Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena, Singapur 307470

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 4624recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4624)
Razvrstati po:
Theresa T. Solo putnici Singapore, 23. svibnja 2016.
Staycation Venue
6,3
Great location for a staycation. I stayed in a Club Room so I had access to the perks that came with it. The staff was friendly all round and the room was comfy.
Prijavi ovu recenziju
Tien D. Parovi Vietnam, 23. svibnja 2016.
awesome
6,7
nice hotel,beautiful rooms. ideal for taxi and transportation too. much recommended
Prijavi ovu recenziju
Ann M. Parovi Philippines, 23. svibnja 2016.
Slow checkin
5,7
Checkin process was too slow even if there are 3 counters
Prijavi ovu recenziju
Lynette L. Parovi Singapore, 23. svibnja 2016.
Clean and spacious room
6,7
Everything was perfect. Love the hotel location and room itself.
Prijavi ovu recenziju
Ayesha L. Obitelji sa malom djecom South Korea, 22. svibnja 2016.
Came back and will come back
6,7
My friends also took a look and they loved how clean, convenient, and well designed. I will highly recommend Oasia if anyone would ask me for an advice. My son and I had a great time at the pool! Like I said, we came back and we will be back.
Prijavi ovu recenziju
Kiat H. Parovi Singapore, 22. svibnja 2016.
Great location, Great service and facilities
6,3
Great location and ever better service provided by the staffs. We were there to celebrate our 5th anniversary and we were presented with a room thats been beautifully decorated with ribbons and balloons, not to mention a card and a dessert for us placed by the side. Deeply appreciated the effort that was put in for this surprise! Location of the hotel is also perfect. Late nite dessert is just steps away with the famous ah chew's dessert house opening till 12 am. Good food is just located 15 min walk away all tucked in a balastier road. The gym is 24 hours and pretty well equipped. A great plus point, however the pool was pretty crowded. Overall we enjoyed our stay alot and we will definitely head back again.
Prijavi ovu recenziju
Ryan Y. Parovi Singapore, 22. svibnja 2016.
Not bad.
5
No pt getting deluxe rm
Prijavi ovu recenziju
Eileen T. Parovi Singapore, 21. svibnja 2016.
Room and service
4,7
Upon C/I and C/O Staff is very friendly. Get a lco at 1400hrs and he gave us HF and good view. certainly Will come back again.
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 18. svibnja 2016.
good
4
good
Prijavi ovu recenziju
Sarah A. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2016.
SO - SO
4,3
Decent room, location is good, Staff could be more friendly and attentive.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Oasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality SingapurOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - PredvorjeOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - SadržajiOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salonOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salonOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - SadržajiOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - OkružjeOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - OkružjeOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - RestoranOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - RestoranOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - RestoranOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salonOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salonOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Soba za sastankeOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - SadržajiOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Soba za sastankeOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - PogledOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - RestoranOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - RestoranOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04