Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Orchid Hotel

1 Tras Link, Kineska četvrt, Singapur 078867 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Orchid Hotel Singapur - Bazen Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Sadržaji Orchid Hotel Singapur - Kupaonica Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Eksterijer hotela Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Predvorje Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba
Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Restoran Orchid Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 272
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 3236recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3236)
Razvrstati po:
Anek G. Poslovni putnici Thailand, 1. kolovoza 2015.
Clean and good transportation and location

Convenient staying in Singapore
7
Good
Prijavi ovu recenziju
Zhengchang N. Solo putnici Singapore, 1. kolovoza 2015.
Good location with less impressive condition

Near MRT station, easy to find food, free WiFi
6,3
Very good. Staff were helpful in luggage handling, currency exchange. The only issue was that I've requested a smoking room one month in advance, but the hotel/Agoda didn't inform me that smoking room is not available for the type of room I booked. As a result, I downgraded to a standard room
Prijavi ovu recenziju
Phuriwat L. Poslovni putnici Thailand, 30. srpnja 2015.
Nice and comfy, next to subwat station

Next to subway station and chinatown. Easy to walk to business area.
8,7
Prijavi ovu recenziju
David B. Parovi Australia, 30. srpnja 2015.
Great location

Location, big room friendly staff
9
Good
Prijavi ovu recenziju
Shihcheng C. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 26. srpnja 2015.
Very good! Nice place to sleep

Good sleep
10
Sweat
Prijavi ovu recenziju
Fernia S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Great hotel for great stay

Distance to mrt, cozy room, free wifi
9,7
Prijavi ovu recenziju
Jonathan D. Parovi United Kingdom, 21. srpnja 2015.
Great. Location

Staff, location, value
9
A two minute walk to Tanjong Pagar MTR and handy for Chinatown. Great friendly staff. A decent pool. Breakfast was a little chaotic and food on the cold side but croissants were warm and good.. Would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Andy A. Grupe Indonesia, 20. srpnja 2015.
Mr. Nice Guy

Service
9
It was wonderfull to stay at The Orchid Hotel
Prijavi ovu recenziju
Moong W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
GOOD

GOOD
10
Prijavi ovu recenziju
Llilyati M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. srpnja 2015.
hotel for small families

the hotel allow 2 adults and 2 childrens to stay. there are MRT station within 3 minutes walk. Many variety choice of food available nearby
8,7
The hotel is clean with friendly staff. There are swimming pool for my kids and fitness center for me. I remember the hotel staff help to plan my family vacation and hiring transport for my family to get around singapore. There is also 24 hour convenient store nearby.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - BazenOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - SadržajiOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Eksterijer hotelaOrchid Hotel Singapur - PredvorjeOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - RestoranOrchid Hotel Singapur - Dvorana za fitnessOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Soba za sastankeOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - KupaonicaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska sobaOrchid Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02