Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt, Singapur 078867

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3742recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3742)
Razvrstati po:
Jeanny S. Poslovni putnici Indonesia, 28. svibnja 2016.
location
5,3
perfect location,near to everywhere
Prijavi ovu recenziju
Dajeong B. Parovi South Korea, 27. svibnja 2016.
Good
6,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Goh G. Poslovni putnici Malaysia, 26. svibnja 2016.
Joycelyn Goh 7 nights stay
6,3
This was my 2nd time to Orchid Hotel. My 1st trip to Orchid Hotel left me a very good impression especially the executive corner lot room. I had fall in love with the double windows and the spacious room that I had! So I was decided to come again on my 2nd visit, where I have to stay for 7 nights long! It's my preference to stay like my home with my favourite corner view at 20th floor! Would appreciate the friendliness of the staff, they served me on my needs and they welcomed me home with their smile. Love to be with this hotel again and again in Singapore! I will be back for sure :)
Prijavi ovu recenziju
Ebony H. Grupe Australia, 19. svibnja 2016.
Really great place so close to transport
6,3
Place was great, staff accomodating, would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Yip K. Grupe Singapore, 16. svibnja 2016.
Good location
5,7
Near Tanjong Pagar Exit A. A bit noisy because the room near the lift.
Prijavi ovu recenziju
Sineth M. Solo putnici Cambodia, 15. svibnja 2016.
Good location
4
What you paid is what you get
Prijavi ovu recenziju
Steve S. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. svibnja 2016.
Good location but over priced..
4,3
MRT only 100mtrs away was ideal, as was Maxwell food court (5min walk) where we ate most the time. Hotel is kid friendly and staff helpfull. All up we had an enjoyable 4 night stay
Prijavi ovu recenziju
Yan T. Poslovni putnici Singapore, 14. svibnja 2016.
The room could have been cleaner. Overall, good se
5
great location
Prijavi ovu recenziju
Yosuke K. Poslovni putnici Japan, 14. svibnja 2016.
Good location but poor night shift staff
3,7
Nothing much
Prijavi ovu recenziju
Khairin M. Parovi Singapore, 14. svibnja 2016.
Review on Orchid Hotel
6,7
Hi there! My partner and i are avid hotel bloggers. I want to say that it was such a great experience at Orchid Hotel. Hotel staff had such great smiles plastered onto their faces. Their unwavering support for us when we needed help was undeniably excellent. The gentleman who checked me in spoke in a clear and eloquent manner with a tone that was acceptable for guests. Bravo to Orchid Hotel for hiring staff which are clearly competent in their job scope. Will definitely recommend Orchid Hotel to young couples and familes! Location was easily accessible to the MRT and bars around.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07