ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole Tai Sam Un Hotel

No 43-45 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Restoran Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Recepcija Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salon Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1819recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1819)
Razvrstati po:
Wang H. Solo putnici China, 29. rujna 2014.
Good accommodation in macau

clean rooms, nice and helpful staff, easily accessible location
8,7
Ivy A. Grupe Philippines, 22. rujna 2014.
Very Satisfied

The best 3 things about Ole Tai Sam Un Hotel were its value for money, its good location and its accomodating staff.
8,7
Our stay with Ole Tai Sam Un Hotel was very good. My expectations based on reviews of its previous clients were generally met. I would recommend this hotel to my friends if they plan to visit Macau.
Jinapat N. Obitelji sa malom djecom Thailand, 22. rujna 2014.
Good place

Good location
8,3
Mei S. Parovi Singapore, 20. rujna 2014.
Reasonable Stay

Location, quiet and cheap
6
The hotel staff was not very friendly or helpful. Would have been a more pleasant stay if the service attitude is improved.
Jamie C. Parovi Singapore, 16. rujna 2014.
BEST LOCATION

value for money
9,3
Easy to found a best food and take public transport.
Min-Hao W. Solo putnici Taiwan, 15. rujna 2014.
Cheap but with very a high quality

The room we stay was small but very clean and new. warmhearted staff. good location
9
Nelo L. Parovi Philippines, 11. rujna 2014.
nice hotel

near places
8
Good
Daniel G. Parovi Philippines, 8. rujna 2014.
Overpriced, undersized

Good location, clean
5
It was ok. But the staff was so unhelpful. We requested that the hotel call a taxi for us. But we were asked to go out on the street and hail a cab ourselves. Not good service to me.
Tomoko N. Solo putnici Japan, 7. rujna 2014.
Comfortable stay at Ole Tai Sam Un

Location, staff and value
9,3
OK, the hotels in Macau are generally not cheap for sure. So was this one. Coming from Singapore where hotels are also quite expensive and often not value for money, I did not expect much for the quality. What I was wrong about was that although it is a small room, the room was always kept clean and the bathroom towels were nicely washed with fluffiness, staff were quite friendly and polite and moreover the location was indeed very nice as some of the reviewers already wrote about it. Turned out that it was quite a pleasant stay for me. I wanna thank the staff there for that.
Charmaine L. Grupe Singapore, 6. rujna 2014.
Location

Comfortable for a budget hotel standard but it's abit pricey for budget hotel.
5,7
Unable to check-in earlier. Abit hard to locate as it is in a small lane.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole Tai Sam Un Hotel MakaoOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - RestoranOle Tai Sam Un Hotel Makao - RecepcijaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salonOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica


AS-AGWEB-3A06