ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ole Tai Sam Un Hotel

No 43-45 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Restoran Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Recepcija Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotela Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salon Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Predvorje Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica Ole Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1893recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1893)
Razvrstati po:
Hieu H. Parovi Vietnam, 20. studenog 2014.
Good location

Good location
8,3
Good location
Sonia G. Grupe Philippines, 18. studenog 2014.
The hotel is clean but the room is very small.

the hotel is a walking distance from St RUins/ Lagro de Senado and Grand Lisboa
7,3
It was nice staying in that hotel, good value for money but it had difficulty in speaking.
Heng S. Parovi Malaysia, 18. studenog 2014.
not bad

convenience
6,7
Yit J. Parovi Malaysia, 17. studenog 2014.
Overall experience - Average

Friendly reception staff, location not bad, cleanliness is average
6
Pretty average hotel..value for money? Yes!
Chan K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. studenog 2014.
comfort relaxing n convenience

well trained staff
9
Good
Shinying W. Solo putnici Taiwan, 17. studenog 2014.
accepatble
6
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Sau F. Grupe Malaysia, 15. studenog 2014.
Overall rated at 7.0

Cleanliness is meet our requirements. The hotel is located at convenient place nearby the crowded area especially the public transports. Room door alarm is sensitive if it is not close.
7,3
In conclusion, we would like to rate this hotel at 7.0 We found the room is smoked when we enter the room and air refresher spray is provided upon request. Advisable to have a quick room checking before the travellers leave the hotel to ensure the room is nonsmoke. The partially none tinted glass at washroom is trendy but bring us inconveniences when enter the room. I could rated 8.0 and above if we do not come accross the above 2 matters. Hopefully my next visit will rate you the highest. 加油!
Sandy G. Grupe Singapore, 9. studenog 2014.
Great location but if you travelling with elderly.

Walking distance to Senado square! Stone throw away from koi kei! Great staff that can direct you to the bus stops around
8,3
Small room but is comfy with essential things! Only pity.. No fridge! For those who wants to keep your egg tarts and bring back home... Maybe difficult... Hotel is accessible to bus stops and Senado square but if you are traveling with elderly (like me) 10min walk to everywhere.. Maybe too tiring... For people who love and can walk, this is a great place and I will come again!!
Zhihui L. Parovi Singapore, 7. studenog 2014.
small but cozy room

eating place around the corner, friendly staff, walking distance to some place of interests
6
good, opposite have a very nice porridge shop selling in the morning
Chen S. Parovi Malaysia, 6. studenog 2014.
Good location, clean room

Location, clean, good service
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ole Tai Sam Un Hotel MakaoOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Interijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - RestoranOle Tai Sam Un Hotel Makao - RecepcijaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Eksterijer hotelaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Pub/salonOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - PredvorjeOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - KupaonicaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Gostinjska sobaOle Tai Sam Un Hotel Makao - Kupaonica


AS-AGWEB-3B01