Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt, Singapur 078867

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3532recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3532)
Razvrstati po:
Ching-Wen H. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 3. veljače 2016.
Great location

Location.
7
Sound proof in the room was bad. The other room knocked on our wall cause they could hear us speaking!! We had 3 people living in the room but they provided most things in 2s. Housekeeping staff were unhappy because they had to bring the 3rd item to our room...
Prijavi ovu recenziju
Anek G. Poslovni putnici Thailand, 29. siječnja 2016.
Short stay is ok

Location is good and safety
6,3
It's ok as price paying
Prijavi ovu recenziju
Teh T. Parovi Malaysia, 25. siječnja 2016.
bigger room and cosy

the room, cosy and quiet
7,3
Love the quietness, room are bigger. Worth the money
Prijavi ovu recenziju
Li M. Parovi Malaysia, 24. siječnja 2016.
Good location

A very convenient location, room is clean
8,3
Prijavi ovu recenziju
Benjarong K. Obitelji sa malom djecom Thailand, 19. siječnja 2016.
3 nights at Orchid Hotel Experience

Good Location and Many Food shop around hotel
6,7
Good location but carpet & furniture too old need to renovate. Late room cleaning, after i came back from travelling about 15.00 PM my room was not cleaned.
Prijavi ovu recenziju
Queenie Y. Parovi Hong Kong, 11. siječnja 2016.
15 mins walking distance to many tourist spots

Location, room size and service
9
Reach the hotel at early mornkng 0730. Despite we are not allowed to get the room, reception staff offers good hospitality and we store the bags in hotel. Heading to chinatowa Ah Yun Kaya toast a good breakfast within 15 mins walking distance. Good customer service help us to get a cab and answer all questions politely. Room is decent and big with a double bed a single bed both. Although this is not a luxury hotel, room is clean and decor is not tiring as other guests mentioned. Do return to this hotel when I re-visit Singapore. Recommend
Prijavi ovu recenziju
Ban H. Parovi Singapore, 9. siječnja 2016.
Value for money for Orchid Hotel

Location, cleaniness, comfortable
9,3
The hotel was located at a very good location, where there are 24 hour stores around and many eatery place nearby. Room is clean and big and the staffs are friendly.
Prijavi ovu recenziju
Wei H. Poslovni putnici Malaysia, 9. siječnja 2016.
Excellent location

Fantastic
7,3
Fabulous
Prijavi ovu recenziju
Wei H. Poslovni putnici Malaysia, 9. siječnja 2016.
Excellent location

Fantastic
7,7
Fabulous
Prijavi ovu recenziju
Aik B. Poslovni putnici Singapore, 8. siječnja 2016.
Suitable for food lover

Location, room, wifi
7
Easy to access everywhere as the MRT less than 4 minutes walk.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07