Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Okura Garden Hotel

58 Mao Ming South Rd , Xintiandi i ulica Huaihai , Šangaj, Kina (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Okura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska soba Okura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska soba Okura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska soba Okura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska soba Okura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska soba Okura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska soba Okura Garden Hotel Šangaj - Apartman Okura Garden Hotel Šangaj - Apartman Okura Garden Hotel Šangaj - Luksuzni salon Okura Garden Hotel Šangaj - Posao Centar Okura Garden Hotel Šangaj - Predvorje Okura Garden Hotel Šangaj - Predvorje Okura Garden Hotel Šangaj - Interijer hotela Okura Garden Hotel Šangaj - Interijer hotela Okura Garden Hotel Šangaj - Kafić Okura Garden Hotel Šangaj - Kafić
Okura Garden Hotel Šangaj - Restoran Okura Garden Hotel Šangaj - Restoran Okura Garden Hotel Šangaj - Restoran Okura Garden Hotel Šangaj - Restoran Okura Garden Hotel Šangaj - Pub/salon Okura Garden Hotel Šangaj - Pub/salon Okura Garden Hotel Šangaj - Trgovine Okura Garden Hotel Šangaj - Kupaonica Okura Garden Hotel Šangaj - Plesna dvorana Okura Garden Hotel Šangaj - Restoran Okura Garden Hotel Šangaj - Plesna dvorana Okura Garden Hotel Šangaj - Plesna dvorana
Područje Xintiandi i ulica Huaihai Broj soba: 492

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 702recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (702)
Razvrstati po:
Wan L. Parovi Singapore, 26. prosinca 2015.
Great Location with Clean bathroom

Very well located,
8
Prijavi ovu recenziju
Chong H. Poslovni putnici Singapore, 1. prosinca 2015.
Discretion

Clean, comfortable and good location
6,7
My domestic flight was cancelled due to fog. I had no reservation for that day but had one for the day after which I should return if the flight as scheduled materialized. Front office manager was totally unhelpful with no discretion authority. I would not stay in this hotel again despite this time I have booked for 4 nights.
Prijavi ovu recenziju
Wai M. Grupe United Kingdom, 29. studenog 2015.
Very comfortable and good value for money

Location but realised not that close to Xintiandi, good wide choice of breakfast, good service and most staff spoke English
8
Overall, good and enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Lk L. Parovi United Kingdom, 12. listopada 2015.
Excellent location and helpful staff

Excellent location, Helpful staff, Comfortable room
9
Good stay as always
Prijavi ovu recenziju
Lynette C. Parovi Australia, 12. listopada 2015.
Comfortable with a good location

clean, friendly and convenient
7,7
I always stay here whenever I go to Shanghai to visit friends and relatives. Over the years it has become a bit expensive. A hotel is not 5-star hotel if one has to pay to use pool/gym.
Prijavi ovu recenziju
Miranda K. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 5. rujna 2015.
Good value for money

Location location location
8,3
Very good location,
Prijavi ovu recenziju
Cheng H. Solo putnici Australia, 3. kolovoza 2015.
good

dont know
8,7
the gym should be free
Prijavi ovu recenziju
Yumi U. Poslovni putnici Japan, 26. srpnja 2015.
good hotel

staff, clean room, location
7,7
my flight is too late time. however they reply me very fast when i informed it to them and no problem my check-in hotel. thank you very much!
Prijavi ovu recenziju
Kazuaki H. Parovi Japan, 23. srpnja 2015.
Staying in Shanghai

Excellent service, wide choice of breakfast, clean water in bathroom,
10
Not gorgeous but neat and high sence hotel
Prijavi ovu recenziju
Chi W. Poslovni putnici Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Comfort and safe stay in Shanghai

Clean , convenient , comfort room and excellent service
9,7
Staff are friendly and the location of hotel is excellent, 5 minutes walk to Wei hai lu!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Okura Garden Hotel ŠangajOkura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska sobaOkura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska sobaOkura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska sobaOkura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska sobaOkura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska sobaOkura Garden Hotel Šangaj - Gostinjska sobaOkura Garden Hotel Šangaj - ApartmanOkura Garden Hotel Šangaj - ApartmanOkura Garden Hotel Šangaj - Luksuzni salonOkura Garden Hotel Šangaj - Posao CentarOkura Garden Hotel Šangaj - PredvorjeOkura Garden Hotel Šangaj - PredvorjeOkura Garden Hotel Šangaj - Interijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - Interijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - KafićOkura Garden Hotel Šangaj - KafićOkura Garden Hotel Šangaj - RestoranOkura Garden Hotel Šangaj - RestoranOkura Garden Hotel Šangaj - RestoranOkura Garden Hotel Šangaj - RestoranOkura Garden Hotel Šangaj - Pub/salonOkura Garden Hotel Šangaj - Pub/salonOkura Garden Hotel Šangaj - TrgovineOkura Garden Hotel Šangaj - KupaonicaOkura Garden Hotel Šangaj - Plesna dvoranaOkura Garden Hotel Šangaj - RestoranOkura Garden Hotel Šangaj - Plesna dvoranaOkura Garden Hotel Šangaj - Plesna dvoranaOkura Garden Hotel Šangaj - Plesna dvoranaOkura Garden Hotel Šangaj - Soba za sastankeOkura Garden Hotel Šangaj - Soba za sastankeOkura Garden Hotel Šangaj - Soba za sastankeOkura Garden Hotel Šangaj - Spa centarOkura Garden Hotel Šangaj - Dvorana za fitnessOkura Garden Hotel Šangaj - Rekreacijski sadržajiOkura Garden Hotel Šangaj - BazenOkura Garden Hotel Šangaj - VrtOkura Garden Hotel Šangaj - VrtOkura Garden Hotel Šangaj - Eksterijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - Eksterijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - VrtOkura Garden Hotel Šangaj - Eksterijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - Eksterijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - Eksterijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - Eksterijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - Eksterijer hotelaOkura Garden Hotel Šangaj - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02