ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole London Hotel

Praca de Ponte E Horta No 4-6, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Restoran Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Ulaz Ole London Hotel Makao - Ulaz Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Interijer hotela
Ole London Hotel Makao - Interijer hotela Ole London Hotel Makao - Kafić Ole London Hotel Makao - Kafić Ole London Hotel Makao - Recepcija Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 3755recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (3755)
Razvrstati po:
Toh B. Grupe Malaysia, 15. rujna 2014.
TOURIST FROM MALAYSIA

NEAR TO ST.PAUL RUINS,CASINO & EASY ACCESS TO TRANSPORTATION
6
ROOMS ARE FAIR, BUT THE PILLOWS ARE TOO OLD & FLAT. THE SERVICE & PERFORMANCE OF THE STAFF ARE BELOW OUR EXPECTATIONS BECAUSE WHEN WE ASK FOR THE DIRECTIONS TO THE HISTORICAL SITES THEY CLAIMS THAT THEY DON'T KNOW AND WE HAVE TO ASK AROUND. WE ARE NOT HAPPY WITH THE ANWSER BECAUSE, WHEN WE FINALLY FOUND OUT IT IS JUST A FEW MINUTES AWAY FROM THE HOTEL.
Weenkee J. Parovi Philippines, 11. rujna 2014.
Very comfy hotel

Staff was friendly.Place was clean and comfy. location not so good.
9
The hotel is very simple,clean and affordable. But the location is not very near. It's around15mins and 4blocks away from ruins of st. Paul. Its near the bus stop. Just ask for the San Sun park. The experience was beyond my expectation.
Denie J. Poslovni putnici Indonesia, 7. rujna 2014.
very convinience

city, clean, warm staff
8,7
Enjoyable
Hui E. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. rujna 2014.
Good stay. 10mins walk from senado square

Location, Value for money, cleanliness
6
It was good stay. Walkable from senado square and most attractions in macau.
Thoy K. Parovi Malaysia, 4. rujna 2014.
Good Location nearby senado square

walking distance to attraction,casino and many eatery place
8,7
hotel is just opposite macau Masters hotel & Yuet tung pier facing the park. bus to venetian casino will pick passenger in front of macau masters hotelfrom 10am every 20 mins foc can also tranfer another venetian bus from casino to airport. no regret if u book this hotel
Mark K. Parovi United Kingdom, 3. rujna 2014.
Room Size 2 -3 meters

nothing Nothing Nothing Good
2,7
Small room both hands touch walls on both sides. They say the room is 15 meters just not true, also noise from street and thin walls can hear everything next door room also corridor.
Felicia C. Grupe Singapore, 2. rujna 2014.
Feels like home

Friendly staff, comfortable setting, near to places of interests
8
Very nice hotel with a feel of home. The staff were very friendly and helpful. The size of the room and toilet were big and comfortable. We feel safe even when we come back late at night from visiting the places around us. One thing is that its rather far from the casinos hotel so we didnt manage to explore to those areas. Would definitely recommend this hotel and come back to stay again if I visit Macau.
Kian S. Parovi Singapore, 31. kolovoza 2014.
good location

lots of food around
7,3
price went up double compared to 4 years ago I stayed there
Kian S. Parovi Singapore, 31. kolovoza 2014.
close to all the sites

lots of restaurants n shops around
7,3
overall, good. front staff friendly
Flora B. Parovi Philippines, 26. kolovoza 2014.
Accessable location

Clean, Near stores, and near bus stops
6
Comfortable and affordable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole London Hotel MakaoOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - RestoranOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - UlazOle London Hotel Makao - UlazOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - RecepcijaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C08