Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

OveMar Resort Hotel

Paratong, Sta. Catalina, grad, Vigan, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

OveMar Resort Hotel Vigan - Kupaonica OveMar Resort Hotel Vigan - Restoran OveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotela OveMar Resort Hotel Vigan - Ulaz OveMar Resort Hotel Vigan - Restoran OveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska soba OveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska soba OveMar Resort Hotel Vigan - Balkon/terasa OveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska soba OveMar Resort Hotel Vigan - Restoran OveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska soba OveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotela OveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska soba OveMar Resort Hotel Vigan - Recepcija OveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotela OveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotela
OveMar Resort Hotel Vigan - Restoran OveMar Resort Hotel Vigan - Balkon/terasa OveMar Resort Hotel Vigan - Restoran OveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotela OveMar Resort Hotel Vigan - Vrt OveMar Resort Hotel Vigan - Bazen OveMar Resort Hotel Vigan - Rekreacijski sadržaji OveMar Resort Hotel Vigan - Pogled OveMar Resort Hotel Vigan - Plaža OveMar Resort Hotel Vigan - Predvorje OveMar Resort Hotel Vigan - Predvorje OveMar Resort Hotel Vigan - Igralište
Područje grad Broj soba: 24
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 47recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
6,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (47)
Razvrstati po:
Dr F. Parovi Australia, 2. srpnja 2015.
Vigan

nice staff, very clean room
8,3
very nice staff and helpful, breakfast was cheap though
Prijavi ovu recenziju
Rafael D. Poslovni putnici Philippines, 3. svibnja 2015.
Staying in Ovemar, a nightmare
4,7
We felt abused. The resort is very far from the city and although they have a service vehicle only drop off and pick up from terminal is free. You need to pay 100 for their trike and 200 for their van whenever you want to go to the city. They are expecting that all their guests have their own car. I was shocked when they quoted me 1,000 thousand pesos for a destination which is just a few minutes away from the city for me to be able to attend a wedding which is one of the reasons I traveled to Ilocos.
Prijavi ovu recenziju
Jogine B. Grupe Philippines, 24. travnja 2015.
Stay is comfortable

Cleanliness, nice staff, comfortable place
7
Our stay in OveMar is enjoyable nice place with comfortable and clean rooms. Staff are nice and accomodating.
Prijavi ovu recenziju
Marietta P. Parovi Canada, 12. travnja 2015.
Reasonably priced.

Ocean view, shuttle service, friendly staff.
6
Satisfactory.
Prijavi ovu recenziju
Charlemagne C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. travnja 2015.
Hotel near Vigan

Clean, cheap and quiet
6,3
Hotel room was a bit small. It's a bit far from everything. The beach is not really right at the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Charlemagne C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. travnja 2015.
Hotel near Vigan

Clean, quiet, cheap
6,3
Food service takes a long time. It's not really beside the beach.
Prijavi ovu recenziju
Pierre U. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. travnja 2015.
Stay at Overmar. Our stay in this hotel is a nice

Room, food and swimming pool
7,7
Prijavi ovu recenziju
Immanuel J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. ožujka 2015.
Good enough

Staff, a/c, view
7,3
It was a good place to get some rest, not really a recreational place as it seemed to be. Food is too expensive for what it's worth. It was our free meal so maybe they gave us less. I would expect better tasting food and better coffee and more food at the advertised price. But it is our free meal so maybe it is really less. But we were able to rest well after a whole day of driving.
Prijavi ovu recenziju
Jose V. Parovi Philippines, 5. ožujka 2015.
honest impressions/descriptions

accommodation, cleanliness and helpful staff personnel..
7,7
it was great but i hope you could help me with my earlier request for the cancellation/rectification/reimbursement of my erroneously made second reservation. I have no intention to increase our room reservation as we wanted to celebrate my 67th bday last 4 March 2015 private. Was informed by Ovemar staff that they will return the amount to you for remittance to me representing my unintended and unrealized second reservation. Hoping to hear from you soon, best..
Prijavi ovu recenziju
Jason K. Solo putnici United Kingdom, 1. ožujka 2015.
a good stay

staff, nearby sunset, food
6,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

OveMar Resort Hotel ViganOveMar Resort Hotel Vigan - KupaonicaOveMar Resort Hotel Vigan - RestoranOveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotelaOveMar Resort Hotel Vigan - UlazOveMar Resort Hotel Vigan - RestoranOveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska sobaOveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska sobaOveMar Resort Hotel Vigan - Balkon/terasaOveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska sobaOveMar Resort Hotel Vigan - RestoranOveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska sobaOveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotelaOveMar Resort Hotel Vigan - Gostinjska sobaOveMar Resort Hotel Vigan - RecepcijaOveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotelaOveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotelaOveMar Resort Hotel Vigan - RestoranOveMar Resort Hotel Vigan - Balkon/terasaOveMar Resort Hotel Vigan - RestoranOveMar Resort Hotel Vigan - Eksterijer hotelaOveMar Resort Hotel Vigan - VrtOveMar Resort Hotel Vigan - BazenOveMar Resort Hotel Vigan - Rekreacijski sadržajiOveMar Resort Hotel Vigan - PogledOveMar Resort Hotel Vigan - PlažaOveMar Resort Hotel Vigan - PredvorjeOveMar Resort Hotel Vigan - PredvorjeOveMar Resort Hotel Vigan - IgrališteOveMar Resort Hotel Vigan - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4D09