Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oasis Paco Park Hotel

1032-34 Belen Street, Paco, Ermita, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oasis Paco Park Hotel Manila - Bazen Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Bazen Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Interijer hotela Oasis Paco Park Hotel Manila - Bazen Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba Oasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Ermita Broj soba: 44

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1591recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1591)
Razvrstati po:
Ricardo P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. siječnja 2016.
Good value for money!

Cheap, comfortable beds, good location
10
Everything was perfect except for the super dim lights, water pressure from the shower is too low, and the stairs leading to the 3rd floor is too steep and inconvenient. Nevertheless, our stay was nice and comfortable and the staff were very attentive. Perfect location, too! Thank you!
Prijavi ovu recenziju
Angeli P. Parovi United Kingdom, 28. siječnja 2016.
Alright

Service, Environment, Safety
7
Prijavi ovu recenziju
Lawrence W. Poslovni putnici Malaysia, 22. siječnja 2016.
so so

spaces room and swimming pool friendly staff
6,3
the room is spaces and the pools is good. Water pressure is very weak. No slippers provided No kettle or coffee maker provided.
Prijavi ovu recenziju
Sawarin S. Parovi Thailand, 15. siječnja 2016.
Good hotel

Big, comfortable, and clean room
8
The room was good and the staff were helpful and friendly. It locates near Paco Park so it quite easy to find the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Brandy M. Parovi United States of America, 30. prosinca 2015.
Comfortable stay

Friendly staff, pool, and nice room
8,3
The staff was really nice and helpful, the room was nice and comfortable, and we were in walking distance to Robinson's mall. We happened to be next to a room with a family with kids, so we were woken up by loud noise, but that is hardly the hotels fault. They actually asked them to keep it down for us. Location isn't all that great, but I wasn't familiar with Manila when I reserved, so no fault to the hotel. The pool is nice and refreshing on hot days, was really nice to have.
Prijavi ovu recenziju
Steffe A. Solo putnici Philippines, 30. prosinca 2015.
Solo

Location, exclusive area & good food
10
It is my favorite hotel in the city. I've been to other 5 star hotels but i feel more comfortable and well accommodated in this place. Great job.
Prijavi ovu recenziju
John M. Parovi Philippines, 24. prosinca 2015.
Worth going back

Room, price and personnel
9,3
Prijavi ovu recenziju
Raquel J. Solo putnici Canada, 20. prosinca 2015.
nice stay

staff are friendly, quick service, calming atmosphere
7
Wonderful
Prijavi ovu recenziju
Lukas G. Solo putnici Slovakia, 19. prosinca 2015.
Nice stay in Manila

location, pool, can bring guest over night
8
my stay was pleasant. Hotel is located near paco park so it is very easy to tell driver where to go. Many taxis driving around (still used uber). Room is nice and clean . There is a pool which i didnt use as it was raining a lot. Check in is at 3pm . Close to the hotel there is a united nations building and other buildings so there is street life during day, in night you need to go a bit further . I brought a guest overnight hotel didnt have any problem with it which i welcome very much. + for being guestfriendly.
Prijavi ovu recenziju
Antonio G. Solo putnici Mexico, 16. prosinca 2015.
Everything was perfect but the wifi was very week!

Staff
9,3
Pleasent
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oasis Paco Park Hotel ManilaOasis Paco Park Hotel Manila - BazenOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - BazenOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Interijer hotelaOasis Paco Park Hotel Manila - BazenOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska sobaOasis Paco Park Hotel Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03