Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

One Hotel Santubong

Jalan Pantai Damai, P.O. Box 2364, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93748 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Apartman One Hotel Santubong Kuching - Gostinjska soba One Hotel Santubong Kuching - Kupaonica One Hotel Santubong Kuching - Kupaonica One Hotel Santubong Kuching - Kupaonica One Hotel Santubong Kuching - Predvorje One Hotel Santubong Kuching - Predvorje One Hotel Santubong Kuching - Bazen One Hotel Santubong Kuching - Bazen One Hotel Santubong Kuching - Igralište One Hotel Santubong Kuching - Rekreacijski sadržaji
One Hotel Santubong Kuching - Plaža One Hotel Santubong Kuching - Restoran One Hotel Santubong Kuching - Restoran One Hotel Santubong Kuching - Restoran One Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotela One Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotela One Hotel Santubong Kuching - Soba za sastanke One Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotela One Hotel Santubong Kuching - Okružje One Hotel Santubong Kuching - Soba za sastanke One Hotel Santubong Kuching - Okružje One Hotel Santubong Kuching - Sadržaji
Područje Damai / Santubong Broj soba: 380

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,2

od 301recenzija

Vrijednost za novac:
5,2
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
5,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
4,7
Udobnost/standard sobe:
5,2
Hrana/objedi:
4,6
Sve recenzije (301)
Razvrstati po:
Vanessa C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 4. svibnja 2015.
can arrange more activity at night, prepare more f

parking, hotel n beach
6
还好
Patrick L. Parovi Malaysia, 2. svibnja 2015.
one santubong hotel was awesome

clean, tidy, comfortable
9
awesome
Yong H. Parovi Malaysia, 26. travnja 2015.
Not value for money
3,3
Very disappointed.
Shanthi T. Grupe Malaysia, 19. travnja 2015.
One of the worst hotels I've ever stayed in
2
One of the worst hotels I've ever stayed in. We arrived at 9pm and only got our rooms at 9.45pm. There was no power but the fan was still working. The room smelt like death!! We had to walk all the way back to The lobby which was quite a distance. They sent electrcians and every time they tried to put the power back on in my room, the whole floor power would trip leading other guests to run out screaming. They finally got us a replacement room which still smelt of death, air con wasn't working properly and fan wasn't working. This was at 11.30 pm. My friends room had 2 rats which they killed one. They contacted agoda and received a refund. There were holes in the walls and the toilet bowl was disgusting and staind. And who on earth gave them a 3 star rating???? The rats???? This is shame on agoda who are a reputable and trusted site. I cannot believe you would put such disgusting hotels on your site!!
Alvin A. Parovi Malaysia, 1. travnja 2015.
Appaling

Location
4,7
no water heater, no telephone and no wifi. It was not worth the price I paid.
Kon E. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. veljače 2015.
Very bad experience

Room is big. Air condition functioning.
5,7
Shower is cold with no hot water supply. Staff refuse to change room and we been inform that they are well aware of this. Washroom very poor maintenance. Sink was block. Breakfast with only very limited choice of food. Very poor service. Staff attitute very rude. Facilities basically were not useable except swimming pool.
Arina Z. Parovi Malaysia, 13. veljače 2015.
That place was creepy. No one to look aroud us.

only in the room
3,3
Horrible
Tey Y. Grupe Malaysia, 24. siječnja 2015.
clean room,

big room,
7
Room is clean and big, but no water heater in the bathroom. Besides, There is no any restaurants or food court nearby hotel, only 2 seafood restaurant which is located 5km from the hotel. Not many guest during the period I stay, if you don want people to disturb and would like to have a pace of mind then it will be best place
Jeremy N. Grupe Malaysia, 9. siječnja 2015.
Old and Run Down, But huge room

Affordable, Huge Room,
4
Jeremy N. Grupe Malaysia, 9. siječnja 2015.
Old and Run Down, But huge room

affordable, Huge Room,
3,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

One Hotel Santubong KuchingOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - ApartmanOne Hotel Santubong Kuching - Gostinjska sobaOne Hotel Santubong Kuching - KupaonicaOne Hotel Santubong Kuching - KupaonicaOne Hotel Santubong Kuching - KupaonicaOne Hotel Santubong Kuching - PredvorjeOne Hotel Santubong Kuching - PredvorjeOne Hotel Santubong Kuching - BazenOne Hotel Santubong Kuching - BazenOne Hotel Santubong Kuching - IgrališteOne Hotel Santubong Kuching - Rekreacijski sadržajiOne Hotel Santubong Kuching - PlažaOne Hotel Santubong Kuching - RestoranOne Hotel Santubong Kuching - RestoranOne Hotel Santubong Kuching - RestoranOne Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotelaOne Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotelaOne Hotel Santubong Kuching - Soba za sastankeOne Hotel Santubong Kuching - Eksterijer hotelaOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - Soba za sastankeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - SadržajiOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - BazenOne Hotel Santubong Kuching - Rekreacijski sadržajiOne Hotel Santubong Kuching - RestoranOne Hotel Santubong Kuching - ApartmanOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - OkružjeOne Hotel Santubong Kuching - Okružje


AS-AGWEB-3C07