ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orange Nest Hotel

1814 San Marcelino St., Malate, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Interijer hotela Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Interijer hotela Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Interijer hotela Orange Nest Hotel Manila - Predvorje Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba
Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 272recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (272)
Razvrstati po:
Francis S. Parovi Singapore, 9. veljače 2015.
Never stay here again

None to comment on
3,7
Lift not working during my stay and had to walk up 5 storeys. Housekeeping does not leave water and soap in room. Once room was not cleaned until we had to call them in the evening. Staff don't smile.
Aad P. Solo putnici Netherlands, 25. siječnja 2015.
pleasureful stay

a good staf, very cooperative, clean rooms
8,7
I had a nice and pleasureful stay in the Orange Nest. Simple but we'll made breakfast. Very kind staff and all working to make my stay as none I want to remember. Even the position is not so good for a Malate hotel I certainly think of going there again when i want to stay in manila. The very nice lounge music in the restaurant is so much more relaxing as most places. Only down point is the large amount of traffic in front of the hotel, still this not effected my stay. The will see me again this year.
Helen T. Grupe United Kingdom, 20. siječnja 2015.
noisy

location was OK, staff OK
5,3
The room was really noisy from road traffic, it was hard to sleep. It was all quite jaded.
Grace F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. siječnja 2015.
The published rating was way too high from actual.

None
3,3
No parking. Impolite staff. Everything is such an over promise. Won't come back.
Alexander K. Grupe Ukraine, 28. prosinca 2014.
Good for 1 night if very tired.

Not very happy, but ok
4,7
Good for 1 night if very tired. Too noisy! Breakfast is very poor - only bread and coffee
Anita B. Poslovni putnici Philippines, 16. prosinca 2014.
No assistance during my arrival

None
4
No assistance given during my arrival. No one at the front desk every time i visit. Breakfast was not served until 0730H and their reason the chef is late. Difficult to get a taxi.
Natnael M. Solo putnici United Kingdom, 21. svibnja 2014.
Staff performance needs more training

Cleanliness , friendly staff , free light breakfast
5,3
It was ok but they need to train there Staff more when I checked in they gave me a room has no cable tv and no wifi working and no refrigerator ,so had to move to other room again with toilet door half broken ; but had to stay there as I couldn't be bothered to complain again ,
Marissa L. Poslovni putnici Philippines, 7. svibnja 2014.
Nice and clean

Accesible, staff are nice, place is clean
8,7
Our stay was okey except toiletries should be check daily for replenishment . Blanket is too short/small for 2 people.
Jin W. Obitelji sa malom djecom China, 3. svibnja 2014.
The room is too small

near to the MRT, 7-11 nearby, breakfast included
6
Only stay for a night, Wifi avavilable. Not recommand for long stay.
Emerlinda I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. travnja 2014.
relaxing and enjoyable with attentive staff

cleanliness,friendly and helpful staff, well maintained room
9
This is a home away from home..We would love to stay here again next time we visit Manila..I love the food at Kape pilato (Restaurant at Ground floor) and they are very nice to lend us the plates to use in our room and very helpful in finding us the trip going back home..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orange Nest Hotel ManilaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - PredvorjeOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03