Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt, Singapur 078867 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Sadržaji Orchid Hotel Singapur - Kupaonica Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba
Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 272
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 3161recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3161)
Razvrstati po:
Ken A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. lipnja 2015.
Satisfaction

Friendly stff. Cleanliness of the room. Nearer to met station.
8,7
Comfortable and wonderful staying.
James D. Parovi Australia, 28. lipnja 2015.
Top location

Across road from MRT, excellent, helpfull staff, and great location.
9
Fabulous We didn't eat at the restaurant so we cant rate it but because you do not have a N/A we allocated a 3.
Richard C. Parovi Singapore, 28. lipnja 2015.
Location

Location, great service, clean
7
Location , great service, clean
Ekawaty A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 28. lipnja 2015.
Nice hotel with nice and efficient staff

the room is big and clean, friendly and efficient staff, near MRT station
9
Really nice
Leonilo A. Parovi Philippines, 28. lipnja 2015.
Awesome stay

Location, Price, Courteous Staff
8
This hotel is very good in terms of price and location (near the financial district, and stones throw away from Esplanade, Marina Bay Sands and even Sentosa). The staff is excellent during our whole stay, too.
Victor Q. Poslovni putnici Malaysia, 27. lipnja 2015.
Comfortable & Convenient

Comfortable, Convenient, Affordable
7,3
The check in process was very efficient and the hotel was easily accessible whilst offering affordable prices and comfortable rooms
Colin K. Poslovni putnici United Kingdom, 27. lipnja 2015.
Return to Singapore

Quality of Room, Helpfulness of Staff , Location
9,7
Jayantha P. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 24. lipnja 2015.
Nice quiet hotel with a good hotel

Convienient transport, quiet big spacious rooms, friendly staff
8
It was a lovely hotel, very close to the metro station and the staff were very helpful. The rooms were extremely spacious and clean and the swimming pool was lovely on the third floor. We throughly enjoyed our trip to Singapore and would stay here again.
Jeanette P. Parovi Australia, 24. lipnja 2015.
Orchid Hotel

Orchid Hotel
2,3
When we arrived, we wanted a cup of tea. There was no milk. My enquiries to the reception staff brought powdered milk and a bottle of Fanta. I am a diabetic, I cannot have these. We were given a room with an additional bed and an interconnecting door to the next rook. When I complained that this was not what I booked the staff were very unhelpful. We missed the first mornings breakfast and I asked for a refund. They were emphatic that there would be no refund. We ould not eat the breakfast provided - it was sub standard for Australians. We ate toast, and bought food at the local shop. The advertisement on the internet was a complete con. I shall take this matter further with our authorities.
Sineenart S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 24. lipnja 2015.
Chinese atmosphere, not a four star hotel.

Standard hotel near China Town
3
Old. Chinese atmosphere, not a four star hotel. Not value for money. Fair standard of hotel but not that very good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05