ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road

100 Shek Pai Wan Road, Aberdeen, Hong Kong Otok Jug, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 100 Shek Pai Wan Road Aberdeen
Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interijer hotela Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interijer hotela Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interijer hotela Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Okružje Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Okružje Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interijer hotela Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Obližnje atrakcije Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Obližnje atrakcije Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pub/salon Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Obližnje atrakcije Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba
Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Apartman Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pub/salon Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Jug Broj soba: 85
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 409recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (409)
Razvrstati po:
Vicky C. Solo putnici United States of America, 26. siječnja 2015.
Great hotel

Clean, modern, nice view
9
May was helpful ! Speedy check out and polite!
Chiahao Y. Parovi Taiwan, 1. siječnja 2015.
Good

Good
10
Termpong M. Solo putnici Thailand, 29. prosinca 2014.
Good

Person goodview
8
Seon K. Solo putnici Philippines, 26. prosinca 2014.
Cheapest and good quality

1. Any place can go easily, 2. Quiet place, 3. Free minibar
7,3
I am just satisfied of this hotel.
Wei T. Parovi Hong Kong, 26. prosinca 2014.
comfortable stay

Clean, friendly staff, big room
7,7
I stayed at the corner room. A dining room n a bedroom. Room is big and a partial sea-view. I can see that the hotel is being renovated but not as chill as hotel in wong chuk hang. Too little snacks seletion n the place is small too. Overall, a satisfactory stay.
Michael A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. prosinca 2014.
Shiny Happy People

Comfort, Freebies, Staff
10
This hotel was a real value for money. We were first welcomed by their friendly accommodating staff and was briefed of the perks of the hotel. We really enjoyed our 4 days stay and was very satisfied. The freebies were the best - free minibar which is restocked daily, lootbag, comfy slippers and backpack for shopping.They also have unlimited free beverage and snacks served 24/7 at the lo-lounge. Too bad we were not able to experience their 2hr daily happy hour. I bet it was also great. Love the smart TV too and the hi-speed internet. The hotel is very accessible either by bus or taxi. We didn't even had a difficult time locating the hotel. Our tip, print the ovolo aberdeen harbour map (which can be downloaded from their website) and show it to the driver (whenever you're taking a cab) for easy navigation. Ovolo Aberdeen Harbour is truly livin' to their slogan, shiny happy people. It was indeed a great perfect Christmas vacation for my family especially to our toddler. We'll definitely book this hotel again when we come back to Hong Kong and even recommend to friends. Hope the on-going MTR construction is finished by then.
Gordon C. Solo putnici Canada, 21. prosinca 2014.
Good

Free bar. Free happy hour. Apple tv
9,7
Gordon F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Lovely hotel in a quiet area

Comfortable room, good service
8,7
Chan W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. prosinca 2014.
You will not regret with it!

Facilities, Staff's Performance, Freebies in the room
8
Nathalie M. Grupe Netherlands, 6. prosinca 2014.
Cosy room with everything you need

the bed, the staff, the amenities
8
The room is small, but it has everything you need. Pillows, Duvet and bedlinen are amazing. The breakfast is good, wifi is fast. Staff is helpful. Will stay here again and recommend to my friends.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong KongOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interijer hotelaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interijer hotelaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interijer hotelaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interijer hotelaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pub/salonOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - ApartmanOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pub/salonOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05