ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole Tai Sam Un Hotel

No 43-45 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Restoran Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Recepcija Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salon Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1717recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1717)
Razvrstati po:
Eunice Z. Grupe Singapore, 22. srpnja 2014.
value fr money

close to senado square, free wifi in room and close to food places
8,3
Li J. Parovi China, 20. srpnja 2014.
nice place to stay

very clean, staff is nice and price is good
9,3
had good sleep and very relax
Tan W. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2014.
Strategic location, clean room

Strategic location, clean room, free wifi in the room
9,3
The stay was great. The hotel staff can speak good English. The room is clean and free wifi is available in the room. The hotel is very near to Senado Square, Sofitel Hotel and Yuet Tong Pier. We will definitely stay in this hotel again in our next visit to Macau.
Park S. Solo putnici South Korea, 15. srpnja 2014.
good

facilities
7,3
internet searching
Kristian M. Grupe Philippines, 14. srpnja 2014.
Near shopping and cultural activities

Clean, quiet and new
8,3
Wen H. Parovi Singapore, 14. srpnja 2014.
Small Clean Hotel

Clean Hotel, efficient staffs, foods nearby
7,7
It is a good stay. The hotel has everything u expect of a 3 star hotels. The room were small though.
Jose S. Parovi Portugal, 11. srpnja 2014.
Short stay for 1 night. Small room but clean

location, clean, well arranged
6,3
Pleasant stay for one night. Located at the heart of the historical neighborhood, offers a fair enough standard room and service.
Kien H. Parovi Vietnam, 10. srpnja 2014.
k

k
7,7
Suet L. Grupe Hong Kong, 8. srpnja 2014.
Value for money

Centrally located, easy to reach everywhere, good location
7,3
Except that the front desk requests me to pay cash as deposit otherwise if u pay by credit card, the deposit will be refunded through credit card 2 weeks later, and the front desk told me that only one deluxe room available while I arrived at 1:20pm, I wonder it's true or not, and no higher floor with better view can be arranged even I request this in my booking, I can only live at 2nd floor., and no late check out can be arranged after 12:00. The room is too small. Except these, all will be fine. I will stay here again next time.
Ooi S. Parovi Malaysia, 4. srpnja 2014.
Comfortable stay

Spacious backpackers hotel, good food around, near to attraction point
9
My sis and I arrived at the hotel lobby, waited for 20min to be checked in, this is the thing i would recommend to improve.. Otherwise, the room is quite spacious, with spacious bathroom and good wifi speed.. Staff are friendly and helpful.. Hotel is also near to 钜记饼家, famous food to be brought back.. Also near to Ruins of St. Paul, ard 10 mins walk.. Quite worth for money..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole Tai Sam Un Hotel MakaoOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - RestoranOle Tai Sam Un Hotel Makao - RecepcijaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salonOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica


AS-AGWEB-3A04