Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole London Hotel

Praca de Ponte E Horta No 4-6, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Restoran Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Ulaz Ole London Hotel Makao - Ulaz Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Interijer hotela
Ole London Hotel Makao - Interijer hotela Ole London Hotel Makao - Kafić Ole London Hotel Makao - Kafić Ole London Hotel Makao - Recepcija Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela
Mjesto: Grad Macau Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 3400recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (3400)
Yee K. Grupe Malaysia, 17. travnja 2014.
Convenience

Eat, transport, shopping
9,3
Good!
Chong K. Parovi Malaysia, 14. travnja 2014.
i like this hotel location.

location, cleaning & environment
7,7
overall i am satisfaction to stay in this hotel.
Robby M. Parovi Indonesia, 14. travnja 2014.
nice stay for 1 night

clean room, great location, nice staff
7,7
the room is clean and large enough, staff is nice and good enough skill in english so if you need help on direction, they will glad to help you. and the location of this hotel is close to senado sequare which is a must visit place at Macau. you can walk to get there. and not far from this hotel there is a public bus station which can take you to airport or ferry terminal. nice location for backpackers.
Yau K. Solo putnici China, 11. travnja 2014.
Close to shopping area, resturants........

Clean, convenient, nice service
7,7
Mildred P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. travnja 2014.
Comfy but expensive

1. sleeping comfort 2. clean and nice bathroom 3. freebies
7
It was generally comfortable but we find it an expensive one to stay. The room is just small. They don't have airport pickup. We arrived and checked-in at 4:30pm but they didn't allow us to check out late.
Pattamaporn N. Grupe Thailand, 8. travnja 2014.
Nice hotel

This hotel located in good position, not far from food street. And the hotel and room are clean and convenience to transport.
8
Ong X. Grupe Malaysia, 8. travnja 2014.
nothin... just one word, good!

environment, clean, close to city, near 7 eleven
8
Rowena R. Poslovni putnici Philippines, 6. travnja 2014.
Great location & Value-for-Money

1. Location - walking distance from Senado Square & Ruins of St.Paul, 2. Value-for-Money 3. Cleanliness
8,7
Very satisfied. Just a few comments though, 1. we appreciate that it had an elec water kettle, hair dryer but it wud have been a lot better if there was a mini ref too. 2. front desk assigned at night did not speak English, it was a challenge checking in for the group. morning shift spoke English well. 3. extra bed was not comfortable to sleep on, it was hard! my companion decided to just share the other bed with us, nobody used the extra bed that we paid for =(
Chow S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. travnja 2014.
No good at all!

Nothing worth to comment!
4,7
Ekkarin Y. Parovi Thailand, 5. travnja 2014.
My room don't have windows.

service
6,7
No window

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole London Hotel MakaoOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - RestoranOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - UlazOle London Hotel Makao - UlazOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - RecepcijaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B04