Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Voćnjak, Singapur 238879 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klub Orchard Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman
Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Bazen Orchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Orchard Hotel Singapore Singapur - Predvorje Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Interijer hotela Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Restoran Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salon
Mjesto: Voćnjak Broj soba: 656
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2951recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2951)
Kavita P. Solo putnici United Kingdom, 12. travnja 2014.
What's not to like?

Location, excellent food, great Room Service Staff
8,3
The only negative comment - I dropped croissant flakes onto the carpet in my room, and inadvertently walked it into the bathroom. Housekeeping came and went, but both floors remained dirty!!
Bader A. Poslovni putnici Kuwait, 12. travnja 2014.
rooms are very small and old, Not a 5 stars hotel

Cheaper than other hotels
4,7
The room was very small and old, definitly not five star. I had to pay to upgrade my room because the management refused to upgrade my room. There was no way to stay in that room. But my reservation was non-refundable. So I had to stick with this 3* hotel. The location is not suitable for families with children
Gautam B. Obitelji sa malom djecom India, 7. travnja 2014.
Excellent

Everything
10
Had a great time!
Tanomsiri S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 7. travnja 2014.
Good location for shopping

On orchard road near shopping area
5,7
Fine
James K. Poslovni putnici United States of America, 3. travnja 2014.
small beds small room good location

nice staff,,,, good location,,,,
7
i booked a room with a king bed and they were sold out and put me into a room with a small twin bed,,, they told me they upgraded me to a larger room but the room was no more then 24 meters the bed was so small and i had a terrible night sleep,,, the next day they changed rooms for me and gave me a free breakfast,,,,,wifi is free only in the lobby and the cost for internet in the room,,,, the breakfast was not that good,,,, very poor value,,,,, don't buy the breakfast as there are plenty of coffee shops around the hotel
Duc T. Poslovni putnici Vietnam, 1. travnja 2014.
Verything was OK!

Close to shopping areas, Easy access to public transport, Close to major attractions
8
Everything was OK. I stayed one night, a short time for an experiment. However, I like this hotel.
Sylvie R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. travnja 2014.
Comfort

Close to Shopping Mall,Greats Breakfast and Friendly Staff
8,3
Great
Syed A. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 30. ožujka 2014.
Great hotel,worth of stay!!

Cleanliness, centrally located, beautiful lobby
9,3
It was a great experience all together & surely I will go next time
Fong G. Parovi Australia, 26. ožujka 2014.
Good

We were granted late check out time to 2pm
8
Overall were good but disappointed no free wi fi in our room have to go down to the lobby for it
Yean C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. ožujka 2014.
15mins walk to nearest mrt & not wifi friendly

Staff, check in time & cleanliness
6
Overall staff is good and attentive but this is not suppose to be a add point cause is just a mandatory. Distance to nearest mrt is 15 to 20 mins walk to me is far with no rain shelter. No free wifi in the room, only in lobby to me is bad since my trip is weekday (working day). My daughter of 4 years old got a minor cut will swimming at the pool. The overall edge of the pool is rough. Overall is going to be my last visit to this hotel cause with the same price I can have better option and free wifi in room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klubOrchard Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - BazenOrchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessOrchard Hotel Singapore Singapur - PredvorjeOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Interijer hotelaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03