ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 078867 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Sadržaji Orchid Hotel Singapur - Kupaonica Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba
Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 272
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2471recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2471)
Razvrstati po:
Khor C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
Highly recommend!

strategic location, spacious room, prompt solution
7,7
I booked 2 rooms for my family. Both are coonected. Room is spacious and clean. High floor n smoke free as requested. Once Wi-Fi was unable to connect when we back at late night, called to counter to check and told to give them 10mins. Within 5mins 2 staffs and 1 of them i believed is captain went up to inform the problem was solved and pass me another Wi-Fi password. Chosen no breakfast included as I know the place is strategic. We went to Maxwell food court to look for local food. Ntuc fairprice 24hours is just stone throw from hotel..hotel located opposite Tanjong pagar mrt station.
Zoenaedy S. Parovi Indonesia, 14. prosinca 2014.
Good Location but service is not great

Location, Value for Money and Not so bad food
7,7
Quite good, the negative thing is that the breakfast available for 1 person per room. This is weird I think. In the end we never took the free breakfast.
Zoenaedy S. Parovi Indonesia, 14. prosinca 2014.
Good Location but service is not great

Location, Value for Money and Not so bad food
7,7
Quite good, like the location but wonder why there was a free breakfast to only 1 person in a room. It should be at least for 2 persons.
Mak S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
good location, big room

big room, clean, near mrt
9,3
Zoenaedy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 11. prosinca 2014.
good location, ok service

location, room space, value for money
8,3
Good. No problem, just that the breakfast only available for only one person in a room. I don't know if it's agoda or orchid's fault.
Victor Q. Solo putnici Malaysia, 10. prosinca 2014.
Great location & value

Great location, value for money, comfortable room
7,3
Convenient location to access public transport, and many restaurants surrounding the hotel and comfortable room
Muhammad I. Grupe Singapore, 7. prosinca 2014.
layout

the best three things about this hotel are,it spacious, connecting rooms and big toilet..
8
Excellent
Ken C. Grupe Singapore, 7. prosinca 2014.
Very good

Good service, food is nice ,room is clean
7
Good but money to much
Chua P. Grupe Singapore, 7. prosinca 2014.
Clean, Convenient, Fast check-in

Clean, Big Room & convenient location
8,3
Everything is fine except the basin is a bit choke.
Toru Y. Poslovni putnici Japan, 6. prosinca 2014.
Convenient Location

Location, clean, big room
8,3
One of the most quality affordable hotel in Singapore. Right in front of Tanjong Pagar MRT station and is easy access to every where.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08