Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo Aberdeen Harbour

100 Shek Pai Wan Road, Aberdeen, Hong Kong Otok Jug, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 100 Shek Pai Wan Road Aberdeen
Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Okružje Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Okružje Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcije Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcije Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pub/salon Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcije Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Kafić Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Eksterijer hotela
Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Okružje Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Okružje Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Kupaonica Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Okružje Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Okružje Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Kafić Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Ulaz Ovolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Jug Broj soba: 85

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 586recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (586)
Razvrstati po:
Siok T. Poslovni putnici Singapore, 5. veljače 2016.
Clean room and friendly staff

1. Helpful staff 2. Clean n comfortable room 3. Great view of Aberdeen Harbour
8,3
Great experience! Clean and comfortable room. Free snacks n minibar in room. Happy hr in the evening with free food n wine. :)
Prijavi ovu recenziju
Susmita K. Obitelji sa odraslom djecom India, 17. siječnja 2016.
Good

Good location
6,7
It was a pleasant stay.hotel staff was very helpful
Prijavi ovu recenziju
Ling F. Poslovni putnici Hong Kong, 14. siječnja 2016.
Good Value for Money

24-hour lounge, free mini-bar, happy hour
8
I enjoy my stay there, love the freebies! There is room for improvement for cleanliness. In general, it's value for money.
Prijavi ovu recenziju
Nataliia P. Solo putnici Russia, 2. siječnja 2016.
Comfortable and cozy

Charming staff, cozy, friendly atmosphere and everything needed at hand
9
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Termpong M. Parovi Thailand, 1. siječnja 2016.
good view

good view
8,7
Prijavi ovu recenziju
Pauline P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. prosinca 2015.
helpful staff, modern room, homey

what you pay is all worth it... modern comfortable room with nice view. food is flowing although its simple but we appreciate it! helpful staff they made sure we are comfortable
9
We feel so at home... we appreciate the upgraded room to a minimal fee just to ensure we are comfortable. The room is modern with 2 large led tv, comfortable beds and the view is great! Minibar is all yours for free and all day snacks at Lo Lounge is a big plus. We get to wash clothes too, but the washroom is always busy. Transportation to and from the tourist spots are easy they provide you with a guide. The staff at the frontdesk are all helpful and most especially our kababayan who is a Filipino. After 3nights there, we checked in at Disney Hollywood Hotel for the New Year... all I have to say is... We miss Ovolo!!! Thanks Ovolo! Our home in HK ..we will definitely stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Satoshi Y. Parovi Japan, 27. prosinca 2015.
Absolutely good

Unforgettable view, kind service and fine facility
8,7
I am a frequent traveler to HK and selected here to find more new experience in HK. You can enjoy spectacular view from your bed when you wake-up and going to bed. It is a little bit far from HK downtown however, only 90HKD and 15 mins only need from Central/HK station. Facility is quite fine and very touching service with free mini-bar/Wi-Fi. Definitely, best hotel in HK! It was so nice time there and I will back soon.
Prijavi ovu recenziju
Yu C. Solo putnici Hong Kong, 25. prosinca 2015.
Nice room Nice staff

Nice room Nice staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Yu P. Solo putnici Hong Kong, 25. prosinca 2015.
Nice service hip hotel

Nice service, free beverage, shower room with large window
7,7
Location a bit far away from city center. Consider the room rate, it's resonable. Free beverage in the lobby and in room. Very considerate setting in room like there's little drawer under the bed. So you could put the phone in the drawer when charging.
Prijavi ovu recenziju
Mariam U. Grupe United Arab Emirates, 22. prosinca 2015.
Very good staff. Customer service is excellent.

Very excellent customer service. location is good access for any kind of transport. Cool free beverages and evening happy hour.
4,3
I will recommend to friends and other people for sure. It was an awesome experience staff are very helpful for all I need especially I have a little girl and family. Thumbs up for the service....
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo Aberdeen Harbour Hong KongOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pub/salonOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obližnje atrakcijeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KafićOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KupaonicaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkružjeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KafićOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - UlazOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KafićOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KafićOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KupaonicaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KupaonicaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - SadržajiOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - SadržajiOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07