Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oasis Paco Park Hotel

1032-34 Belen Street, Paco, Ermita, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oasis Paco Park Hotel Manila - Bazen Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Bazen Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Interijer hotela Oasis Paco Park Hotel Manila - Bazen Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Ermita Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1502recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1502)
Razvrstati po:
Razali H. Poslovni putnici Malaysia, 29. srpnja 2015.
12km from manila

It's quite place except the hallway n reachable by taxi with meter. Fast check in and out. Nice inner swimming pool.
6
My room had un expected visitor at night...please make fumigation periodically. I don't have breakfast or dining and no comment on it. Aware on heavy traffic jam if need to rush at airport. Nice bed for a sleep.
Prijavi ovu recenziju
Dominique F. Solo putnici Belgium, 14. srpnja 2015.
one day stop in manila

high standard, friendly and professional
9
Great!
Prijavi ovu recenziju
Christian K. Parovi Philippines, 6. srpnja 2015.
Above average

Good staff, beautiful and well maintained room and has a swimming pool.
7,3
Excellent except from the ff: - Very expensive food given that the hotel is only 2 star. - Room temperature is not cool even air condition is set to full performance.
Prijavi ovu recenziju
Christian K. Parovi Philippines, 4. srpnja 2015.
Above average

Good staff, beautiful and well maintained room and has a swimming pool.
7,3
Excellent except from the ff: - Very expensive food given that the hotel is only 2 star. - Room temperature is not cool even air condition is set to full performance.
Prijavi ovu recenziju
Hans S. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 4. srpnja 2015.
Great little hotel for a budget vacation

Pool, restaurant, location
8
Oasis is a low price hotel that offers nice amenities including a reasonable pool and a really nice restaurant. The area is pretty run down but offers travelers a genuine impression of the "real" Manila far from the concrete and glass jungles of Makati a.o. Very conveniently located for Quiapo Market.
Prijavi ovu recenziju
Shaun M. Parovi United Kingdom, 3. srpnja 2015.
great little hotel

Location, cleaness and friendly staff
10
really nice hotel, great location with great food at agood price, going 2 stay there again when Im in Manila for Xmas
Prijavi ovu recenziju
Roberto G. Poslovni putnici Italy, 2. srpnja 2015.
Really an oasis in the bustling city

Price, location, food
7,7
Pleasant stay, quiet hotel and conveniently located. Just a short taxi ride away from Robinsons Ermita Shopping Mall. Excellent the food in chef Chris restaurant, although a bit pricey ...
Prijavi ovu recenziju
Murray K. Solo putnici New Zealand, 30. lipnja 2015.
Regular customer

staff, location comfort
8,3
Good as usual. Have stayed here regularly for 20 years. Staff always polite, helpful and friendly
Prijavi ovu recenziju
Azri A. Parovi Malaysia, 26. lipnja 2015.
Great

Price,comfort,clean
7
The staff need to put some happy face
Prijavi ovu recenziju
Mai T. Grupe United States of America, 23. lipnja 2015.
Good

It's clean, comfty, but the wifi is super slow...
7,7
I went there with my sister, it was a nice comfortable hotel. But, we saw some small bugs in the sink and shower and that's not cool. Also the wifi needs to be better, it was so slow. This hotel could've been better, but I'll say it's good for the price.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oasis Paco Park Hotel ManilaOasis Paco Park Hotel Manila - BazenOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - BazenOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Interijer hotelaOasis Paco Park Hotel Manila - BazenOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02