Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oceanview Hotel & Residences

1433 Pale San Vitores Road,, zaljev Tumon, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 224recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (224)
Razvrstati po:
Tang Y. Parovi China, 18. svibnja 2016.
Good experience
6,3
Nice staff and good location
Prijavi ovu recenziju
Jitaek Y. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 11. svibnja 2016.
Nice view hotel close to downtown.
6,7
It has nice view as the hotel name and located in downtown very covenient place and near of the beach but not so noisy at the night. Also the hotel staff are very kind. I like this hotel so much.
Prijavi ovu recenziju
Hsin H. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 6. svibnja 2016.
Nice
5,3
Great location ,nice room
Prijavi ovu recenziju
Michelle A. Grupe Guam, 1. svibnja 2016.
Great value
6,7
Room was more than expected.
Prijavi ovu recenziju
Raymond C. Solo putnici Philippines, 28. travnja 2016.
Oceanview Hotel Guam
6
Nice place. Calm and relaxing. Staff were absolutely friendly and hospitable. Clean and spacious rooms. Good location. Will visit it again someday.
Prijavi ovu recenziju
Hermogenes D. Solo putnici Philippines, 5. travnja 2016.
Good
5
Kinda stiff location. Its really an uphill climb:) Staff are very friendly.
Prijavi ovu recenziju
Paul V. Grupe Philippines, 19. ožujka 2016.
nice and cheap hotel, big rooms
6
looking forward to return in guam, and book again to this hotel
Prijavi ovu recenziju
Jashae M. Grupe Guam, 20. veljače 2016.
Wedding weekend
6,7
Loved the accommodations! We had conjoining rooms making our room setups easier. Loved how well we were treated for the wedding.
Prijavi ovu recenziju
Christopher B. Parovi Northern Marianas, 7. veljače 2016.
Oceanview

Friendly Staff, nice front office area, close to downtown
7,7
Great!
Prijavi ovu recenziju
Jeanny T. Parovi Philippines, 3. siječnja 2016.
Guam vacation

Location, staff friendliness, size of room
6,7
Generally good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Oceanview Hotel & Residences GuamOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - TlocrtiOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Interijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - BazenOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centarOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Hrana i pićeOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - PredvorjeOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska sobaOceanview Hotel & Residences Guam - TrgovineOceanview Hotel & Residences Guam - KuhinjaOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centarOceanview Hotel & Residences Guam - Eksterijer hotelaOceanview Hotel & Residences Guam - TrgovineOceanview Hotel & Residences Guam - PredvorjeOceanview Hotel & Residences Guam - Spa centarOceanview Hotel & Residences Guam - KafićOceanview Hotel & Residences Guam - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04