ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Voćnjak, Singapur 238879 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchard Hotel Singapore Singapur - Predvorje Orchard Hotel Singapore Singapur - Bazen Orchard Hotel Singapore Singapur - Bazen Orchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Orchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klub Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Kupaonica
Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartman Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Plesna dvorana Orchard Hotel Singapore Singapur - Soba za sastanke Orchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Orchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salon
Područje Voćnjak Broj soba: 656
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3301recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3301)
Razvrstati po:
Halizah A. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 15. prosinca 2014.
not providing halal food for muslim

tidiness and cleanliness, acces to shopping mall, 5 mins walk to mrt
9
good.
Bertrand M. Solo putnici France, 11. prosinca 2014.
Great location

Great location, good service
7,3
The stay was short and I did appreciate it: easy to walk around along Orchard road. My only negative remarks are: 1 hair in the bath tube when I checked in and the air con was quite cold (except if you stop it definitively) Very positive experience anyway and will come again
Yu C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. prosinca 2014.
Great location

location
8
Majella A. Obitelji sa malom djecom Australia, 9. prosinca 2014.
excellent service

The service was exceptional. The facilities could be improved for children with better kids room, better pool. The rooms were too small for what we paid, although our rooms were upgraded.
9
Had a great time. The hotel was great and service was exceptional. Very impressed.
Anthony P. Poslovni putnici United Kingdom, 9. prosinca 2014.
Good location for both shopping and business

Location, comfort and price.
9,3
Rudi S. Solo putnici Indonesia, 8. prosinca 2014.
It's worth it.

The location. The room. The service.
10
Although I just stayed for one night, I had a good night sleep. Thanks to the room and the bed.
Hui W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. prosinca 2014.
is was nice hotel and have a nice staff

clean, the room was big and easy to I -setan and MRT
6
The room are clean , near I - setan and MRT.easy to find food .
Hui W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. prosinca 2014.
it was a nice hotels

clean,near shopping malls and MRT.
6
Is was a great day at this hotel.the staff was so nice and good services.
Kaisa M. Poslovni putnici Finland, 5. prosinca 2014.
Front desk staff were disapointing

Lobby bar service, bathrooms in the rooms, breakfast
6,7
The hotel lobby front desk agents were not really professional or service oriented. They were having problems with processing my reservation and claimed that it was for another night. They were wrong, but did not even apologise for treating me badly. I would not recommend this hotels to others. There are far nicer 5 star hotels in Singapore. Lobby bar service was excellent.
Nadia S. Parovi Indonesia, 4. prosinca 2014.
MAJORLY OVERRATED

location and nothing more
4,7
I got suckered into this hotel by choosing Agoda's mystery hotel deal thing. I immediately regretted it after I found out that I got this hotel. The rooms are very tacky, major hazard in the bathroom as well.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - PredvorjeOrchard Hotel Singapore Singapur - BazenOrchard Hotel Singapore Singapur - BazenOrchard Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessOrchard Hotel Singapore Singapur - Dječji klubOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - KupaonicaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmanOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Plesna dvoranaOrchard Hotel Singapore Singapur - Soba za sastankeOrchard Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaOrchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Luksuzni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - Karta


AS-AGWEB-3A05