ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 078867 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Sadržaji Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba
Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Kupaonica Orchid Hotel Singapur - Kupaonica Orchid Hotel Singapur - Dvorana za fitness Orchid Hotel Singapur - Dvorana za fitness Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 272
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2222recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2222)
Razvrstati po:
Cindy S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 30. rujna 2014.
Great, as usual

Strategic location, spacious, good value
8,3
This was the third time I stayed at Orchid Hotel. As usual, it was a bang for my bucks. Excellent location. Spacious room. Quick responsive service. Just one setback: the room they gave I us smelled smoky when we checked-in while we actually asked for a non-smoking room.
Anupreet S. Parovi Singapore, 28. rujna 2014.
one of the best till date

location, room sizes and value of money
8
Prefect cosy, clean and good size rooms best budget hotel
Lorraine N. Parovi Australia, 27. rujna 2014.
Great hotel

Lovely staff, location, cleanliness
10
A friend and I stayed at The Orchid. The staff were very friendly and helpful. We had very noisy neighbours in a connecting room so we asked if they were checking out the next day. We were immediately offered another room even though we hadn't actually asked. The rooms were a good size and very clean.The hotel is less than 5 mins walk to an MRT station. The buffet breakfast was very good. Lots of choice.I would definitely stay there again.
William D. Grupe Philippines, 24. rujna 2014.
Hotel with a Few Smiling Staff

Spacious room / Near MRT station / Walking distance to Mall, Fruit Stalls, Maxwell & Chinatown
7,7
This is our 2nd stay in this hotel for this year, receptionists are prompt & helpful with our request for connecting rooms but need more improvement in good PR image. Most of them are poker-faced except a female staff & a few bellboys. But we loved our rooms on the higher floor- clean & spacious. Will certainly book again for our coming trip to Singapore
Piyawadee C. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 23. rujna 2014.
Business man

Near MRT , Near Food market and good view of old house styte
8
Good food and large room for family
Manfred N. Poslovni putnici Germany, 22. rujna 2014.
F1 weekend at Orchid Hotel

location due to work, clean, location overall
6,7
Stuart B. Parovi United Kingdom, 22. rujna 2014.
Good location but room decor dull

room size, location
7,7
Yuan K. Solo putnici China, 22. rujna 2014.
maybe the best value for money business hotel

room standard, price and location
9
maybe the best non-budget hotel in central area in this city state, in terms of price and interior
Eric Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. rujna 2014.
Room condition was poor

Location, location, location
5,3
The room condition was poor. The bed was really old, so old that I could feel the bed springs under the bed.
Chih-Hung H. Solo putnici Taiwan, 22. rujna 2014.
great

good park view
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06