ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

One Hotel Santubong

Jalan Pantai Damai, P.O. Box 2364, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93748 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Apartman One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Kupaonica One Hotel Santubong Kuching - Kupaonica One Hotel Santubong Kuching - Kupaonica One Hotel Santubong Kuching - Predvorje One Hotel Santubong Kuching - Predvorje One Hotel Santubong Kuching - Bazen One Hotel Santubong Kuching - Bazen One Hotel Santubong Kuching - Bazen One Hotel Santubong Kuching - Igralište
One Hotel Santubong Kuching - Rekreacijski sadržaji One Hotel Santubong Kuching - Plaža One Hotel Santubong Kuching - Restoran One Hotel Santubong Kuching - Restoran One Hotel Santubong Kuching - Restoran One Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotela One Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotela One Hotel Santubong Kuching - Soba za sastanke One Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotela One Hotel Santubong Kuching - Okružje One Hotel Santubong Kuching - Soba za sastanke One Hotel Santubong Kuching - Okružje
Područje Damai / Santubong Broj soba: 380

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,3

od 272recenzija

Vrijednost za novac:
5,3
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
5,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
4,7
Udobnost/standard sobe:
5,2
Hrana/objedi:
4,5
Sve recenzije (272)
Razvrstati po:
Razman R. Grupe Malaysia, 15. prosinca 2014.
ALOT 2014

Secluded, peaceful
7
It was awesome
Siti N. Solo putnici Malaysia, 2. prosinca 2014.
The worst hotel ever.

scenery is beautiful
2,3
the facilities- lights, telephone, tv not working! The gym is not mantained. The blanket and towel has odd smell.
Praneetha P. Poslovni putnici Malaysia, 29. studenog 2014.
Under par

Faces santubong mountain, quiet, big
2,7
Mohd R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. listopada 2014.
overall ia good

Nice view
8
Good, but their hotel condition was lame.. Maybe under maintenence..
Mohamad A. Parovi Malaysia, 5. listopada 2014.
Bad experience in One Santubong Hotel
2
Bad experience Air condition in the room was not functioning Food during breakfast sucks
Wong J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. rujna 2014.
Rat invade room at night

Near to beach, low price, near to cultural village
4,7
Staff tried to extort for extra money. Had a ratty encounter, gnawing at food kept in the closet at night. The beach could be cleaned up a little
Juana T. Parovi Malaysia, 20. rujna 2014.
One hotel santubong

Privacy location nature
6,3
Nurmalissa B. Parovi Malaysia, 16. rujna 2014.
The worst hotel that i have ever been.
2,7
Actually it not the best, but it was very worst. 1. Boring, no activity at night 2. The rooms itself is worst ever 3. No tv signal, no refrigerator, no safety box, no night lamp, aircond is so worst. My stay at this hotel was so dispointed becouse: 1. The room is so emty, did not have decoration. 2. The room is look like rent house or hostel not worth with the price 3. The towel was so smelly like din't wash well. 4. This is first and the last time i will go there, better we staying at home ratther pay price for something that not worth for it. Thank you very much for give this aportunity to me to express my felling.
Ng W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. rujna 2014.
One Hotel Santubong
2
Never stay at all, coz the room and swimming is too dirty..service from front staff very rude..Conclusion "Don't ever book this hotel" for sure you will regret !!!
Rebecca S. Grupe Malaysia, 7. rujna 2014.
Budget Stay

Comfortable bed, large living room, large bathroom
5,7
Junior Suite was larger than expected. Issues were 2 lights in the room and 1 in the bathroom wasn't working, while TV, fridge and phone were not functioning. We were told that the rooms are all undergoing renovation. We did not spend much time in the room as we were out most of the time. I would like to see major improvement in the rooms when I come back as I can see the hotel looks promising on the outside.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

One Hotel Santubong KuchingOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - ApartmanOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - KupaonicaOne Hotel Santubong Kuching - KupaonicaOne Hotel Santubong Kuching - KupaonicaOne Hotel Santubong Kuching - PredvorjeOne Hotel Santubong Kuching - PredvorjeOne Hotel Santubong Kuching - BazenOne Hotel Santubong Kuching - BazenOne Hotel Santubong Kuching - BazenOne Hotel Santubong Kuching - IgrališteOne Hotel Santubong Kuching - Rekreacijski sadržajiOne Hotel Santubong Kuching - PlažaOne Hotel Santubong Kuching - RestoranOne Hotel Santubong Kuching - RestoranOne Hotel Santubong Kuching - RestoranOne Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotelaOne Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotelaOne Hotel Santubong Kuching - Soba za sastankeOne Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotelaOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - Soba za sastankeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - SadržajiOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - BazenOne Hotel Santubong Kuching - Rekreacijski sadržajiOne Hotel Santubong Kuching - RestoranOne Hotel Santubong Kuching - ApartmanOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - Okružje


AS-AGWEB-3B06