Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole London Hotel

Praca de Ponte E Horta No 4-6, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Restoran Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Ulaz Ole London Hotel Makao - Ulaz Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Interijer hotela Ole London Hotel Makao - Interijer hotela Ole London Hotel Makao - Kafić Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Interijer hotela
Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Kafić Ole London Hotel Makao - Apartman Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Apartman Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Apartman Ole London Hotel Makao - Apartman Ole London Hotel Makao - Kafić
Područje Grad Macau Broj soba: 60

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 4691recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (4691)
Razvrstati po:
Chua C. Parovi Singapore, 10. veljače 2016.
Srt back, table is too small and chair for meal.

Average
6
No comment eccept, if hotel can provide a bigger table with drawers for convenience pf guest.
Prijavi ovu recenziju
Shiun J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. siječnja 2016.
Just to sleep

clean, location
5,7
It is a clean place to sleep. Do not expect more. My check in was: 'Need 2 passports' then 'Wifi password on card'. Check out was 'That's all. Thank you' and finally, a smile. The location is within walking distance to the Heritage sites which was good but to travel from the Taipa Ferry Terminal was not straight forward. We figured out ourselves that we could take a shuttle to the Venetian and then bus MT4. Bus 26 is direct from the ferry terminal but the bus is too small for luggage and the journey longer. If you are coming from the Macau Ferry Terminal, take a shuttle to Sofitel Hotel and then walk over. The 2 rooms I booked did not have windows, had a queen bed each and then just enough space for luggage. I appreciated that they were clean.
Prijavi ovu recenziju
Rotjaret L. Grupe Hong Kong, 17. siječnja 2016.
No information for customer about condition

location
4,7
No information for customer about condition for check in. And staff no good service because not prepair room reference by booking (we go to 3 person but staff check in room 2 person for us ).
Prijavi ovu recenziju
Tiong L. Parovi Malaysia, 14. siječnja 2016.
like a home

Clean,comfortable,good pricing
8,3
I had been went from Hong Kong to Macau during my journey,in Macau I have change two different hotel,this is definitely better then the first one.This is really good in location,only few minutes walking distance to get in bus station.Room is really nice especially the bed is big enough and comfortable,bathroom was also clean and big.Staff are friendly and willing to help you in everything.Worth to the pricing.
Prijavi ovu recenziju
Aprilia M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. siječnja 2016.
Good value hotel

Location, cleanliness, comfort
7
Prijavi ovu recenziju
Napapat I. Parovi Thailand, 12. siječnja 2016.
Room was very Clean

Clean, Staffs are friendly
8
Prijavi ovu recenziju
Ong W. Grupe Malaysia, 9. siječnja 2016.
Near to Senado Square

Good Staff
6,3
Quite satisfied.. They offered breakfast but we did not opt for it as we prefer other local foods. The location is near to Senado Square, but if you spend most of the time at the well known casino like The Venetian, Galaxy and City of Dreams then you better stay in Taipa.
Prijavi ovu recenziju
Yoanne Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. siječnja 2016.
Comfortable stay but room a bit smelly

Clean, location strategic, nice staff
7,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Colin S. Solo putnici China, 4. siječnja 2016.
Clean hotel in good location

Clean nicely equipped room, location convenient for historic center, nice cafe restaurant opposite
8,3
Uneventful - easy check in, no issues with voucher, nice size TV screen and good pressure shower. What one would expect for the 3 star rating.
Prijavi ovu recenziju
Lim J. Parovi Malaysia, 2. siječnja 2016.
Basic & Clean

Clean, location, basic
6,7
Arrived earlier than check-in time but was given a room upgrade to a bigger room. The room was clean amd comfortable with basic amenity. Within 10minutes walking distance to Senado Square and jus 100meters away to the main street from hotel for bus station.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole London Hotel MakaoOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - RestoranOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - UlazOle London Hotel Makao - UlazOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - ApartmanOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - ApartmanOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - ApartmanOle London Hotel Makao - ApartmanOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - OkružjeOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - OkružjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04