Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt, Singapur 078867

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3749recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3749)
Razvrstati po:
Nurul Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. svibnja 2016.
A pleasant stay
5,3
Hotel is nearby to MRT station. there's a small park as well
Prijavi ovu recenziju
Pauline S. Parovi United Kingdom, 28. svibnja 2016.
3 night stay
5,7
stayed 3 nights at the Orchid Hotel before returning home to UK. Although the room needs updating there was plenty of space, water and room serviced daily. Would stay again but ask for a room that's not next to the lift (Room 401) as noisy for me due to being a light sleeper. Excellent staff in reception and concierge. Didn't eat in hotel as lots of eating places around for all types of budgets.
Prijavi ovu recenziju
Jeanny S. Poslovni putnici Indonesia, 28. svibnja 2016.
location
5,3
perfect location,near to everywhere
Prijavi ovu recenziju
Veeraphat N. Parovi Thailand, 28. svibnja 2016.
No
6
No comment
Prijavi ovu recenziju
Dajeong B. Parovi South Korea, 27. svibnja 2016.
Good
6,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Goh G. Poslovni putnici Malaysia, 26. svibnja 2016.
Joycelyn Goh 7 nights stay
6,3
This was my 2nd time to Orchid Hotel. My 1st trip to Orchid Hotel left me a very good impression especially the executive corner lot room. I had fall in love with the double windows and the spacious room that I had! So I was decided to come again on my 2nd visit, where I have to stay for 7 nights long! It's my preference to stay like my home with my favourite corner view at 20th floor! Would appreciate the friendliness of the staff, they served me on my needs and they welcomed me home with their smile. Love to be with this hotel again and again in Singapore! I will be back for sure :)
Prijavi ovu recenziju
Ebony H. Grupe Australia, 19. svibnja 2016.
Really great place so close to transport
6,3
Place was great, staff accomodating, would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Yip K. Grupe Singapore, 16. svibnja 2016.
Good location
5,7
Near Tanjong Pagar Exit A. A bit noisy because the room near the lift.
Prijavi ovu recenziju
Sineth M. Solo putnici Cambodia, 15. svibnja 2016.
Good location
4
What you paid is what you get
Prijavi ovu recenziju
Steve S. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. svibnja 2016.
Good location but over priced..
4,3
MRT only 100mtrs away was ideal, as was Maxwell food court (5min walk) where we ate most the time. Hotel is kid friendly and staff helpfull. All up we had an enjoyable 4 night stay
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05