Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oceanview Hotel & Residences

1433 Pale San Vitores Road,, zaljev Tumon, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 218recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (218)
Razvrstati po:
Raymond C. Solo putnici Philippines, 28. travnja 2016.
Oceanview Hotel Guam
6
Nice place. Calm and relaxing. Staff were absolutely friendly and hospitable. Clean and spacious rooms. Good location. Will visit it again someday.
Prijavi ovu recenziju
Hermogenes D. Solo putnici Philippines, 5. travnja 2016.
Good
5
Kinda stiff location. Its really an uphill climb:) Staff are very friendly.
Prijavi ovu recenziju
Paul V. Grupe Philippines, 19. ožujka 2016.
nice and cheap hotel, big rooms
6
looking forward to return in guam, and book again to this hotel
Prijavi ovu recenziju
Jashae M. Grupe Guam, 20. veljače 2016.
Wedding weekend
6,7
Loved the accommodations! We had conjoining rooms making our room setups easier. Loved how well we were treated for the wedding.
Prijavi ovu recenziju
Christopher B. Parovi Northern Marianas, 7. veljače 2016.
Oceanview

Friendly Staff, nice front office area, close to downtown
7,7
Great!
Prijavi ovu recenziju
Jeanny T. Parovi Philippines, 3. siječnja 2016.
Guam vacation

Location, staff friendliness, size of room
6,7
Generally good
Prijavi ovu recenziju
Robert S. Parovi United States of America, 31. prosinca 2015.
Good value, location, and comfortable

Location, wifi
7,7
Overall I had a pleasant stay here and would stay here again for future occasions. The hotel is directly next to and behind the Bayview Hotel. 1/2 kilometers down the hill are stores for nice shopping and dining. Directly behind the shops is the bay. Next to the pool is a place to get varying kinds of Thai massage. Makes for pleasant experience after a day of baking in the sun and walking and touring. Some of the things to be aware of: the climate control in our room did not properly work and so the room was chilly with the AC constantly running. The breakfast was nothing to get excited about. It was a varying combination of eggs, rice, meat, and pancakes. Eggs were ok but sausages were strange. There is a fitness room but you have to go to Bayview Hotel and unfortunately the equipment is not very well kept.
Prijavi ovu recenziju
Eurico C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. prosinca 2015.
Guam Oceanview Condotel

2 bedrooms with kitchen
5,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Jon H. Parovi United States of America, 27. prosinca 2015.
Great for location. Furnishings are dated

Location, wifi, early check in
7,3
No view of the ocean. Don't be fooled by name.
Prijavi ovu recenziju
Marcus H. Poslovni putnici United States of America, 28. listopada 2015.
Close to downtown
4,7
An older hotel, but no complaints. It is close to all attractions downtown and the price is very reasonable
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Oceanview Hotel & Residences GuamOceanview Hotel & Residences Guam - BazenOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - TlocrtiOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Interijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - BazenOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centarOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - PredvorjeOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - TrgovineOceanview Hotel & Residences Guam - KuhinjaOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centarOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - TrgovineOceanview Hotel & Residences Guam - PredvorjeOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03