba: 271

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 295recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (295)
Razvrstati po:
Kasim A. Poslovni putnici United Kingdom, 25. ožujka 2015.
poor design, no window that can be used, ac poor

location
4,3
No mini bar, poor bathroom design, cant wash your face due to shelf in the way, shower curtain that blew into you while you were having a shower, very 2 star, AC air stale, steps up to hotel with no ramp for luggage. 2-3 star only. good location and clean bedding
Ida Z. Parovi Australia, 15. ožujka 2015.
Over priced for room type we got

Great location
7,7
Our stay at the Oaks on Collins was great! Awesome location, walking distance to everywhere we needed to go. The parking (which is not owned/operated by the hotel) is expensive. Room type we got " Studio Executive" was very small and dark, bathroom was tiny, shower wet the whole bathroom & no where to put any personal items. We were travelling with another couple requested to be on the same level, even called a week before. Request not made.
Lindsay E. Parovi Canada, 16. veljače 2015.
Basic hotel in a convenient location

the location, the large room, the mini pool
6
The Oaks on Collins is a basic hotel in a very great downtown location. The hotel itself is a bit old and not decorated very well but if you're just looking to have a convenient place to stay it's perfect. The staff were not very helpful in terms of directing us to any amenities nearby. The gym is very old and the pool, while nice, is quite tiny.
Mark D. Poslovni putnici Australia, 6. siječnja 2015.
Great spot for business travllers

Big rooms, friendly staff, location
8
Yuliana Y. Solo putnici Indonesia, 4. siječnja 2015.
strategic location for a solo traveller

strategic location, good view and clean
9,7
Loc N. Poslovni putnici Australia, 4. siječnja 2015.
Hanging downlight with no A/C

Location and staff at concierge were the positives.
7
Condition of the room was not up to scratch, the downlight in the bathroom was hanging down and the air conditioning did not work on Saturday, which was a 37 degree day. I did not raise the issue as we were spending most of the day out.
Sarah S. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
Great city location for NYE

Location, amenities, room
9,7
We have stayed here before. We were impressed again that for NYE they didnt over price the rooms. However when we first arrived we were disappointed that we were given an internal studio so it had no external window only a window into the hallway that looked at someone elses door. However when we did get back to the room after a night out this ended up being a blessing as the room stayed nice and dark while we slept during the day & was also very quiet.
Stephen S. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
Good hotel

Staff,room size,location
8
Hai D. Parovi Thailand, 30. prosinca 2014.
Thumbs up

Price and location
9,3
Antonio P. Solo putnici Thailand, 29. prosinca 2014.
Good comfortable accomodation

Comfortable bed, clean modern room,
9,7
Excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks On Collins Hotel MelbourneOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - PredvorjeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - RecepcijaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - BazenOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - Eksterijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Dvorana za fitnessOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - RecepcijaOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08