ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks On Collins Hotel

480 Collins Street, Melbourne CBD, Melbourne, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Kupaonica Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotela Oaks On Collins Hotel Melbourne - Predvorje Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Kupaonica Oaks On Collins Hotel Melbourne - Kupaonica Oaks On Collins Hotel Melbourne - Recepcija Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotela Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i piće Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba
Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i piće Oaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i piće Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Bazen Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotela Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i piće
Područje Melbourne CBD Broj soba: 271

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 291recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (291)
Razvrstati po:
Mark D. Poslovni putnici Australia, 6. siječnja 2015.
Great spot for business travllers

Big rooms, friendly staff, location
8
Yuliana Y. Solo putnici Indonesia, 4. siječnja 2015.
strategic location for a solo traveller

strategic location, good view and clean
9,7
Loc N. Poslovni putnici Australia, 4. siječnja 2015.
Hanging downlight with no A/C

Location and staff at concierge were the positives.
7
Condition of the room was not up to scratch, the downlight in the bathroom was hanging down and the air conditioning did not work on Saturday, which was a 37 degree day. I did not raise the issue as we were spending most of the day out.
Sarah S. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
Great city location for NYE

Location, amenities, room
9,7
We have stayed here before. We were impressed again that for NYE they didnt over price the rooms. However when we first arrived we were disappointed that we were given an internal studio so it had no external window only a window into the hallway that looked at someone elses door. However when we did get back to the room after a night out this ended up being a blessing as the room stayed nice and dark while we slept during the day & was also very quiet.
Stephen S. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
Good hotel

Staff,room size,location
8
Hai D. Parovi Thailand, 30. prosinca 2014.
Thumbs up

Price and location
9,3
Antonio P. Solo putnici Thailand, 29. prosinca 2014.
Good comfortable accomodation

Comfortable bed, clean modern room,
9,7
Excellent
Lee A. Poslovni putnici Australia, 29. prosinca 2014.
Comfortable

Decore, view, convenience
8
Pleasant
Belinda U. Grupe Australia, 23. prosinca 2014.
Clean, spacious apartment in melbourne cbd

Friendly staff, spacious apartment, good kitchen.
8,3
Really enjoyed our stay here. The staff were very helpful and the rooms were clean and quite spacious. There are affordable parking options too, just call the hotel and they will explain the options. It is about a ten minute walk from the main part of the cbd, but it has quite easy access to Southbank which is good if you want to walk there.
Ho C. Parovi Hong Kong, 20. prosinca 2014.
The toilet is very small.
4,7
Not good. Small bed, small toilet, not worthy.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks On Collins Hotel MelbourneOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - PredvorjeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - RecepcijaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - BazenOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - Eksterijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Dvorana za fitnessOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Hrana i pićeOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - RecepcijaOaks On Collins Hotel Melbourne - Interijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01