ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotela Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotela Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotela Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Predvorje Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Bazen Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Bazen Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Bazen Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Restoran Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Restoran Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Sadržaji Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Bazen Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salon Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salon Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Sadržaji Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska soba Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Kupaonica Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Okružje Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Okružje
Područje Novena / Balestier Broj soba: 428
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 3252recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3252)
Razvrstati po:
Jiarong M. Obitelji sa malom djecom China, 22. srpnja 2014.
Good but not fantastic

Clean,location good,new
7,3
Room small ,pool small
Nur S. Parovi Singapore, 21. srpnja 2014.
Best staycation ever

The location, the view and the staffs.
9
I was given the highest floor when I requested for a higher floor which was terrific. The view especially at night was spectacular. The free minibar was a good touch and also the club benefits! You can see the sun set which is romantic.
Gloria S. Parovi Australia, 20. srpnja 2014.
feedback

location, service, access to club facilities
9,7
excellent we were able to check in early and check out late which was fantastic. we took advantage of the "Club" offer which suited our needs perfectly. staff were welcoming, informative and friendly.
Wilfred L. Solo putnici Singapore, 20. srpnja 2014.
Decent but staff not keen to go extra mile.

Swimming Pool, Comfy room and swift check-out.
7
The overall stay was decent. Room was comfy and facilities are good. However, the level of service provided by staff have room for improvement. I merely asked for a lighter to light up birthday cake candle, the staff refused to help and insisted I go source on my own. I end up walking to mall to buy a lighter for lighting 1 candle. The range provided for breakfast was quite limited too.
Maung M. Grupe Singapore, 19. srpnja 2014.
Great cosy hotel

The room was clean with amenites. Staff was attentive and remember you by name. Food was good too. Overall, a satisfied stay with Oasis!
8
Sherman P. Grupe Singapore, 14. srpnja 2014.
Great I been to this hotel many times

Location nearby shopping centre and mrt
9,3
Was great and I will come back and and again always to this hotel
Ka K. Grupe Hong Kong, 14. srpnja 2014.
Good

Location Environment Staff
10
Jun H. Parovi Singapore, 13. srpnja 2014.
chilling

booked this hotel to celebrate my bday!
6
Binh N. Grupe Vietnam, 12. srpnja 2014.
I'm pleased w/the quality, worth the money I paid

Great location, MRT access right at level B3 Clean Quite
7,7
Very comfortable and convenient. Enjoyed my stay there
Li L. Poslovni putnici Singapore, 11. srpnja 2014.
good stay

good location, convenient, clean
6,7
good hotel with nice location. next to a local shopping mall and MRT station. but staff at reception is not very friendly, no smiling face.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingapurOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotelaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Eksterijer hotelaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Interijer hotelaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - PredvorjeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - RestoranOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - RestoranOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - SadržajiOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - BazenOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salonOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Luksuzni salonOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - SadržajiOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Gostinjska sobaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - KupaonicaOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - OkružjeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapur - Okružje


AS-AGWEB-3B01