ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Apartman Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Ulaz Oriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Posao Centar Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Mongkok Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2435recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (2435)
Razvrstati po:
Sum K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. studenog 2014.
Value for money

Clean, 10min away from MTR, ok
7
Clean, 10min away from MTR, ok
Leung S. Parovi China, 17. studenog 2014.
cheap price, worth to go

cheap price
6
Chun G. Grupe Hong Kong, 13. studenog 2014.
Value for Money

Value for Money, Room Comfort & Location
6,3
For the money we paid, the room condition & location close to Mongkok HK. I would say this is a hotel we could enjoy our trip.
Chi W. Parovi Hong Kong, 11. studenog 2014.
Expensive

Nil
6
Expensive
Kar S. Solo putnici Hong Kong, 11. studenog 2014.
nice stay

location, cleaniness, friendly
9,3
wonderful staff & good location.
Karen W. Solo putnici Singapore, 8. studenog 2014.
Pleasant

location, service, check out time
10
Justin S. Parovi Malaysia, 7. studenog 2014.
Good hotel but a little small

Great location, comfortable room and friendly staff
7
The hotel is easy to find and is not too far away from Prince Edward metro station. The hotel offer comfortable rooms, but they are a little small and may not be as comfortable for either plus size people or guests with a lot of luggage as there isn't that much space available. Overall still a great stay for bargain hunters such as budget tourists.
Margareth D. Poslovni putnici Indonesia, 7. studenog 2014.
back again

clean, kind, near city
8
hi again back to my sixth review and will never change i always love this hotel, and apparently the start get to know me they always kind and i looking forward back to this hotel
Hon W. Parovi Hong Kong, 2. studenog 2014.
it's a normal hotel but quite small size.

service, location, check out time
6
It's ok, not good or bad. But was bit noisy when others outside my room.
Wei S. Poslovni putnici Malaysia, 30. listopada 2014.
Average

Location, Value for Money, Easy Booking
6,7
Average

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - ApartmanOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - UlazOriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - PredvorjeOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Posao CentarOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B02