ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Apartman Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Kupaonica Oriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Ulaz Oriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Predvorje Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran Oriental Lander Hotel Hong Kong - Posao Centar Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotela Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Mongkok Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2585recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (2585)
Razvrstati po:
Ervira E. Grupe Indonesia, 12. travnja 2015.
nice location , nice food ,

nice location , nice food , i got not so small room
7,7
Luke N. Solo putnici Hong Kong, 9. travnja 2015.
Convenient and clean place to stay again

1. reasonable price 2.convenient location 3.clean and comfortable rooms
8
Kok K. Grupe Singapore, 5. travnja 2015.
Not bad, but a bit far from the MTR

-NIL-
5,3
-The distance from the nearest MTR station (Prince Edward) was about a 15 minute walk -Room was really squeezy for 3 people -Walls very thin, can hear the conversation of other guests living next door
Yew H. Poslovni putnici Singapore, 30. ožujka 2015.
Value for Money Hotel

Staff / Professionalism / Staff
8,7
Good, Staff are considerate and professionalism. They look into every details with a big smile on their face.
Hoi M. Parovi Hong Kong, 29. ožujka 2015.
good

good
6
Good
Luke N. Solo putnici Hong Kong, 21. ožujka 2015.
Convenient place for a short stay

1.convenient location 2.polite and efficient staff 3.Rooms are quite clean and tidy
7,3
Angilla K. Parovi Philippines, 19. ožujka 2015.
We love the hotel.

Cleanliness, friendly staff and good
8,7
My husband and I had a very pleasant stay in Oriental Lander Hotel. We stayed for 5 days and they kept our room always clean and arrange. new sheets, new set of towels and tissues are provided everyday by the hotel. Hotel staffs are very polite. Hotel location is near mongkok so my husband and I frequently walks from mongkok to our hotel. We would definetely recommend this hotel to our friends and relatives.
Lim C. Parovi Malaysia, 15. ožujka 2015.
Location wise is good.

Location, location and location.
5,7
Liliana T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. ožujka 2015.
A nice hotel

Good place near mtr and cozy too
8,7
Pleasant stay in here.
Liliana T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. ožujka 2015.
A good hotel

Location is good, value of money is worth it
8,7
A pleasant stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - ApartmanOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - KupaonicaOriental Lander Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - UlazOriental Lander Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - PredvorjeOriental Lander Hotel Hong Kong - RestoranOriental Lander Hotel Hong Kong - Posao CentarOriental Lander Hotel Hong Kong - Interijer hotelaOriental Lander Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B07