Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotela Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotela Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Predvorje Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Bazen Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Bazen Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Bazen Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Sadržaji Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Bazen Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salon Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salon Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Sadržaji Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Kupaonica Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Okružje Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Okružje
Područje Novena / Balestier Broj soba: 428
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 3928recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3928)
Razvrstati po:
Alfred A. Parovi Singapore, 24. svibnja 2015.
Good Location

Good location, clean room and friendly staff
8
The hotel is ideally located. The staff was friendly. The pool was well laid out and nice. Overall value for money.
Ang C. Parovi Singapore, 24. svibnja 2015.
comfort stay

good view.nice room. free parking
7,3
I really enjoy my stay and will come back
Martin K. Parovi Australia, 22. svibnja 2015.
Fantastic Customer Service

Customer Service, Location and hospitality
10
Before arriving to Singapore, my wife and I came to the hotel with acute food poisoning. Before checking us in, Zaine and his team immediately found a clinic we could go to for treatment. For our whole stay, we have been cared for and given customer service that is over and above one would expect from any class of hotel. The hotel management stayed in constant contact with us to ensure we were okay and helped with shopping advice, activities and dining recommendations. We were humbled by the hospitality and really felt like we were home away from home.
Soe W. Poslovni putnici Myanmar, 21. svibnja 2015.
Great

Location, Bed, Bathroom
8,7
My experience was very good. I recommand to stay with Oasia.
Kok C. Poslovni putnici Malaysia, 21. svibnja 2015.
Great Deal from Agoda

Room, Location and Ambience
9,3
This is definitely one of the best 4 stars hotel around. Good location, nice room and facilities.
Erdenesuvd G. Obitelji sa odraslom djecom Mongolia, 20. svibnja 2015.
value for the money

Swimming pool, location , view
8
It was relaxing holiday with my family.
Sze M. Poslovni putnici Hong Kong, 19. svibnja 2015.
comfortable, well equipped

clean, near MRT
8
will definitely recommend to others for its cleanliness, comfortable bed and convenient location
Abraham M. Parovi Malaysia, 18. svibnja 2015.
Convinient and the bed is so comfort

Very convinient.. Its connected to shopping mall, hospital and MRT
7
Ezah S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. svibnja 2015.
clean hotel

clean, comfort, luxury
9
Good
Herry H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. svibnja 2015.
nice hotel

location,surrounded by mall,clean
9,3
The hotel is clean and the location is the best.MRT station just below the hotel and the staff are very helpful and attentive.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingapurOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotelaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - PredvorjeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - SadržajiOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salonOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salonOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - SadržajiOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - OkružjeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Okružje


AS-AGWEB-3A04