Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Posao Centar Oriental Lander Hotel Hong Kong - Ulaz Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Ulaz Oriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Mongkok Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2677recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (2677)
Razvrstati po:
Fang Q. Parovi Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Value for Money

fast internet speed, quiet , clean , near to ammenities
7
Good , clean , value for money , despite the room is abit small , but understandable .
Prijavi ovu recenziju
Wan L. Grupe Malaysia, 14. kolovoza 2015.
Location

Clean ,service,location
7
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Yew H. Poslovni putnici Singapore, 7. kolovoza 2015.
Value for Money Hotel

Service, Professionalism and Considerate
9,7
Staff are friendly, Venue is convenient, Hardware is clean and user friendly. On top of it, Price is within acceptable range for HK Standard. Excellent. I stay in Oriental Lander Hotel during my each visit to HK.
Prijavi ovu recenziju
Mak L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. srpnja 2015.
Great Stay

Location, Value for money
7,3
Good location, value for money
Prijavi ovu recenziju
Wong F. Parovi Malaysia, 24. srpnja 2015.
Normal

Clean, Location, Dining
8
Prijavi ovu recenziju
Chan R. Solo putnici Australia, 16. srpnja 2015.
best value, 3+ stars

value, clean
9
Was a bit difficult to find first, room was small but clean, average location, a bit of a walk to closest station (will be quite tedious if you had a lot of luggages), was really really good price for a 3 and a half star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Siew K. Parovi Singapore, 14. srpnja 2015.
Room is clean.The room is super tiny uncomfortable

Nope.
6,3
Horrible. feel like a bird cage for the first time in my life.
Prijavi ovu recenziju
Mark L. Parovi Australia, 12. srpnja 2015.
Great size for hong kong standards

Size of room, service, location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Eoung V. Obitelji sa odraslom djecom Cambodia, 11. srpnja 2015.
Great Place to escape from a busy city

Location,
9
Prijavi ovu recenziju
Eoung V. Obitelji sa odraslom djecom Cambodia, 11. srpnja 2015.
Comfortable place to stay beyond the busy city

Location, Cleaness, Staff performance
9
It was a pleasant trip for our family in Hong Kong, and we were thankful we found this stand alone and peaceful hotel. It was a short walk from MTR Prince Edward station, Exit C2. We booked 2 rooms; they were very small (Space Efficient) but very clean. The staffs were very helpful and friendly. We didn't have any big problem regarding the rooms, it was just the shower area, too small for an average Asian guy. The only bad point was the noise from a hole (looked like an exhausted fan hole) woke us up 2 mornings in a row at 5 AM as if it was an alarm. However, they fixed it for us after we informed them about the noise. Overalls, we would really recommend the hotel, even if it's not located in the very center of the city (like Tsim Sha Tsui) but it's really convenient if you take MTR (which is very easy to understand even if it was our first time taking it).
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - PredvorjeOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Posao CentarOriental Lander Hotel Hong Kong - UlazOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - UlazOriental Lander Hotel Hong Kong - PredvorjeOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - PredvorjeOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - PredvorjeOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04