Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo Aberdeen Harbour

100 Shek Pai Wan Road, Aberdeen, Hong Kong Otok Jug, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 628recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (628)
Razvrstati po:
Darence P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. travnja 2016.
free mini bar, clean, friendly staff
5
need a bigger room if you are going with young children , I feel the standard room is too small, feel like I'm in Tokyo .
Prijavi ovu recenziju
Mark L. Solo putnici United Kingdom, 18. travnja 2016.
hotel ovolo ,,,
5,7
this hotel looks rough from the outside. but once inside its furnished nice I must say the room I had is the smallest room I have ever stayed in ,, but it had all you need ,, staff where very good and helpful ,,great view of the bay,, and close to ocean park 3 pounds in a taxi,, free coffee and snacks,,wi fi good,, warning there are 2 hotels close by with the same name make sure yo say Aberdeen ovolo,,
Prijavi ovu recenziju
Ignatius N. Parovi Indonesia, 17. travnja 2016.
ovolo aberdeen 14 to 17 april 2016
5,3
warmest regards to charm, ali and all friends in the management of ovolo aberdeen you've been great and very helpful since checked in up to checked out. So cheer up and thank you.
Prijavi ovu recenziju
Cheuk M. Parovi Hong Kong, 17. travnja 2016.
Nice
6,3
Nice room
Prijavi ovu recenziju
Ching L. Solo putnici Hong Kong, 13. travnja 2016.
free mini bar
4,7
My room face to cemetery, really too bad
Prijavi ovu recenziju
Alphonsus C. Poslovni putnici Singapore, 12. travnja 2016.
Decent hotel in the outskirts
3,7
Stayed there for a few nights. Loved the staff's helpfulness and the freebies in the hotel. They provide you with free drinks from 6-8pm too! Other than that, rooms are pretty normal and really small. For that location, you'll have some problems if you rely a lot of public transport to commute.
Prijavi ovu recenziju
Sandy H. Obitelji sa odraslom djecom Macau, 10. travnja 2016.
Good
5,3
Rm are little bit small
Prijavi ovu recenziju
Shiu Y. Parovi Hong Kong, 3. travnja 2016.
Nice view, nice room, nice service
6,3
Free upgrade to corner sea view suite, the room is super nice. And the view is awesome. The neighborhood is fine, some restaurants/convenient stores/McDonald nearby. Really recommend to stay here!
Prijavi ovu recenziju
Leigh Y. Solo putnici United Kingdom, 2. travnja 2016.
Excellent
5,7
Excellent services provided
Prijavi ovu recenziju
Wai M. Parovi Hong Kong, 26. ožujka 2016.
Convenient Hotel
4,3
although it is located in aberdeen, it is still easily accessible by bus which has bus stop in the opposite road, we can take bus from kowloon to this hotel. hotel is not expensive, but not much facilities, such as gym is too small, the lobby restaurant is the only restaurant at the hotel. room is small but up to standard, but still can see some stain on the roof and on the wall. Nearby is aberdeen centre by 5 mins walk, can more food choices.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Ovolo Aberdeen Harbour Hong KongOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pub/salonOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KafićOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KupaonicaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KafićOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - UlazOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KafićOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KafićOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KupaonicaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KupaonicaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - SadržajiOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - SadržajiOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04