Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Voćnjak, Singapur 238879 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman
Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Orchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Orchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klub
Područje Voćnjak Broj soba: 656
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3542recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3542)
Razvrstati po:
John R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. srpnja 2015.
Great hotel

Value for money, location, and friendly staff
9
We were upgraded to the Premier suite upon check-in. The room was always cleaned when we come back from visiting places of interest.
Roy C. Solo putnici Singapore, 2. srpnja 2015.
Very good 4 star

Clean, convenient, good location
8
3 night stay went swimmingly well. No fuss check-in and unlike other Singapore hotels they were okay with my late checkout request. Room was clean and everything worked. Location on the early part of Orchard Road is very good for shoppers and those needing to be downtown. Staff are polite and efficient without being in your face. Many rooms are refurbished to keep up with the times but overall its more a very good 4 star rather than a 5 star hotel. Recent price competitiveness makes this a compelling option.
Bryan D. Parovi Australia, 27. lipnja 2015.
Anniversary

Location, Quality, Friendly Staff
10
Awesome!!
Ari M. Poslovni putnici Finland, 27. lipnja 2015.
My last stay in Orchad hotel

# best things are location, easy taxi availability and nice pool area
6,7
Cheng S. Poslovni putnici Malaysia, 26. lipnja 2015.
A good hotel

Location , Service and Comfort
9,3
Great service indeed especially the guest service staff Ms Kimberly. Upgraded us when they found out it was our anniversary. Room clean and comfort. Food is ok. Location is walking distance to Wheelock and ION Orchard. Surely will stay again for what we hv to pay and service we get.
Nicholas J. Poslovni putnici United Kingdom, 25. lipnja 2015.
business stop over.

Speed of Check in / check out. availability of Taxi's from the lobby. Great Buffet breakfast
7,7
Only 1 night stay and then only about 6 hours in the hotel, but it suited my needs perfectly.
Shamsah L. Grupe Canada, 22. lipnja 2015.
Not a 5 star meal

Location
6,7
Food was sub pat for a star hotel and the cool could only make one omelet at a time
Anthony P. Poslovni putnici United Kingdom, 21. lipnja 2015.
Good location for shopping and business

Location, buffet dinner and comfort
9,7
Zhenxi O. Parovi Singapore, 21. lipnja 2015.
Wonderful Stay

service, comfort, people
9
Quite a breeze booking the room over Agoda. It was good value with the Agoda insider deals. Requested for a specific room and they met my request. The hotline was responsive, with a general call centre that directs me to the correct department I need to find for my various questions. When I asked about checking in early, they offered me to check in at 12pm, two hours ahead of actual check in time. When I asked for it to be even earlier They agreed to let me check in at 11am, though I eventually checked-in closer to 12pm. I also carelessly left my watch behind when I checked out and they managed to find my watch and called me back promptly to arrange for me to pick it up at my convenience. Really awesome service from the hotel staff!
Ravindra C. Poslovni putnici India, 20. lipnja 2015.
Ideally suited for short stay,decent hotel.

cleanliness,room size,wide breakfast selection,helpful staff.
8
Enjoyed the brief stay at the hotel.Will return next time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessOrchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessOrchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klubOrchard Hotel Singapore Singapur - PredvorjeOrchard Hotel Singapore Singapur - KartaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - BazenOrchard Hotel Singapore Singapur - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08