Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oaks On Collins Hotel

480 Collins Street, Melbourne CBD, Melbourne, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oaks On Collins Hotel Melbourne - Eksterijer hotela Oaks On Collins Hotel Melbourne - Recepcija Oaks On Collins Hotel Melbourne - Bazen Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Dvorana za fitness Oaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasa Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran Oaks On Collins Hotel Melbourne - Restoran
Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastanke Oaks On Collins Hotel Melbourne - Bazen Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasa Oaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasa Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba Oaks On Collins Hotel Melbourne - Kupaonica Oaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba
Područje Melbourne CBD Broj soba: 271

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 307recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (307)
Razvrstati po:
Donna V. Parovi Australia, 29. lipnja 2015.
Awesome stay, perfect appartment for a w.e in city

Balcony, soft bed, close to everything
9,3
Kenneth T. Poslovni putnici Singapore, 11. lipnja 2015.
Good

Cooking facilities, near woolly, clean
6,7
Great cooking facilities and helped to save on meals. Clean. Happy with stay...
Jill W. Parovi Australia, 31. svibnja 2015.
Central Location

Location Central Reception Staff Comfortable bed
7,3
This location was ideal for our stay, virtually opposite Vue de Monde restaurant where we dining. The air conditioning defied us and the room was too warm. The ensuite although small worked well. Thought the kitchen facilities overkill.A negative was the car parking. Difficult to negotiate our way around and confused by lack of available spaces - necessary to remove a bollard to be able to park
Chun Y. Poslovni putnici Hong Kong, 17. svibnja 2015.
Average hotel

location, transport, room size
7,3
Chun Y. Poslovni putnici Hong Kong, 16. svibnja 2015.
Average Hotel

location, transport, room size
8
Chun Y. Poslovni putnici Hong Kong, 16. svibnja 2015.
average hotel

location, transport, room size
8
Chun Y. Poslovni putnici Hong Kong, 15. svibnja 2015.
average hotel

location, transport, room size
8
Rebecca E. Grupe Australia, 27. travnja 2015.
Not worth the money

Location - that is all
6
Our 2 bedroom apartment was very small, and not worth the amount that we paid, considering other hotels I have stayed at. The wifi is very expensive, the air conditioner didn't work at all, humidified the room and gave the wet damp feel of walking into a rain forest. Vent in the bathroom was broken, none of the steam could escape the hotel room, and no fresh air at all. Concierge do not help you carry your bags to your room. If you are looking for a place that offers car parking, DO NOT STAY HERE! I was checking out at 9:15am, and was putting my bags in the car early, before walking to reception where I was approached and verbally harassed by a car park attendant, swearing at screaming at me to move my car out of the hotel before check out time as 'He was running a business' - I complained to reception as I still had 45 minutes to check out, however reception wiped her hands clean of the situation as it is a 'third party business'. I think it is cowardly to promote and offer car parking for your guests, but when things go wrong to abandon your guests and offer no help. Terrible Service. We ordered room service one of the nights, it was ok, and had breakfast one of the mornings, that was ok too. Will never stay here again, and will never let my friends or family stay here either. There are much better places to stay, better value for money and with much nicer staff.
Donna L. Parovi Malaysia, 23. travnja 2015.
Good location

Good location
6,7
Awesome location and convenience
Michael H. Parovi Australia, 6. travnja 2015.
always good

location quiet clean
9,3
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oaks On Collins Hotel MelbourneOaks On Collins Hotel Melbourne - Eksterijer hotelaOaks On Collins Hotel Melbourne - RecepcijaOaks On Collins Hotel Melbourne - BazenOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Dvorana za fitnessOaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - RestoranOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - Soba za sastankeOaks On Collins Hotel Melbourne - BazenOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasaOaks On Collins Hotel Melbourne - Balkon/terasaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska sobaOaks On Collins Hotel Melbourne - KupaonicaOaks On Collins Hotel Melbourne - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03