ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Apartman Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Ulaz Oriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Posao Centar Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Mongkok Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2396recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (2396)
Razvrstati po:
Henry S. Poslovni putnici Indonesia, 14. listopada 2014.
Pleasant Stay

Price, Location, Clean
6,7
Our stay overall is great. However, the room is too small. We have been to many different hotel in Hongkong and this is the smallest room that we ever stay.
Stephen S. Poslovni putnici United States of America, 13. listopada 2014.
It was okay

location location location
4
It was sufficient, what we expected for Hong Kong. Nothing special, like sleeping in a closet and taking a shower in the sink, but better than most dives in HK.
Anthony P. Poslovni putnici United Kingdom, 9. listopada 2014.
Inexpensive hotel near to good eating and shopping

Price, location and convenience.
7
Cheng B. Solo putnici Hong Kong, 8. listopada 2014.
Clean n convenience at reasonable price

clean, convenience, reasonable price
6,3
Ming C. Parovi China, 8. listopada 2014.
Near Mtr but the room is small

Near Mtr
7,7
Ching C. Parovi Malaysia, 5. listopada 2014.
good location. good food near by.

quite, convenient, cheapest we could get in the area
7,7
It was a pleasant stay. Enough space for me and my hubby.
Weng P. Parovi Singapore, 3. listopada 2014.
Quiet surrounding but only 5 mins from local shops

Location, clean, good surrounding.
8
Pleasant, though toilet is a little cramp but is expected in most Hong Kong hotels.
Ma. F. Grupe Philippines, 28. rujna 2014.
Good but.....

If you're looking for a clean and nice smelling hotel, I definitely recommend this hotel. But in terms of accessibility on hong kongs tourist spot, this hotel is not convenient for you.
5,7
Good as we just stayed there to sleep and leave after 4-6 hrs of sleep.
Harald F. Poslovni putnici Netherlands, 25. rujna 2014.
not to bad

location price and easy to go in and out the lobby
5,7
Good quiet place no long waiting for the lift.
Lydia C. Parovi Malaysia, 23. rujna 2014.
Worth the stay and money.

friendly staff, perfect location and clean
8,3
I stayed here for a night. They upgraded our room for free which was very nice of them. To our surprise the room had a small living area/bedroom. So basically it's like a 2 room hotel. I think this would be ideal for a family of 3 where the extra room could be given to the child. The extra room also has a television. I think the only issue was the toilet which was very very small but other than that it was a really good experience.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - ApartmanOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - UlazOriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - PredvorjeOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Posao CentarOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B04