Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oceanview Hotel & Residences

1433 Pale San Vitores Road,, zaljev Tumon, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oceanview Hotel & Residences Guam - Bazen Oceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotela Oceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotela Oceanview Hotel & Residences Guam - Tlocrti Oceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotela Oceanview Hotel & Residences Guam - Interijer hotela Oceanview Hotel & Residences Guam - Bazen Oceanview Hotel & Residences Guam - Spa centar Oceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i piće Oceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i piće Oceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i piće Oceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i piće Oceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotela Oceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska soba Oceanview Hotel & Residences Guam - Predvorje Oceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska soba
Oceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska soba Oceanview Hotel & Residences Guam - Trgovine Oceanview Hotel & Residences Guam - Kuhinja Oceanview Hotel & Residences Guam - Spa centar Oceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotela Oceanview Hotel & Residences Guam - Trgovine Oceanview Hotel & Residences Guam - Predvorje Oceanview Hotel & Residences Guam - Spa centar
Područje zaljev Tumon Broj soba: 124

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 202recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (202)
Razvrstati po:
Christopher B. Parovi Northern Marianas, 7. veljače 2016.
Oceanview

Friendly Staff, nice front office area, close to downtown
7,7
Great!
Prijavi ovu recenziju
Jeanny T. Parovi Philippines, 3. siječnja 2016.
Guam vacation

Location, staff friendliness, size of room
6,7
Generally good
Prijavi ovu recenziju
Robert S. Parovi United States of America, 31. prosinca 2015.
Good value, location, and comfortable

Location, wifi
7,7
Overall I had a pleasant stay here and would stay here again for future occasions. The hotel is directly next to and behind the Bayview Hotel. 1/2 kilometers down the hill are stores for nice shopping and dining. Directly behind the shops is the bay. Next to the pool is a place to get varying kinds of Thai massage. Makes for pleasant experience after a day of baking in the sun and walking and touring. Some of the things to be aware of: the climate control in our room did not properly work and so the room was chilly with the AC constantly running. The breakfast was nothing to get excited about. It was a varying combination of eggs, rice, meat, and pancakes. Eggs were ok but sausages were strange. There is a fitness room but you have to go to Bayview Hotel and unfortunately the equipment is not very well kept.
Prijavi ovu recenziju
Eurico C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. prosinca 2015.
Guam Oceanview Condotel

2 bedrooms with kitchen
5,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Jon H. Parovi United States of America, 27. prosinca 2015.
Great for location. Furnishings are dated

Location, wifi, early check in
7,3
No view of the ocean. Don't be fooled by name.
Prijavi ovu recenziju
Renato D. Solo putnici Philippines, 11. listopada 2015.
Value for money

Quiet,nice and big room.
7,3
Good.
Prijavi ovu recenziju
Mustafa F. Solo putnici United States of America, 24. rujna 2015.
Hotel with a Heart

Location...polite Staff and Cleanliness
7
The staff were very accomodating and allowed me to check in early which gave me ample time to rest as it was early morning..The rooms are decent size and the location is perfect...walking distance to shopping and restaurants..
Prijavi ovu recenziju
Nicholas B. Obitelji sa malom djecom Malta, 23. rujna 2015.
Great family location

View, location and comfort
8,3
The view is excellent - direct view of the main beach area and spectacular sunsets. The rooms are all pretty standard but well equipped and very spacious. One interesting point is that they are set up as 2 bedrooms, with 2 doubles (or 1 Queensize) in one room and 2 singles in the other room. There are 2 bathrooms so no issues there. The living dining sitting is very spacious and well decorated. Its not luxury living but its very comfortable and excellent value. The staff are all super helpful and very courteous and go out of their way to help where possible. We have stayed 3 times and will definitely stay again.
Prijavi ovu recenziju
Kyeongnam K. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 4. kolovoza 2015.
Insulted & disgusted overall

Room being cleaned at 6pm. No water/microwave/hotel shuttle. Local phone calls are way over-charged
2,3
During our 3-day stay, they never vacuumed the carpet. They have one microwave at the lobby which is a long trip from the other bldg. When we returned from our long day outside at 6pm, the lady was cleaning our room just then and very rude to us. Let us just make it short. The service from the staffs is unbelievably offensive.
Prijavi ovu recenziju
John P. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 30. srpnja 2015.
Not Bad At All

Air Conditioning, location, and price.
6,7
No comment
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oceanview Hotel & Residences GuamOceanview Hotel & Residences Guam - BazenOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - TlocrtiOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Interijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - BazenOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centarOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - PredvorjeOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - TrgovineOceanview Hotel & Residences Guam - KuhinjaOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centarOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - TrgovineOceanview Hotel & Residences Guam - PredvorjeOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05