ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole London Hotel

Praca de Ponte E Horta No 4-6, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Restoran Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Ulaz Ole London Hotel Makao - Ulaz Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Interijer hotela
Ole London Hotel Makao - Interijer hotela Ole London Hotel Makao - Kafić Ole London Hotel Makao - Kafić Ole London Hotel Makao - Recepcija Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Predvorje Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole London Hotel Makao - Kupaonica Ole London Hotel Makao - Gostinjska soba Ole London Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 3911recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (3911)
Razvrstati po:
Jinqiang Y. Solo putnici China, 21. studenog 2014.
Clean small room. Noisy at level 1

Cleaness location
8
Very noisy room at level 1
Sze K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. studenog 2014.
Good location and value for money

Location, Value for money and helpful staff
8,7
Great location, all the attraction in walking distance and easy to go around with buses.
Sze P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. studenog 2014.
Good location and convenient

Location, clean, comfort
7,7
Room size is just nice and things are clean. We have comfort sleep in this hotel. Only commend is the pillows were too soft for us. Location is good, walking distance to main attractions. Easy access to public bus stop, 7-11, eatery; these are just about 100m away. There is a local eatery even open from 6am-3am, no worry to search for food if you come back late in night or need an early breakfast.
Oliver K. Parovi Australia, 16. studenog 2014.
Clean, but overpriced

Location, clean, convenient
4,3
Kathleen F. Solo putnici United Kingdom, 15. studenog 2014.
Very disappointing

The location, the helpful staff
4,7
The room was over priced with no bedside lamp because there was no bedside table to put one on. I was going to use the vanity stool until I saw all the stains on it, then I wouldn't touch it. The shower leaked onto the floor and as the toilet was less than 6 inches from the shower I was in danger of slipping whenever I needed the toilet. The clean? towel had a brown stain and I couldn't open the curtains to let in natural light as there were no privacy curtains and the neighbours could look straight in. Very disappointed. Certainly wouldn't recommend it
Ann S. Grupe Malaysia, 12. studenog 2014.
good location, center of city

good location, center of city
8
good location, center of city
Ann S. Grupe Malaysia, 12. studenog 2014.
good location, center of city

good location, center of city
8
good location, center of city
Chuo E. Parovi Singapore, 10. studenog 2014.
Value for money

Location
7,3
Overall satisfied. The room is clean.
Florinda A. Parovi Philippines, 10. studenog 2014.
ideal for backpackers

near bus stop, near convenience store, near a park, hotel room is clean
5,3
Our overnight stay here is ok. It has convenience store nearby where we can buy what we need even during wee hours. The room, however is so small that I do not recommend it for more than an overnight stay. The room is clean and has hot shower but the restroom is too small that my husband couldnt even fit in when seating in the toilet.
Sheng H. Grupe Malaysia, 8. studenog 2014.
value for money

clean
6,3
Quite comfort. Value for money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole London Hotel MakaoOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - RestoranOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - UlazOle London Hotel Makao - UlazOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - Interijer hotelaOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - KafićOle London Hotel Makao - RecepcijaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - PredvorjeOle London Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle London Hotel Makao - KupaonicaOle London Hotel Makao - Gostinjska sobaOle London Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06