Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orange Nest Hotel

1814 San Marcelino St., Malate, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Interijer hotela Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Interijer hotela Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Interijer hotela Orange Nest Hotel Manila - Predvorje Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba
Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba Orange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 277recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (277)
Razvrstati po:
Huan P. Solo putnici United States of America, 14. svibnja 2015.
Good

Staff
7,7
Fely P. Parovi Netherlands, 1. svibnja 2015.
basic hotel

staff is very helpfull, near to the city.
5
We did not sleep a lot because of the terrible noice of cars and trucks outside. The room was not to comfortable but okay. Nice hot shower! Do all in all a little bit overrated.
Josef M. Solo putnici Germany, 31. ožujka 2015.
too noisy, no place to sleep

the room was big and clean, and so was the bathroom. the staff was very friendly
7
i could not sleep all night. the window was not isolated and the street in front of the hotel turned out to be the highway for the big trucks all night.....
Kevin R. Parovi Canada, 28. ožujka 2015.
Cockroaches
4,7
The hotel had a birthday party in the small lobby area when I arrived, which made checking in very difficult. The staff was friendly enough as they led me to my room. The room was decent but much smaller than the pictures made it appear. My biggest issue were the roaches, 4 of which we killed and at least 3 more we didn't get to. It made the room very uncomfortable to be in as a couple, let alone sleep in. We asked for a late check out and we were charged 150 pesos per hour. I understand, but that could have easily been waived, especially considering the roach problem. We were looking for a romantic night in what looked to be a unique boutique style hotel, but we were sadly disappointed.
Francis S. Parovi Singapore, 9. veljače 2015.
Never stay here again

None to comment on
3,7
Lift not working during my stay and had to walk up 5 storeys. Housekeeping does not leave water and soap in room. Once room was not cleaned until we had to call them in the evening. Staff don't smile.
Aad P. Solo putnici Netherlands, 25. siječnja 2015.
pleasureful stay

a good staf, very cooperative, clean rooms
8,7
I had a nice and pleasureful stay in the Orange Nest. Simple but we'll made breakfast. Very kind staff and all working to make my stay as none I want to remember. Even the position is not so good for a Malate hotel I certainly think of going there again when i want to stay in manila. The very nice lounge music in the restaurant is so much more relaxing as most places. Only down point is the large amount of traffic in front of the hotel, still this not effected my stay. The will see me again this year.
Helen T. Grupe United Kingdom, 20. siječnja 2015.
noisy

location was OK, staff OK
5,3
The room was really noisy from road traffic, it was hard to sleep. It was all quite jaded.
Grace F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. siječnja 2015.
The published rating was way too high from actual.

None
3,3
No parking. Impolite staff. Everything is such an over promise. Won't come back.
Alexander K. Grupe Ukraine, 28. prosinca 2014.
Good for 1 night if very tired.

Not very happy, but ok
4,7
Good for 1 night if very tired. Too noisy! Breakfast is very poor - only bread and coffee
Anita B. Poslovni putnici Philippines, 16. prosinca 2014.
No assistance during my arrival

None
4
No assistance given during my arrival. No one at the front desk every time i visit. Breakfast was not served until 0730H and their reason the chef is late. Difficult to get a taxi.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orange Nest Hotel ManilaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Interijer hotelaOrange Nest Hotel Manila - PredvorjeOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska sobaOrange Nest Hotel Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07