ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Apartman Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Ulaz Oriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Posao Centar Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Mongkok Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 2359recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (2359)
Razvrstati po:
Leo L. Parovi Hong Kong, 21. rujna 2014.
OK

location is good
6
location is good, other is standard
Anthony P. Poslovni putnici United Kingdom, 20. rujna 2014.
Small but comfortable, typical for Hong Kong

Price was good given the time of year, whilst the location was good for shopping and local eateries.
6,7
Yuen M. Parovi China, 16. rujna 2014.
Not idea choice

friendly staff and clean
7,3
Not memorable. Hotel too small for comfort with no basic facility such as restaurant. Toilet is exceptionally small. . Distance to MTR station seems further than projected on website. A little pricy for hotel in that kind of location. Otherwise hotel is clean .
Wai S. Parovi Hong Kong, 14. rujna 2014.
Clean room and nice staff

Efficient service. Bottle water supplied in the room is reasonable. I forgot my phone charger and the nice staff borrowed his to me.
6,3
Siao M. Parovi Singapore, 9. rujna 2014.
no plugs were available for charging.

aircon. bed. chargeable mineral water
7
Ka Y. Poslovni putnici Hong Kong, 9. rujna 2014.
nice hotel

gd location, cheap price
6,7
Wai Y. Parovi China, 6. rujna 2014.
accessible but noisy

accessible, cheap
6,7
the wall is thin, you can hear what people say in the opposite room. The bathroom is tiny, my husband cannot turn around when bathe. no breakfast included but location is good, very near prince edward.
Kevin Y. Solo putnici United States of America, 3. rujna 2014.
It was great and very cheap

Price price price price
8,3
The stay was pleasant and the price was right
Kenneth F. Solo putnici New Zealand, 31. kolovoza 2014.
Pleasant overnight stay

Close to Metro and restaurants, affordable
7
Quite easy to find from exit C2 Pince Edward station, straight ahead,5th street on right. Not too expensive for saturday. Room ok but shower tiny. Hardly enough room to wash and low ceiling. I'm quite tall so I was thinking I may get electrocuted by the light while in the shower. I did not eat there. McDonalds nearby for breakfast.
Jing W. Solo putnici Hong Kong, 30. kolovoza 2014.
Reasonable Price

Reasonable price, Next to MTR, clean.
8,3
Reasonable price, Next to MTR, clean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - ApartmanOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - UlazOriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - PredvorjeOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Posao CentarOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3A04