ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole Tai Sam Un Hotel

No 43-45 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Restoran Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Recepcija Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salon Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 2025recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (2025)
Razvrstati po:
Chun K. Parovi Hong Kong, 2. ožujka 2015.
Macau trip

location only
6,7
good location but too expensive indeed.
Louis H. Parovi Taiwan, 14. veljače 2015.
Good

Location / Location / Location
7,3
Location is perfect!
Young J. Solo putnici Philippines, 7. veljače 2015.
clean room but shower area needs improvement

fast internet, walking distance to several tourist attractions, clean
7,3
The room assigned to us was clean and was kept as such during our stay. The location of the hotel was within walking distance of Senado Square and the Ruins of St. Paul. Fast internet. fast check-in and check-out. Polite Staff. Although we expected the room to be small, the shower area was even smaller. Water would leak from the shower area which would make a little puddle near the toilet area.
Lilian C. Grupe Philippines, 29. siječnja 2015.
i like my stay in Macau!

Location, location, location!
7,7
Very convenient!
Quan Y. Parovi Malaysia, 21. siječnja 2015.
Excellent accomodaion at reasonable rates

location, cleanliness and friendly staff
7,7
Very good
Bin Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. siječnja 2015.
Good

clean, helpful staff and good location
7,3
Tan S. Parovi Malaysia, 12. siječnja 2015.
room clean but very small. price is high

near by nice location
7
Leow L. Parovi Malaysia, 12. siječnja 2015.
Great Choice

Budget, Moden, Location
9
Super B location, surround by all the famous restaurants, shops, can get food easily even late nite, walking distance to all the attraction. Hotel room is very clean & nice, very comfortable as it is newly renovated. Staff are all very friendly, greetings to us in the morning. No fridge in the room but is ok for us during this time as it is winter, so we no need to freeze our drinks. Overall, we very satisfy during our stay in this hotel. Highly recommended! Value of money!
Low U. Parovi Malaysia, 11. siječnja 2015.
room is clean , strategic location

room is clean , strategic location, receptionist attitude need to improve
7
Yau K. Parovi Malaysia, 10. siječnja 2015.
good location

staff are friendly,room is clean,near to senado square'.
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole Tai Sam Un Hotel MakaoOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - RestoranOle Tai Sam Un Hotel Makao - RecepcijaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salonOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica


AS-AGWEB-3B02