Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt, Singapur 078867

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3699recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3699)
Razvrstati po:
Robbi Y. Poslovni putnici Indonesia, 27. travnja 2016.
Good
5,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Koh K. Parovi Singapore, 25. travnja 2016.
Slow internet
4
Internet slow
Prijavi ovu recenziju
Hernawati S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. travnja 2016.
Good location and services
6,7
the wall between the room was really thin, we heard the noise from next room most night we slept.
Prijavi ovu recenziju
Janis B. Parovi Australia, 25. travnja 2016.
Great hotel
6,7
We always stay here because it is a reasonably priced hotel and the location is fantastic just across the road from train syatem
Prijavi ovu recenziju
Shwu Y. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
Spacious Room and near to Shopping Mall
5,3
Spacious room, near to metro and many eateries. Good clean room. We will be back. Oh yes, friendly staff too!
Prijavi ovu recenziju
Daryanto B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. travnja 2016.
Superb service of staffs,large room size, lots of
5,7
Internet connection was not good and hotel a bit old
Prijavi ovu recenziju
Stephanie W. Parovi Australia, 23. travnja 2016.
Over priced
4,3
The rooms were very old and dated. Bathroom floor and walls were vinyl and a little grubby. Would have expected more for the price
Prijavi ovu recenziju
Delon L. Solo putnici Malaysia, 23. travnja 2016.
Very average + good location
3,7
Just ok if you are just need a bed to sleep overnight. From agoda, it shows cover free breakfast, but the hotel mentioned the rate doesn't cover.
Prijavi ovu recenziju
Shwu Y. Parovi Singapore, 23. travnja 2016.
Spacious Room and Good Location
5,3
We love the room as it is spacious. Near to many eateries especially Korea or Japan restaurants. 100AM mall is also within walking distance. We had a great stay. Thank you.
Prijavi ovu recenziju
Yeoh C. Poslovni putnici Malaysia, 23. travnja 2016.
nice room
5
big and spacious room , big swimming pool however the gym room is really disappointing
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05