Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 078867 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Dvorana za fitness Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Recepcija Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Rekreacijski sadržaji
Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela
Mjesto: Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 272

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1861recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1861)
Gary S. Parovi United States of America, 18. travnja 2014.
Nice Quiet Clean Hotel

Good Location, Nice Rooms, Quiet Area
9
Comfortable Beds, Lavender scented pillows, quiet rooms
Chua P. Grupe Singapore, 13. travnja 2014.
Value for money

Room is big, clean and central located
7
Everything is good except the hot water is not available at certain times for shower.
Khong Y. Solo putnici Brunei Darussalam, 11. travnja 2014.
Good location to MRT and food

The location, close to food stalls and big bedrooms
8
Pleasant
Kathryn W. Parovi Australia, 10. travnja 2014.
Comfortable stay in a great location.

Location,spacious rooms,newly renovated bathroom.
7
Our one night stay was quite comfortable.The rooms are big,our bathroom was newly renovated and spacious. The carpet and furniture was a bit dated but we had everything we needed.Short walk to a multitude of dining options and trendy bars and close to train.Overall a pleasant stay.
Mohamed S. Parovi Singapore, 3. travnja 2014.
Good & Comfy

Great location, spacious room and clean.
8
Stayed before and as always a pleasant one. Good spacious room escpecially for family. Great showers too. Walking distance to restaurant and cafes and 24-hours supermarket.
Hock Y. Poslovni putnici Malaysia, 3. travnja 2014.
comfort, quiet and located near MRT station

comfort, quiet and located near MRT station
7,3
comfort, quiet and located near MRT station
Yinghui W. Parovi China, 30. ožujka 2014.
great journey

room service food
8
this is really a very good hotel. I have fun here . The people are nice and the food are very good. I will recommend this to my friend. Great place.
Vijayendra P. Poslovni putnici India, 29. ožujka 2014.
location

location, big rooms, easy access to public transport
8,7
Regularly book this hotel as it is situated right in the middle of CBD. Hardly 2 minutes walk to Tanjong Pagar MRT
Blomqvist H. Obitelji sa malom djecom Sweden, 29. ožujka 2014.
Good location

The are where the hotel is located.
6,7
Apart from a bit slow and unfriendly front office staf, we liked this hotel. Not child friendly pool but still pleasant if adults can accompany the children.
Duraisingam S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. ožujka 2014.
average.

easy exit and parking only
5
Not Bad. Wifi is chargeble for in house guest. That cant take it

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - RecepcijaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Rekreacijski sadržajiOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B05