ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 078867 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Dvorana za fitness Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Dvorana za fitness Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Restoran
Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Dvorana za fitness Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 272
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2098recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2098)
Razvrstati po:
Toh K. Poslovni putnici Singapore, 18. kolovoza 2014.
budget hotel

location gd next to mrt station n next to food centre..
7,7
so far this budget hotel is abit too expensive compare to others hotel. staff ok polite but room bed got staint smell n hotel good is got free wifi location next to food centre n mrt
Irawan W. Poslovni putnici Indonesia, 17. kolovoza 2014.
Good location hotel

Room, location, services
7,3
Clean room, good location, good services, but phone in the room didn't work,
Kwong W. Solo putnici Hong Kong, 17. kolovoza 2014.
n e a r m r t s t a t i o n

n e a r m r t s t a t i o n ; n e a r s u p e r m a r k e t ; c l e a n
5,7
i f t h e s w i m m i n g p o o l a n d g y m c o u l d o p e n l o n g e r it w o u l d b e b e t t e r
Gaily M. Parovi Philippines, 16. kolovoza 2014.
had a good stay

location, size, value
7
it was nice and the value is worthy.
Ho K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. kolovoza 2014.
Good Location

Near to Mall, Location and Big Rooms
9,3
Very happy with my stay, rooms are really huge, near to MRT and food is easily accessible.
Tong S. Poslovni putnici Singapore, 15. kolovoza 2014.
Big Room

Big Room, Good Location & Good Value
8
The room is surprisingly big at such a prime location. The hotel is within walking distance to MRT station, 3 mins walk. The hotel is new and the staff are nice.
Christopher R. Parovi United Kingdom, 15. kolovoza 2014.
Pretty good all round

Reasonably quiet. Overall cleanliness good. Staff polite and efficient.
8,3
Overall a comfortable 2 night stay. Excellent location for city and suited my needs perfectly for this. Also convenient for Chinatown and MRT links (2 min walk to MRT). Room reasonably comfortable although the bed wasn't the best I've ever slept in. Cleanliness really pretty good. Some noise intrusion through door link to next room and some from outside, although bearing in mind the room was very close to the lifts this wasn't too bad. Staff were helpful and efficient. Didn't eat at the hotel so can't comment on food or restaurant facilities. Overall a good experience and I feel sure I will return here on my next visit.
Frank G. Poslovni putnici Netherlands, 15. kolovoza 2014.
Just outside Chinatown

Location, wifi, room size
8
Busy with (chineese) vacationers. Not really a business hotel, but right next to financial district.
Desmond Y. Poslovni putnici Malaysia, 15. kolovoza 2014.
location is great

clean, no fuss, surrounded by great amenities
7
Chee C. Poslovni putnici Singapore, 13. kolovoza 2014.
Good and convenience

spacious, neat and comfort
8
Very conveniently located in city and many food outlet and transport is easy.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Sadržaji


AS-AGWEB-3C01