ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole Tai Sam Un Hotel

No 43-45 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Restoran Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Recepcija Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salon Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1840recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1840)
Razvrstati po:
Jingru O. Parovi Singapore, 19. listopada 2014.
value for money

Decent price, simple but furnished with necessity
6,7
Mei S. Parovi Singapore, 13. listopada 2014.
Decent & comfortable Room

Good location, value for money & comfortable!
7,3
Standard room is clean & bright. Only the blind in toilet is not that secure, it seems to be seen through from outside.
Wang H. Solo putnici China, 29. rujna 2014.
Good accommodation in macau

clean rooms, nice and helpful staff, easily accessible location
8,7
Ivy A. Grupe Philippines, 22. rujna 2014.
Very Satisfied

The best 3 things about Ole Tai Sam Un Hotel were its value for money, its good location and its accomodating staff.
8,7
Our stay with Ole Tai Sam Un Hotel was very good. My expectations based on reviews of its previous clients were generally met. I would recommend this hotel to my friends if they plan to visit Macau.
Jinapat N. Obitelji sa malom djecom Thailand, 22. rujna 2014.
Good place

Good location
8,3
Mei S. Parovi Singapore, 20. rujna 2014.
Reasonable Stay

Location, quiet and cheap
6
The hotel staff was not very friendly or helpful. Would have been a more pleasant stay if the service attitude is improved.
Jamie C. Parovi Singapore, 16. rujna 2014.
BEST LOCATION

value for money
9,3
Easy to found a best food and take public transport.
Min-Hao W. Solo putnici Taiwan, 15. rujna 2014.
Cheap but with very a high quality

The room we stay was small but very clean and new. warmhearted staff. good location
9
Nelo L. Parovi Philippines, 11. rujna 2014.
nice hotel

near places
8
Good
Daniel G. Parovi Philippines, 8. rujna 2014.
Overpriced, undersized

Good location, clean
5
It was ok. But the staff was so unhelpful. We requested that the hotel call a taxi for us. But we were asked to go out on the street and hail a cab ourselves. Not good service to me.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole Tai Sam Un Hotel MakaoOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - RestoranOle Tai Sam Un Hotel Makao - RecepcijaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salonOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica


AS-AGWEB-3B07