ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orange Nest Hotel

1814 San Marcelino St., Malate, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Vrt Orange Nest Hotel Manila - Restoran Orange Nest Hotel Manila - Restoran Orange Nest Hotel Manila - Restoran Orange Nest Hotel Manila - Restoran
Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Interijer hotela Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Interijer hotela Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 262recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (262)
Razvrstati po:
Natnael M. Grupe United Kingdom, 21. svibnja 2014.
Staff performance needs more training

Cleanliness , friendly staff , free light breakfast
5,3
It was ok but they need to train there Staff more when I checked in they gave me a room has no cable tv and no wifi working and no refrigerator ,so had to move to other room again with toilet door half broken ; but had to stay there as I couldn't be bothered to complain again ,
Marissa L. Poslovni putnici Philippines, 7. svibnja 2014.
Nice and clean

Accesible, staff are nice, place is clean
8,7
Our stay was okey except toiletries should be check daily for replenishment . Blanket is too short/small for 2 people.
Jin W. Obitelji sa malom djecom China, 3. svibnja 2014.
The room is too small

near to the MRT, 7-11 nearby, breakfast included
6
Only stay for a night, Wifi avavilable. Not recommand for long stay.
Emerlinda I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. travnja 2014.
relaxing and enjoyable with attentive staff

cleanliness,friendly and helpful staff, well maintained room
9
This is a home away from home..We would love to stay here again next time we visit Manila..I love the food at Kape pilato (Restaurant at Ground floor) and they are very nice to lend us the plates to use in our room and very helpful in finding us the trip going back home..
Ada J. Grupe Philippines, 18. travnja 2014.
We had an enjoyable stay

Clean, budget friendly, nice location
8,7
Great time staying. Everything was very accessible. Friendly staff and budget friendly price nice, neat and clean.
Gaily M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. travnja 2014.
fine

clean, decent, fine
5,7
if you need to attend a session at cfo this would be a nice place. its not that popular to taxi drivers but just direct them to corner of san marcelino and nakpil street this wouldnt lead to wrong direction. from orange nest to cfo by pedicabs(bicycle operated transpo). to sum it up i can recommend it to people who has to do near that place other than that you might want to consider other hotels
Thierry D. Poslovni putnici France, 24. ožujka 2014.
Welli located .. Quiet aéra

Location Breakfast quiet
8
Lanicar R. Poslovni putnici Philippines, 18. veljače 2014.
short stay

cleanliness,
4
hotel was small..its clean and if you need only a place to sleep this is okay but what i dont like only is they messed up with my booking, it is already confirmed but they transferred me to another room with fee
Lu C. Obitelji sa malom djecom China, 18. siječnja 2014.
far from satisfying ...

location, cleaness,
6,3
It was terrible for the room we lived in was alongside the road, whcih was really noisy! The room was small and not was the average size of a hotel room. Cleaness is ok and the staff are ok.
Kathleen S. Parovi Singapore, 3. siječnja 2014.
Ok only

Comfortable bed
5
Was only a transit hotel for us for 1 night. Nothing much in the surroundings. Malate does not seem to be a very safe place by night.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orange Nest Hotel ManilaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - VrtOrange Nest Hotel Manila - RestoranOrange Nest Hotel Manila - RestoranOrange Nest Hotel Manila - RestoranOrange Nest Hotel Manila - RestoranOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - PredvorjeOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02