Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Voćnjak, Singapur 238879 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klub Orchard Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman
Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Bazen Orchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Orchard Hotel Singapore Singapur - Predvorje Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Interijer hotela Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Restoran Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salon
Mjesto: Voćnjak Broj soba: 656

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2956recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2956)
Ling Y. Poslovni putnici Malaysia, 20. travnja 2014.
Nice & convenient hotel

Easy access, near shopping mall, clean room
8
Good experience for me. Easy access to shopping area, big room, big toilet, clean room, friendly staffs, definitely come back again.
Moises L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. travnja 2014.
awesome/perfect

nice staff convinience
8,3
satisfaction
Andrew C. Poslovni putnici United Kingdom, 17. travnja 2014.
Disappointed. Maintenance of the rooms is lacking.

Location. Nice front of house.
7
Compared to similar priced hotels in Singapore this hotel is in need of an uplift. Maintenance standards are laking and is in need to repair / refresh. Staff also seemed disorganised; though very friendly and welcoming. An average hotel in a good location; but compared to the quality of other hotels in the city this place needs to get its act back in order
Kavita P. Solo putnici United Kingdom, 12. travnja 2014.
What's not to like?

Location, excellent food, great Room Service Staff
8,3
The only negative comment - I dropped croissant flakes onto the carpet in my room, and inadvertently walked it into the bathroom. Housekeeping came and went, but both floors remained dirty!!
Bader A. Poslovni putnici Kuwait, 12. travnja 2014.
rooms are very small and old, Not a 5 stars hotel

Cheaper than other hotels
4,7
The room was very small and old, definitly not five star. I had to pay to upgrade my room because the management refused to upgrade my room. There was no way to stay in that room. But my reservation was non-refundable. So I had to stick with this 3* hotel. The location is not suitable for families with children
Gautam B. Obitelji sa malom djecom India, 7. travnja 2014.
Excellent

Everything
10
Had a great time!
Tanomsiri S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 7. travnja 2014.
Good location for shopping

On orchard road near shopping area
5,7
Fine
James K. Poslovni putnici United States of America, 3. travnja 2014.
small beds small room good location

nice staff,,,, good location,,,,
7
i booked a room with a king bed and they were sold out and put me into a room with a small twin bed,,, they told me they upgraded me to a larger room but the room was no more then 24 meters the bed was so small and i had a terrible night sleep,,, the next day they changed rooms for me and gave me a free breakfast,,,,,wifi is free only in the lobby and the cost for internet in the room,,,, the breakfast was not that good,,,, very poor value,,,,, don't buy the breakfast as there are plenty of coffee shops around the hotel
Duc T. Poslovni putnici Vietnam, 1. travnja 2014.
Verything was OK!

Close to shopping areas, Easy access to public transport, Close to major attractions
8
Everything was OK. I stayed one night, a short time for an experiment. However, I like this hotel.
Sylvie R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. travnja 2014.
Comfort

Close to Shopping Mall,Greats Breakfast and Friendly Staff
8,3
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klubOrchard Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - BazenOrchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessOrchard Hotel Singapore Singapur - PredvorjeOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Interijer hotelaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01