ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 078867 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Sadržaji Orchid Hotel Singapur - Kupaonica Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba
Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 272
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2744recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2744)
Razvrstati po:
Steven G. Parovi United States of America, 27. veljače 2015.
Ok hotel for short stay

Location location location
6,3
The orchid is a solid 3 star hotel located right across the street from a main subway line. From here you can get to the airport, orchard st, Clarke Quay, Sentosa Island, etc. Your next ti China town and the hotel is simple quiet and comfortable. While not my style (ultramodern), I'd stay there again for the price. I didn't use any of the facilities or restaurants so I can't comment but for Singapore its a very acceptable. I did enjoy the single & king size bed in the room great setup for a family & child
Chen Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. veljače 2015.
Great Hotel

Location, Clean and Comfortable
9,3
The Deluxe room came with a double and a single bed. Very suitable for a family of 3 (2A+1C). Room is big and comfortable. Although there is no bathroom, but we feel it's good enough.
Kyi K. Parovi Myanmar, 24. veljače 2015.
Good for money

Near to MRT
9
Good
Guan J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. veljače 2015.
Spacious room, near to mrt, clean

Spacious room, near to mrt, comfortable
8,3
Saitharn H. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 24. veljače 2015.
good hotel

location is the best, it's very near to mrt.
8,7
Tsang H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 23. veljače 2015.
Location is really good, near MRT station.

Very good location, clean and comfortable room, free wifi in whole building.
7,7
We stayed 3 nights. It's near MRT station so we can go outside easily.
Low F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. veljače 2015.
Staff attidute

big room, comfortable,
7
Staff explanation no very clear when facing issue voucher carpark, and not in good attitude also. Felt very disappointing. Door lock no good, very hard to lock it.
Chen Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. veljače 2015.
Great hotel

Location, Friendly staff and clean & comfy
9,3
2 mins walk to subway, lots of food and some pubs along the street but not noisy. There's a 24/7 convenient store just round the corner and a supermarket opposite the hotel. Pool is nice. Walking distance to Chinatown and only a few bus stops away from Sentosa. Will definitely recommend to my friends to stay here. But hope the housekeeping check on the fridge coz there was smell of durian when we open it. Maybe the hotel can consider not to allow guest to bring durian back to the hotel coz the smell is not easy to get rid of.
Francis D. Solo putnici Philippines, 22. veljače 2015.
clean, comfortable and near to mrt

clean, comfort, value for the money
8,7
I had a comfortable stay in this hotel. Hotel is clean and near to MRT station
Nittaya J. Parovi Thailand, 22. veljače 2015.
close to MRT

location, room space, value money
7,7
this hotel is just 100m from MRT Tanjong Pagar. Room is spacious and clean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B05