Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Voćnjak, Singapur 238879

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3860recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3860)
Razvrstati po:
Li J. Solo putnici Singapore, 4. veljače 2016.
Great location with a good price

Location. Staff. Price
8
The hotel staff at the reception was friendly. Superior room was not what i had expected...It was old n nothing like the photo on the website. The club room i stayed previously was great though! It was new, clean n beautifully furnished.
Prijavi ovu recenziju
Szu S. Poslovni putnici Malaysia, 2. veljače 2016.
Dirty

Location
5,3
Noisy. Room is not clean.
Prijavi ovu recenziju
Constantinos T. Parovi Greece, 2. veljače 2016.
Ομορφη διαμονη σε ομορφο ξενοδοχειο

location Standard Value for money
9
A relaxing stay, in a conveniently located hotel, which combines beautifully standards of service and value for money. Definitely, we will come back to Orchard hotel, and indeed make it "our" place of stay in the lovely Singapore.
Prijavi ovu recenziju
Patrick H. Parovi Singapore, 31. siječnja 2016.
Good Hotel

Location, Service, Spacious room
9
Prijavi ovu recenziju
Siti H. Poslovni putnici Indonesia, 29. siječnja 2016.
Good for short journey

Room Clean, Staff Friendly, and good location
9,7
Enjoy, food is ok, and nothing special
Prijavi ovu recenziju
Sui M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. siječnja 2016.
Orchard hotel

I got to see a famous actress, the hotel lobby was quite good looking and there was Internet
6
The hotel room was pretty small and there was no door to the shower which makes it hard to shower, because the water will spray outside. We got to see a famous Singapore actress.
Prijavi ovu recenziju
James D. Parovi United States of America, 26. siječnja 2016.
Singapore Visit

Location, price
9
We did fine. The breakfast set up could use a little polishing. We had a couple of slipups on room cleanup.
Prijavi ovu recenziju
Riaz J. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 25. siječnja 2016.
Nice hotel great location

Location staff all good
9,3
Nice hotel a bit pricey good location friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Doris T. Solo putnici Indonesia, 24. siječnja 2016.
very good location

good location , nice food, clean room
7,3
Very good. The reception upgrade me to executive class. They had a lot of advsntages.
Prijavi ovu recenziju
Hadi I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. siječnja 2016.
excelent hotel... if only the mrt was abit nearer

no complains on almost everything
9
when i stay at orchard hotel i heard that they were overbooked and gave us an upgrade.. yay... staff were friendly and exelent.. wide viarity of selection of food at breakfast but better come early if you do not want to queue for your table... i have no complains to the hotel at all.. if only it was a bit nearer to the mrt station i would definately choose this hotel everytime i am in singapore.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessOrchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessOrchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klubOrchard Hotel Singapore Singapur - PredvorjeOrchard Hotel Singapore Singapur - KartaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - BazenOrchard Hotel Singapore Singapur - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05